Jump to content

dimitrisnexus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitrisnexus

  1. ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!γνωριζουμε καποιον μαστορα στην θεσσαλονικη ή γενικα καπου να μπορει να μου δοσει πληροφοριες??
  2. καλησπερα και απο εμενα!ειμαι νεος στο σπορ.βρηκα εναν παλιο πομπο καποιου συγνενικου μου προσωπου!εχω το εξης προβλημα:τον ανοιγω αποθηκευω κανονικα σταθμους στις διαφορες μνημες που εχει κανω τις ρυθμισεις που θελω αλλα μετα απο καποιεςσ ωρες και ενω ειναι κλειστος ο πομποδεκτης χανονται!υπαρχει καποια εσωτερικη μπαταρια περα απο την εξωτερικη που κανει αυτη την δουλεια και θελει αλλαγη??η ειναι τελειωμενος ο ασυρματος?(alan ct170)
  3. παιδια ειμαι νεος κατοχος του τηλεφωνου.Σημερα το πρωι εκει που καθομουν στο κινητο εκλεισε και εκανε επανεκκινηση μονο του.Με το που ανοιξε ξεκινισε κανονικα την διαδικασια που κανει ενα καινουριο κινητο,δηλαδη ωρα γλωσσα κτλ.κτλ.Ανοιγει κανονικα το κινητο και ειναι καινουριο,εχουν σβηστει τα παντα.Επισης μ εχει βγαλει μια ειδοποιηση και μου λεει οτι ειναι γεματη η μνημη ενω στο κινητο δν εχει περαστει τπτ,πατωντας εκει πανω σε πεταει στο μενου <<αποθηκευτικος χωρος>> οπου εκει διαβαζει μονο μια μνημη 128μβ και διαθεσιμα 6μβ.Το κινητο δν ανοιγει καμια εφαεμογη ουτε τρεχει τπτ δν μπαινει πουθενα..Επισης σε μια αναζητηση στην κατασταση τηλεφωνου ειδα οτι λειπουν και οι κωδικοι imei και bleutooth. Γνωριζει κανεις κατι για αυτο το προβλημα???Τι μπορει να εχει συμβει?
×
×
  • Create New...