Jump to content

iStopper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iStopper

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

iStopper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σας θα ηθελα να μαθω μετα πως μπορω οταν εχω βαλει custom rom να επαναφερω το πληκτρολογιο το πρωταρχικο.. Ηταν Touchpal με ελληνικη γλωσσα αλλα δεν το μπορω τωρα να βαλω ελληνικα :/ Καμια βοηθεια ? ευχαριστω ! : )
  2. Καλησπερα σας θα ηθελα να μαθω μετα πως μπορω οταν εχω βαλει custom rom να επαναφερω το πληκτρολογιο το πρωταρχικο.. Ηταν Touchpal με ελληνικη γλωσσα αλλα δεν το μπορω τωρα να βαλω ελληνικα :/ Καμια βοηθεια ? ευχαριστω ! : )
  3. Καλησπερα σας θα ηθελα να μαθω μετα πως μπορω οταν εχω βαλει custom rom να επαναφερω το πληκτρολογιο το πρωταρχικο.. Ηταν Touchpal με ελληνικη γλωσσα αλλα δεν το μπορω τωρα να βαλω ελληνικα :/ Καμια βοηθεια ? ευχαριστω ! : )
  4. Ρε φιλε το σιτε της Huawei εχει βγαλει την οφισσιαλ 2,3 και δεν την βρησκω ! Γεια σας παιδια εχω παρει το κινητο τωρα 3 μερες τελειος εργοστασιο ειναι μονο κατι εφαρμογες και launcher εχω βαλει και θελω να βαλω ρομ κερνελ και καταρχας την 2,3 αλλα δεν την βρησκω πουθενα καμια βοηθεια κανεις ? ευχαριστω : )
  5. Ναι για πατα το να δεις τι γινεται ! Το εχουν βγαλει απο το οφισιαλ σιτε!
  6. Ρε παιδια προσπαθω να αναβαθμισω το κινητο μου σε 2,3,5 gingerbread αλλα δεν την βρησκω στο οφιασιαλ δεν υπαρχει και δεν ξερω τι να κανω ας βοηθησει καποιος ! Φιλε μου το αρχειο ειναι Broken και δεν κανει καν extract καμια αλλη επιλογη ?
×
×
  • Create New...