Jump to content

Steliosks

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Steliosks

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 2

Steliosks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καταρχάς συγγνωμη αν το θεμα δεν ανηκει εδω και αν εχει επαναληφθει, απλα το σαητ δε με αφηνε να ανοιξω θεμα στους οδηγους. Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader στο xperia sp μου αλλα δεν μπορω γιατι το κινητο παραμενει μολις ελαχιστα δευτερολεπτα σε κατασταση fastboot. Με τους drivers να πω την αληθεια εχω μπερδευτει αν υπαρχουν και αν ειναι οι σωστοι και ποιοι ειναι στο pc μου ακριβως γτ το κινητο εβγαινε απο fastbootmode πολυ γρηγορα. Δοκιμασα σχεδον τα παντα απο οτι μπορεσα να βρω σε xda κ.α. και δε βγαζω ακρη. Στο service menu παντως λεει πως ο bootloader ειναι unlockable. Το "tutorial" που ξεκινησα να ακολουθω ηταν αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2354721, και ο υπολογιστης μου τρεχει windows 10. Παρακαλω, οποιος γνωριζει ας βοηθησει... :(
  2. καλη επιτυχια στο διαγωνισμο και σε οσους δινουν πανελληνιες, εισαγωγικες, εξαγωγικες, μεταβατικες, οδηγησης, αγγλικα, γαλλικα, γερμανικα, ιταλικα, ισπανικα, τουρκικα, ρωσικα, φιλανδικα, κινεζικα, κορεατικα, σκωτσεζικα, νορβηγικα, σουηδικα, βιετναμεζικα, αιγυπτιακα, αραβικα, αραμαϊκα, μαλτεζικα, ουγγαρεζικα, βουλγαρικα, αλβανικα, σουαχιλικα, ταϊλανδικα, βασκικα, πορτογαλικα, γιαπωνεζικα κ.α. :D:D:D:D:D:D:D:D
  3. οχι μη βλεπεις μονο πλαισιο ενδεικτικα πηρα απο κει μερικους :Ρ δηλαδη δεν παιζουν διαφορες αναμεσα στις δυο εταιριες ε?
  4. γεια χαρα :) σκεφτομαι για εξ. σκληρο, για καθημερινη χρηση. συγκεκρημενα θελω να τον φορτωσω με μουσικη και να ακουω απο κει ετσι ωστε να μην βασανιζομαι με καρτες, στικακια κτλ. θα προτιμουσα γυρω στο 1TB για να μου μεινει και λιγος κενος χωρος για "περετερω γεμισμα". ωστοσο αν ξερετε μπορειτε να μου πειτε λιγα πραγματα γι αυτους τους δισκους? αρχικα να παω σε 2,5" η 3"??? επισης ποση ζωη εχουν δισκοι τετοιου μεγεθους με τετοια χρηση?? απο 2,5" εχω μεινει σε αυτους: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Western-Digital-My-Passport-Black-1TB-Ext-HDD-USB-3-WDBBEP0010BBK.htm http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Seagate-Backup-Plus-External-HDD-1TB-USB3-0-Black-2-5-STBU1000200.htm http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Western-Digital-Elements-Portable-1TB-External-HDD-USB-3-0-WDBPCK0010BBK-EESN.htm http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Seagate-Expansion-External-HDD-1%CE%A4B-USB-3-0-Black-2-5-STBX1000201.htm γνωμες???? α, και καλη ανάσταση :)
  5. τι εννοεις δηλαδη να μου κοβουν την φαβοριτα? να την κονταίνουν??
  6. Οχι ρε ο skrillex εχει λιγο tragic μαλλι... Αλλα επειδη εγω ειμαι μεταλας :p:shifty: θελω να αφησω μαλλι... :D
  7. Γεια χαρά καταρχάς :) Είμαι 15 χρονών και κάτι, και τελευταία θέλω να αφήσω μακρύ μαλλί(καμία παλάμη κάτω από τον ώμο). Βέβαια με προβληματίζουν κάποια θέματα. 1)Επειδή φοράω γυαλιά και δεν είμαι και πολύ υπέρ των φακών, πάει το μαλλί με το γυαλί;;; 2)Μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό μήκος τι γίνεται; Θα με σαν το φραγκενστάιν;;; 3)Αν τελικά αποφασίσω ότι θα το μακρύνω, πρέπει πρώτα να πάω σε κομμωτήριο; Εννοώ μήπως πρέπει να πάω για να δώσουν κάποιο "σχήμα" στο μαλλί μου. (Μέχρι τώρα απλώς τα κονταίνω, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λουκ...) Ευχαριστώ πολύ, Στέλιος :cool:
  8. :cry: ελα ρεεεεε και ηθελα να παρω εναααα :blink: μακαρι να μου ρθει εμενα και αν οχι τυχερος οποιος το παρει :ninja:
  9. χα! ακομα δεν τελειωσε ο αλλος και να ο επομενος διαγωνισμος :ninja: καλη μας επιτυχια και καλο καλοκαιρι!
  10. :cool: ατσα! κι αλλος διαγωνισμος! αντε καλη επιτυχια! :cool:
×
×
  • Create New...