Jump to content

dpanosd7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dpanosd7

  1. αντε και καλη μας επιτυχια για οποιον το τσιμπησει αυτο το τρομερο δωρο..
  2. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. στο excel και στο libre , νομιζω φτιαχνεις μια νεα φόρμα απο την αρχη. Εγώ έχω ήδη την φόρμα σε χαρτι και θέλω αντι κάθε φορά να γραφω χειρογραφα, να την περάσω κάπως στον υπολογιστη και να την συμπληρώνω απο εκεί.. Για να σου δώσω να καταλαβεις καλυτερα και εσυ και να μην σε ταλαιπωρω, ας πουμε πως η φόρμα που έχω είναι η εξής : http://www.petsinaction.gr/aimages/pets%20in%20action.JPG πως γίνεται να την επεξεργαζομαι μεσω υπολογιστή, χωρίς να αλλαξω κατι απο την φορμα.
  3. Καλησπέρα παιδιά Έχω μια φόρμα εγγράφου την οποια θέλω να επεξεργάζομαι μέσω υπολογιστή. Δηλαδή δεν θέλω να κάθομαι να την συμπληρώνω χειρόγραφα , αλλά στον υπολογιστή. Τι πρέπει να κάνω και με ποιο πρόγραμμα? Επειδή η φόρμα έχει στοιχεία όπως : όνομα, επώνυμο, διευθυνση, και άλλα πολλά, θα ήθελα αντι να επιλέγω με το ποντίκι χειροκίνητα το πεδίο που θέλω να συμπληρώσω (ειναι χρονοβόρο), αυτό να γίνεται με το πλήκτρο tab και να μου εναλλάσσει αυτόματα τα πεδία που θέλω. Ο κύριος λόγος που το θέλω αυτό είναι γιατί οι υπάλληλοι που δαχτυλογραφούν την φόρμα δεν κάνουν εμφανίσημα γράμματα. Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση εάν γνωρίζεται. μόλις σήμερα παρέλαβα ενα s3 απο μαγαζί στην αθήνα που το βρήκα μέσω skroutz, στα 590€. Οταν το άνοιξα είδα ότι το βιβλιαράκι δεν ήταν στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά, παρα μόνο στα βουλγάρικα. Η συσκευή λειτουργει μια χαρα (εκανα επιλογή τα ελληνικα οταν με ρωτησε την πρωτη φορα). Καταρχήν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση επειδη είναι απο οτι φαίνεται απο βουλγαρία? και 2ον, οταν πηγαίνω στο app center που έχει στο menu, μου τα βγάζει βουλγάρικα ,μπορεί να αλλάξει αυτό?(μόνο εδώ μου δεν μου βγάζει ελληνικά)
×
×
  • Create New...