Jump to content

mitsosgrk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mitsosgrk

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

mitsosgrk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας, πριν 4 βδομάδες το κινητό μου έπεσε στο νερό. Το πήγα αμέσος στο σπίτι, το έβαλα σε γλυκό νερό για 30 λεπτά(σύμφωνα με έναν οδηγό που διάβασα στο internet, και μετα το έβαλα σε ενα μπολάκι γεμάτο με ρύζι για να αποροφήσει το νερό. Μετά από 4 ώρες το κινητό λειτούργισε κανονικά, αλλά υπήρξαν κάποια προβλήματα..... Το wifi δεν λειτουργεί πλέον, και το χειρότερο είναι ότι δεν λειτουργεί και η θύρα της κάρτας μνήμης! Μιάς και το στέγνωσα καλά και δεν έχει μεσα άλατα, θέλω να βρώ έναν τρόπο να του βάλω το Official Rom, αλλά χωρίς να δουλέβει η κάρτα μνήμης δεν ξέρω καμιά άλλη λύση. Μήπως έχετε κάτι να μου προτείνεται ?
  2. Πολυ ωραιος φιλε, δουλεψε !!! Νασε καλα
  3. Δεν μπορώ να περάσω άλλη Rom από την στιγμή που δεν με βάζει στο Recovery Mode :/
  4. Έκανα Factory Reset, και μου ζήτησε να κάνει reboot, έκανα το reboot και ύστερα το reboot κόλλησε πάλι στο λογότυπο της huawei, και για να μπορέσω να το ξανά ανοίξω πρέπει να του βγάλω την μπαταρία, με λίγα λόγια ουτε Factory Reset δεν με αφήνει να κάνω. Αυτό το πρόβλημα μου το έχω την εντύποση οτί μου το έβγαλε από την μέρα που πήγα να κάνω Back Up από το Rom Manager.
  5. Γειά σας, είμαι ο Δημήτρης και είμαι κάτοχος ενός Huawei u8650, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα τα πάντα ήταν κομπλέ. Του είχα βάλει το custom rom ClockworkMOD v5.0.2.7 χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Μέχρι που κατάλαβα ότι η μπαταρία μου είχε χαλάσει γιατι έπεφτε μέσα σε μισή μέρα χώρις καμία λειτουργία. Έτσι αποφάσισα να του βάλω το stock rom για να το πάω στην cosmote. Αλλά όταν πάταγα το volumeup+power δεν με έβαζε στο recovery mode για κάποιο λόγο και κόλλαγε στο λογότυπο της huawei. Έψαξα στο google για το πρόβλημα μου αλλά δεν βρήκα κανένα ποστ που να με βοηθήσει. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...