Jump to content

CyberDeViLZ

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About CyberDeViLZ

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

CyberDeViLZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα παιδια.εχω παρει μπακαπ με το τιτανιουμ στη καρτα μνημης της συσκευης μου καποιες εφαρμογες,αν βαλω την καρτα σε μια ιδια συσκευη μπορει ο αλλος να παρεις τις ιδιες εφαρμογες? πρωτα δλδ να ρουταρω την συσκευη του και μετα να περασω τις εφαρμογες? να σημειωσω οτι εγω ειμαι 2.3 και αυτος 2.1 εκδοση.
  2. Η επομενη εκδοση θα περιεχει σκαναρισμα για κακοβουλα αρχεια http://prasoon-nigam.blogspot.gr/2011/08/list-of-dangerous-file-extensions.html
  3. Overview: THIS IS THE FREE VERSION OF ProDefence Community - The best way to enjoy your Favourite Site. Requirements: Android all versions. http://i.imgur.com/fYler.png Δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για όσους έχουν κινητά τηλεφωνα με Android. Η εφαρμογή θα βοηθήσει στην άμεση και ταχύτερη πλοήγηση στο forum. ProDefence Team What's in this version: (2.0) Στην νέα version μπορούμε να κάνουμε login με το account μας και να πλοηγηθούμε σε όλα τα sections του prodefence.org, βλέποντας νέα μηνύματα,ειδοποιήσεις και όλες τις κατηγορίες της σελίδας μας δείχως περιορισμούς. http://i.imgur.com/NQs4i.png https://rapidshare.com/files/3793142523/ProDefence_community_2_.rar
  4. τελικα πηρα αντιγραφο ασφαλειας και εκανα επαναφορα ρυθμισεων και λυθηκε,ουτε η κοσμοτε δεν μπορεσε να μου δωσει λυση στο προβλημα μου....
  5. καλημερα στην παρεα,σε περιπτωση που δεν μπορουμε να δεχτουμε καμια κληση τι κανουμε? μηνυματα περνω κανονικα,μολις με καλουν λεει οτι ειμαι κατηλημενος.το παραξενο ειναι οτι στις ικλησεις μου δειχνει οτι με καλεσαν και δεν το σηκωσα.δεν εχω ενεργοποιησει καμια φραγη,το ιδιο κανει με ολες τις σιμ που δοκιμασα.το μονο πραγμα που εκανα ηταν ολικη εκαθαριση δεδομενων με το titanium backup και ολα ηρθαν στην αρχικη τους μορφη.
  6. Την στιγμη που με καλουν σε αυτους δειχνει οτι χτυπαει μια φορα και μετα λεει οτι ειμαι κατηλημενος ενω σε εμενα δεν κανει τπτ αλλα στις κλησεις δειχνει τον αριθμο που με καλεσε,τι μπορει να φταιει? μηνυματα δεχομαι κανονικα.
  7. παιδια μολις πανε να με καλεσουν λεει ο αριθμος που καλεσατε ειναι κατηλημενος και δεν χτυπαει,μηνυματα δεχομαι κανονικα,τι λετε να φταιει?
  8. παιδια πως μπορω να βαλω μια εφαρμογη που εχω φτιαξει στο μαρκετ?
  9. υπαρχει εφαρμογη που να μιλας αγγλικα και να πληκτρολογει?
  10. σ'ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση,ομως γιατι καποιες εφαρμογες οπως το youtube,facebook και το google maps δεν πιανουν καθολου?
  11. καλημερα παιδια,σημερα εκανα μια γκαφα με το titanium backup διεγραψα τα παντα απο την συσκευη μου κανοντας εκαθαριση τοσο εφαρμογων οσο και συστηματος. για το μονο πραγμα που λυπηθηκα πραγματικα ηταν που εχασα τις επαφες μου ομως anyway,αυτο που θελα να ρωτησω ειναι το εξης,μετα την ολικη διαγραφη ειχα μνημη στην συσκευη 144 mb,τρεχοντας ομως τις εφαρμογες μου παρατηρησα οτι μου τρωνε χορο απο την μνημη μου,τις εφαρμογες τις εχω ολες στην καρτα μνημης,γιατι συμβαινει αυτο? να φανταστειτε οτι μονο τα igo-navigon-copilot που ετρεξα μου εφαγαν 40 mb απο την μνημη του τηλεφωνου μου ενω αντιθετος το google maps καθολου,προς στιγμην πιστεψα οτι αυτα ειναι τα λεγομενα cache ομως δεν ηταν αυτα που μου ετρωγαν τον χορο, υπαρχει καμια λυση?
×
×
  • Create New...