Jump to content

xristos2133

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xristos2133

  1. υπέπεσε στην αντιληψή μου αυτό το σαιτ http://szswitek.en.alibaba.com/product/760617600-218378240/10_1_Android_Tablet_PC_with_3G_Bluetooth_and_Dual_core_CPU.html το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το hive iii 3g και παρασκευάζεται στο Guangdong, China,αλλά αυτο που μου κέντρισε την εντύπωση είναι οτι μέσα έχουν όλες τις εφαρμογές της google,όποτε οι άνθρωποί του πλαίσου βάλανε το χεράκι τους..Το συγκεκριμένο σάιτ απευθύνεται σε επιχειρηματίες όπως το πλαίσιο και από οτι αναφέρει έχει την δυνατότητα πώλησης μέχρι 60.000 κομμάτια(μονο για το συγκεκριμένο μοντέλο) ο.0 .Χρυσές δουλείες κάνει το πλαίσιο,αγόραζει το ένα τάμπλετ 100 ευρώ και μας το πουλάει 200,και το χείροτερο παίρνει και τα λέφτα του βάζοντάς το slide me αντί του google play.και ναι τελικά απο ότι το τσεκάρω το σάιτ,όριστε το κινέζικο μάρκετ τού πλαισίου http://szswitek.en.alibaba.com/
  2. Για να έχει κάποιο ταμπλετ android αυτό δεν σημαίνει απόλυτα οτι πρέπει να έχει google play,τα κομμάτια αυτά έρχονται απο κίνα μεριά όπου το κόστος είναι μικρότερο και μπορούν αν έχουν ένα μεγάλο κέρδος απο αυτά,και αν ψαχτείς θα δείς οτι υπάρχουν αρκετα κινέζικα μοντέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά και χώρις google play.Μην ξεχάσω και το άλλο το κορυφαίο ενα πιο παλίο μοντέλο turbo-x.Το tablet δεν είχε καν ελληνικό πληκτρολόγιο.Είναι τόσο άσχετοι που δεν φρόντισαν το ταμπλετ που ζήτησαν για παραγωγή να έχει ελληνικά ο.0 :wacko:
  3. Εγώ χρησιμοποιώ το nova και είναι αρκετα καλός...αλλα δυστυχώς το turbo-x HIVE III δεν μου ήρθε pre-rooted και το έψαξα και αυτό αλλα μάταια.το περίεργο είναι που λέτε οτι οι συσκευές σας είναι pre-rooted.Εχετε ρωτήσει το πλαίσιο να σας δώσει μία απάντηση για αυτο?Μού είναι δύσκολο να κατανοήσω οτι δίνουν ρουταρισμένες συσκευές διότι αυτό σημαίνει οτί είναι μαύρες και πειραγμένες μαζί με ότι κίνδυνο επιφέρει αυτό..
  4. Μονο με ροοτ μπορει να γινει αυτο ,εχω ψαξει ολες τις πιθανες λυσεις,και χωρις τους drivers δυσκολο,το play store γιατι καιγεσαι,για ολες τις εφαρμογες που εχει?γιατι το αμαζον το θεωρω πολυ καλο και επισης το blackmart ειναι το Google play στην μαυρη βερσιον κατεβαζοντας και τις πληρωμενες.:)
  5. φίλε μου ρώτησα και το πλαίσιο για το HIVE III αν μπορούν να μου κάνουν ροοτ παρότι χάνω την εγγυησή αλλα τίποτα,θα ρωτήσω τους κατασκευαστές εάν μπορούν να μου δώσουν τους drivers για να μπορέσω να το ροοτάρω μόνος μου.. Πάρολα αυτα κατάφερα να εγκαταστήσω gmail και όλες τις υπολοιπές εφαρμογές της google και να συνδέει κανονικά τον λογαριασμό μου χωρίς ροοτ(εκτος του google play).Βέβαια απο αρκετό ψαξιμό που έχω κάνει υπάρχουν και άλλα τάμπλετ χςρίς google play μεγαλυτερων εταίρειων..όπως και το kindle fire της amazon.Αυτο χρησιμοποιεί το amazon store το όποιο μπορούμε να χρησιμοποιούμε και εμείς και έχει τα πάντα απο εφαρμογές και το κυριότερο τις κάνει authentication(συνέχεια μου έβγαζέ σε εφαρμογές resources not found) κατι που ειναι πολυ σημαντικό καθώς κατέβαζα εφαρμογές και οι μισές δεν δούλευαν γιατι ήθελαν το google play. AMAZON STORE λοιπον και πραγματικά σώθηκες. GMAIL.GOOGLE MAPS,GOOGLE VOICE,YOUTUBE και λοιπές εφαρμογές μπορούν να εγκαταστηθούν και χώρις ροοτ(google play δεν γίνεται,μονο αν ειναι ροοτ) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΈΛΕΙ ΤΙS ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ GOOGLE. BLACKMART για όποιον τα θέλει όλα τσαμπα :)
  6. Καλησπέρα..το δοκίμασα και εγω σε hive III αλλά το root explorer μου λέει οτι δεν έχει δικαιώματα ροοτ,υπάρχει κάποια άλλη λύση χωρίς ροοτ για εγκατασταση play store(για εγκατασταση των υπολοιπών εφαρμογων εχω βρεί λύση).Δεν καίγομαι τοσο πολυ για τις εφαρμογές του google play αλλά παρα πολλές εφαρμογές θέλουν authentication απο εκει όπως αρκετα παιχνιδια της glu και gameloft.Δεν έχω κάποιο γενικό φόβο με τα ροοτ αλλά το ταμπλετ ειναι πρόσφατα αγορασμένο και φοβάμαι μην φάει καμιά φλάντζα και μετά μου λένε οτι φταίω και εγώ απο πάνω,παρότι έχω κάνει αρκετά ροοτ σε brand name συσκευές.Ευχαριστώ για την κάθε βοήθεια..
  7. Εκπλητικό κινητό για τα λεφτά του για αυτό εχει και τόσο μεγάλη αναζήτηση..Συγχαρητήρια στην vodafone!
  8. παιδιά μια βοή8εια,μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η τελευταία έκδοση πού εχετε και έχει βγεί για το κινητο.Επίσης οταν κάνεισ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνεται η αναβάθμιση ?
  9. έκανα ολη την παραπάνω διαδικασία του link2sd αλλα εγκαταστώ εφαρμογές πηγαίνουν στην καρτα sd αλλα απο οτι βλέπω συνεχίζουν να τρώνε κάρτα μνήμης στο κινητό.Εχω τσεκάρει την αυτόματη επιλογη και έχω κανει και την επανακκίνηση,υπάρχει τίποτα που δεν έχω κάνει και γίνετε αύτο? τελικα ολα οκ ήταν απλως έιχα μια εφαρμογή η οποία με μπέρδευε με το πρόγραμμα,συγχαρητήρια για τους οδήγους σας,ευχαριστω πολύ !
  10. θέλω να ρώτησω εαν η TechnoDUOS έχει ελληνικα,και αν έχει και την ελληνική γλώσσα στα μηνύματα οποιος την έχει βάλει,και τις εντυπώσεις του απο αυτη!
  11. θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεφορτωθώ τις default apps πχ samsung apps,latitude,youtube, ευχαριστω !
  12. παιδια μπορείτε να μου στείλετε το λινκ με το τελευταιο update για το root της συσκευης galaxy y duos Ευχαριστώ πολυυ ! :)
  13. συγχαρητήρια παιδία για τα τέλεια δώρα σας.. καλή επιτυχία !
  14. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά .. πολυ καλο κινητό για τα λεφτά του !!
  15. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και πολλα μπράβο στο myphone για τον διαγωνισμό του,φοβερό το κινητό
×
×
  • Create New...