Jump to content

eddie2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eddie2

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

eddie2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό ακριβός έκανα καμιά 10αρια φορές. Το τηλέφωνο ανάβει κανονικά, δεν βγάζει την εικόνα για factory reset. Ενώ με τον προηγούμενο τρόπο έκανε επανεκκίνηση μέχρι το λογότυπο LG.
  2. Πολύ χάρηκα φίλε μου όταν είδα την απάντηση σου. Λέω αυτό είναι! Αλλά όταν το δοκίμασα είχα το ίδιο αποτέλεσμα. :( Έτσι ανοίγει κανονικά το τηλέφωνο. Πάντως κάπου εκεί πρέπει να είναι το μυστικό!
  3. Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ εδώ και ώρες να κάνω hard reset στο lg g2 και δεν τα καταφέρνω!!! Κάνω κατά γράμμα τις οδηγίες που βρήκα γραπτές (με τρεις παραλλαγές) και όπως τις είδα από το you tube, το μόνο που καταφέρνω είναι από σβηστό να κάνει συνέχεα επανεκκίνηση μέχρι το λογότυπο LG όσο κρατάω πατημένα τα κουμπιά. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι συμβαίνει;;; Μόνο μέσα από της ρυθμίσεις καταφέρνω να κάνω εργοστασιακές και εδώ θέλω να ρωτήσω. Είναι το ίδιο ο ένας τρόπος με τον άλλον να κάνεις reset; Ευχαριστώ!!!
  4. Πριν δύο ώρες κυκλοφόρησε!!! http://www.gsmarena....tc_one-5313.php http://www.htc.com/g...phones/htc-one/ http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-one-m7-silver.jpg
  5. Γεια σας παιδιά!!! Έχω οικογενειακό πακέτο στην cosmote τριών τηλεφώνων, το ένα στο πρόγραμμα (45) και τα άλλα 2 στο (25). Με λίγα λόγια πληρώνω το μήνα γύρω στο 100αρικο και για τα τρία. Οι παροχές με καλύπτουν, αλλά η επιδότηση που μου δίνουν αυτή τη φορά είναι ξευτίλα, 80 ευρώ και για τα τρία τηλέφωνα, για 12μηνο. Ίδη ξεκίνησα φοριτότητα στην wind σε παραπλήσια προγράμματα με τα ίδια λεφτά και μου δίνουν 337 ευρώ επιδοτήση, αλλά για 18μηνο (δεν τρελάθηκα κιόλας ). Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι. Μήπως με την καρτοκινητή η με καρτοσύνδεση σε οποιαδήποτε εταιρία θα έχω τις ίδιες παροχές με λιγότερα λεφτά και ας μην έχω επιδότηση; Με τα λεφτά που θα γλιτώσω παίρνω εγώ την συσκευή. Το έχει ψάξει κανείς να μου πει;
  6. Εεεεεεεε πες το και έσκασα 2 μέρες να το ψάχνω!!!!!! :wacko: Σ’ ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
  7. Αυτό που μου λες το έχω ήδη και αφορά την οθόνη κλειδώματος. Αυτό που λέω, γινόταν μόλις άνοιγες την οθόνη κλειδώματος, για μερικά δευτερόλεπτα στην οθόνη αναμονής. Τώρα ανοίγω την οθόνη κλειδώματος και πάει κατευθείαν στην οθόνη αναμονής. Σ' ευχαριστώ πάντος! Και αν μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό; Περιμένω!!!
  8. Γεια σας! Λίγο βοήθεια όποιος μπορεί!!! Έχω το HTC SENSETION XE το οποίο νέκρωσε εντελώς και το έστειλα στο service του γερμανού με την εγγύηση. Το παρέλαβα χθες, μου είπαν ότι άλλαξαν πλακέτα. Το κινητό λειτουργεί κανονικά, σφαιράτο όπως και πριν. Η μόνη διαφορά είναι ότι όταν είμαι στην οθόνη κλειδώματος και την ανοίγω δεν βγαίνουν τα γραφικά του καιρού, π.χ. όταν βρέχει με το άνοιγμα δείχνει βροχή να πέφτει επάνω, έναν υαλοκαθαριστήρα να καθαρίζει και ακούγεται ο ήχος της βροχής, αν έχει συννεφιά άλλα, αν έχει καλό καιρό άλλα κ.λ.π. Και ανάλογο ήχο. Τώρα δεν δείχνει και δεν ακούγετε τίποτα, ενώ τα δεδομένα του καιρού φαίνονται κανονικά κάτω από το ρολόι. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Η μου έκαναν καμία πατατιά???
×
×
  • Create New...