Jump to content

ilias777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ilias777

  1. Γεια σας! Εχω rootαρει το κινητο μου και τωρα θελω να του περασω και την καινουργια rom αλλα θελω να κανω 2 ερωτησεις. Πρωτον πως περνω back up αυτη τη rom που εχει το κινητο τωρα? θελω να πω οτι αν δεν μ αρεσει πως μπορω να ξαναβαλω την αρχικη? και δευτερον αν περασω την 1.1 πρωτα γινεται μετα να περασω την επομενη (2.2) ετσι?
  2. γεια σας... rootαρα το κινητο μου και ολα μια χαρα με την μνημη! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ομως. Τι διαφορα θα εχει αμα εγκαταστησω αυτη την rom Puzzle S.B.H. Blue V.2.2 ? θελω να πω οτι αφου εγινε root λυθηκε το προβλημα της μνημης. τι παραπανω προσφερει να περασεις αυτο το προγραμμα? και πως περνω Back up αυτη τη rom που εχω ηδη ετσι ωστε αν το μετανιωσω να μπορεσω να την ξαναβαλω? Ευχαριστω πολυ!
  3. Σε ευχαριστω για την απαντηση ! το βρηκα το device manager αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν το αναγνωριζει το κινητο. απλα φορτιζει και δεν φαινεται πουθενα οτι συνδεθηκε. ξερετε τι μπορω να κανω?
  4. Γεια σας! εγω παω να κανω root και εχω κολλησει στο πρωτο βημα! Καταρχας αυτο το προγραμμα device manager που λεει να ανοιξω στο pc μου ειναι το Alcatel Android Manager ? Και επιπλεον ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει το κινητο! πως θα κανω χειροκινητη εγκατασταση αν δεν εμφανιζετε καν ουτε το κινητο ουτε αυτη την ''αγνωστη συσκευη'' ? ριξτε τα φωτα σας !
  5. Αγορασα αυτο το κινητο εχθες και σημερα μετα την πρωτη φορτιση μολις το ανοιξα , ειχε πανω στην οθονη μια οριζοντια μαυρη γραμμη! το εχει παθει κανενας αυτο? θα το παω εννοειται στο μαγαζι που το πηρα .
×
×
  • Create New...