Jump to content

Strack

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Strack

  1. Ευχαριστούμε πολύ το φόρουμ για όλους αυτούς τους υπέροχους διαγωνισμούς ! Εύχομαι καλή τύχη σε όλους !
  2. Γεια σας παιδιά , ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα μινι πισι τέτοιου είδους αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω .. θέλω αν γίνεται να μένει όλη μέρα ανοιχτό με βάση βέβαια για να ψύχεται αλλά και να παίζει το Kodi και το bluestacks για κανένα παιχνιδάκι .. τι προτείνεται και ποια είναι η γνώμη σας ?
  3. Γεια σας παιδιά , Θέλω και εγώ να πάρω ένα κινητό για τον αδερφό μου και είμαι ανάμεσα στο Lenovo και το Jiayu G4S. Ποιο από τα δύο πιστεύετε πως είναι καλύτερο ?
  4. Για πείτε παιδιά , πως τα πάει το κινητό έχει καλή μπαταρία ? κάμερα ? ποιότητα κατασκευής ? Γενικά είναι καλό ?
  5. Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την παραγγελία στο geekbuying όταν πατάω για να πληρώσω μου βγάζει error από την paypal (Data does not match input character set or default encoding.) Μήπως ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα ?
  6. Εννοούσα για το αν είναι αξιόπιστο κατάστημα όχι για την συσκευή .
  7. Έχει αγοράσει κανένας ταμπλετ από το geekbuying ? Είχε κανένα πρόβλημα ?
  8. Καλησπέρα , Θέλω να αγοράσω ταμπλετ και είμαι ανάμεσα στο PIPO M6Pro κ' στο PIPO M9Pro και δεν μπορώ να αποφασίσω .. μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε την γνώμη σας ? Και από ποιο site να το παραγγείλω ? Geekbuying η Pandawill ποιο από τα δυο είναι ποιο αξιόπιστο ?
  9. Καλή επιτυχία σε όλους ! Ας το παρει ο ποιο τυχερος :p
  10. Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ παιδιά .. αν έχετε κάτι παραπάνω να πείτε όπως πχ αν είναι καλούτσικη η κάμερα και τετια ! Και αν έχει αντιμετωπίσει και άλλος το πρόβλημα που είπε το παιδί λίγο παραπανω Στο παρακάτω βίντεο το κινητό φαίνεται άψογο ! https://www.youtube.com/watch?v=zBtYpGTUyYs --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
×
×
  • Create New...