Jump to content

GiwrgakisS3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GiwrgakisS3

  1. την γνησια φιλε απο το sony companion...παιζει να ειναι θεμα για service??? ευχαριστω....
  2. Καλησπέρα εχω σκασει ρε παιδια με το neo v και θελω να σας πω το προβλημα μηπως και μπορείτε να μου απαντησετε στο προβλημα μου.... Παω στις ρυθμισεις ->περισσότερα ->Δικτυα κινητησ τηλεφ. ->λειτουργια δικτυου->επιλεγω μονο GSM και μου κανει restart συνεχειά. πληροφοριες εχω βαλει το 4.0.4 ρε παίδες βοηθηστε... Είμαι σε απογνωση........... Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
  3. Καλησπέρα εχω σκασει ρε παιδια με το neo και θελω να σας πω το προβλημα μηπως και μπορείτε να μου απαντησετε στο προβλημα μου.... Παω στις ρυθμισεις ->περισσότερα ->Δικτυα κινητησ τηλεφ. ->λειτουργια δικτυου->επιλεγω μονο GSM και μου κανει restart συνεχειά. πληροφοριες εχω βαλει το 4.0.4 ρε παίδες βοηθηστε... Είμαι σε απογνωση........... Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
  4. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα!
  5. Καλησπέρα γράφω πρώτη φορά στο myphone!! Μπορώ να πω από το λίγο που εψαξα έχει τα πάντα και αυτό είναι παρα πολυ καλό!! Να μην σας κουράζω με πολλά λόγια και να μπω στο θέμα μου.Κάνοντας μια αναζήτηση στα Ψηφιακά κανάλια 1ον)οχι μονο μου έβγαλε και κάποια ξένα κανάλια (π.χ. Euro News,Bbc World News και ένα Γερμανικό δεν το θυμάμαι αυτν την στιγμή) αλλα και 2 συνδρομητικα κανάλια της Nova (Novacinemas1 και Novasports1).Μπορεί να μου πει κάποιος πως εμφανίστηκαν και αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπορέσω να τα δω;(Ξέχασα να σας ενημερώσω ότι οταν βάζω τα συγκεκριμένα κανάλια μου εμφανίζει το μηνυμα: κωδικοποιημένο σήμα!)
×
×
  • Create New...