Jump to content

grego3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About grego3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

grego3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτο το εχω ξετικαρει στις ρυθμισεις αλλα συνεχιζει να βγαζει τον ασσο με το κυκλο,και πρεπει να μπω μεσα στο default προγραμμα να δω ξανα το μηνυμα και μετα φευγει... τι να πω...
  2. Καλησπερα παιδια !! Ηθελα να ρωτησω κατι οσο αναφορα μια ειδοποιηση σε σχεση τα sms. Εχω βαλει την εφαρμογη handcent για να εχω 160 χαρακτηρες ,απλα εχω ενα θεματακι με το default προγραμμα μηνυματων του κινητου δηλαδη πιο συγκεκριμενα αν δεχτω ενα μηνυμα μου το βγαζει και στο handcent και στο default ,ε μετα βλεπω το μηνυμα κανονικα στο handcent και ενω κανονικα επρεπε να φυγει ο ασσος απο το εικονιδιο του default παραμενει εκει ενω εγω εχω ηδη διαβασει το μνμ και ετσι μπερδευομαι και νομιζω οτι μου εχουν ξαναστειλει !! καταλαβατε? υπαρχει καμια ρυθμιση? (δεν ειμαι root) Ευχαριστω εκ των προτερων !! :)
  3. Ωραία θα το δοκιμασω φιλε ευχαριστω !!!
  4. Γεια σας παιδια είχα ρωτησει και κάτι αλλο πριν λίγο καιρο ειμαι καινουριος θέλω την βοήθεια σας ειναι σημαντικο!!! Το κινητό φοράει την γνήσια 2.3.6 gb αλλά μου κανει σχεδόν κάθε μέρα κάτι πολυ εκνευριστικό π.χ μπαινω σε μια εφαρμογη τελειώνω την δουλειά μου και παταω το κουμπι back για να βγω κλεινει η εφαρμογη και με το που παω να κινηθώ δεξια ή αριστερα στο μενου μπροστά κολλάει για κανα 2 λεπτα χωρις να μπορώ να κάνω τιποτα οτι και να πατησω κολλαει εκει και δεν κουνιεται και επειτα απο αυτο μου βγάζει το σπαστικό μηνυμα ----> Twlauncher , αναγκαστικό κλείσιμο ή αναμονη???!! Άλλες φορες βέβαια δεν το βγάζει ποτε αυτο το μηνυμα περιμένω κανα 10 λεπτο και δεν ξεκολλαει ποτε και ετσι αναγζομαι να βγαλω την μπαταρια και να το εκκινησω απο την αρχη!!! Κάντε κάτι παιδιά!!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! :)
  5. Ρωτάω εδώ γιατί απλώς ήθελα μια δευτερη γνώμη απο σας και πιθανώς καποιοι να ίσως εχουν χρειαστει να το αγορασουν αν το εχουν καιρο το κινητο και κατι πιο συγκεκριμένο και να μπορω να το εμπιστευτώ,με λίγα λόγια να μην είναι μουφα να είναι αυθεντικό cover με το σημα κτλ πίσω. Ευχαριστώ
  6. Γεια σας παιδιά εγώ ψάχνω για back cover battery ή καπάκι μπαταρίας γιατί εχει φθαρθεί πολύ το δικό μου και ήθελα να του δωσω νεα πνοη για να ανανεωθεί λιγάκι ο γαλαξίας :D Ψαχνω και σε λευκο και μαυρο, αν γνωρίζετε κανενα μαγαζι να μου προτείνετε ελλάδα ή εξωτερικό. Ευχαριστώ :)
  7. Δηλαδή μπορεις να μου πεις περιπου ποσα ειναι τα μερικα που λες περιπου?? Και κατι άλλο παιζει ρόλο αν εχω πολλες εφαρμογες(σχεδον φουλ) εγκατηστημένες??
  8. Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο club galaxy s, ήθελα να ρωτήσω γιατί η RAM μου είναι συνεχώς φουλαρισμένη και κολλάει το κινητό και κάνει επανεκινήσεις ? Τι πρεπει να διαγράψω ή τελος πάντων τι φταίει και φουλάρει συνεχώς ? Και πόσο πρεπει να είναι μανησια η ελευθερη RAM απο την συνολικη 386? Φοράει την Γνήσια 2.3.6 !!! Ευχαριστώ :-)
  9. Καλή τύχη σε όλους αλλά πιο πολύ σε μένα :D Ευχαριστούμε το myphone !!!
  10. Καλή τύχη σε όλους !! Σας ευχαριστούμε πραγματικά για τα δώρα σας !! :)
×
×
  • Create New...