Jump to content

EvO_Boss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.440
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EvO_Boss

  1. Σωστα, επρεπε να'παιρνε iphone 12 256gb...
  2. Eιναι που θα ειχε μπροστινη καμερα κατω απ'την οθονη οπως ελεγαν ορισμενοι "αναλυτες" κι εδω μιλαμε για νεες "πρωτιες" κακογουστιας κι ασχημιας με "χαπια" μετα τα δρακουλοδοντα. Α και fingerprint αφαντο, για αλλη μια χρονια. Δωσε πονο apple !
  3. Αν οντως εχει ois (που μου φαινετσι καπως περιεργο γιατι δεν εχει καν το 12Χ που ειναι ανωτερη συσκευη θεωρητικα) τοτε μιλαμε για πραγματικα υπερπληρη συσκευη. Αν εχει και μια λογικη τιμολογηση τοτε στην upper midrange κατηγορια θα παιζει μπαλα κυριολεκτικα μονο του.
  4. H συσκευη αυτη κοστιζει οσο ο προκατοχος της αλλα ειναι σαφως κατωτερη αναλογικα (μικρη για ναυαρχιδα οθονη κι οχι 2κ οπως το mi11 ενω ακομα και η μπαταρια ειναι χειροτερη). Οποτε κατα τη γνωμη μου ειναι πισωγυρισμα οπως και οι περισσοτερες φετινες ναυαρχιδες που δεν προσφερουν ουσιαστικα τιποτα καλυτερο απ'τις αντιστοιχες περσινες ενω ειναι ακομα πιο υπερκοστολογημενες.
  5. Το 12 pro εχει 1100 ευρω που παραειναι πολλα. Το 12αρι εχει ιδια τιμη με το 11αρι περσι, ομως ειναι σε γενικες γραμμες κατωτερο, ιδιως στην οθονη και την απλα fhd αναλυση της και τη χειροτερη μπαταρια σε σχεση με το μαλλον πιο ενεργοβορο cpu. Οποτε ουτε αυτο εχει καμια ιδιαιτερα καλη τιμολογηση, αλλα τουλαχιστον σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι μια η αλλη. Το μικρο ειναι ακριβο για τα σπεκς του πολυ. Δε βλεπω να πουλανε τα νεα 12αρια, εδω δεν πουλησε το 11αρι περσι οσο επρεπε που εκανε και πλακα σε πολυ ακριβοτερο ανταγωνισμο και ηταν υπερπληρες. Αν το 12 pro ειχε την τιμη του απλου τοτε θα μιλουσαμε για αρκετα καλη τιμολογηση για τα τωρινα δεδομενα, τωρα ομως αδιαφορες προτασεις, εκτος κι αν εχουν σοβαρη πτωση τιμης κατι πιυ στο mi11 παντως δεν εγινε, τουλαχιστον απο info.
  6. To αποκλειω να κανει τοσο. Στο χιλιαρικο θα παιζει λογικα.
  7. Oυτε εγω ξερω αν ειναι πιο φτηνο. Ξερω οτι ειναι σε ολα ομως κορυφαιο, οποτε δικαιολογει περισσοτερα τα λεφτα του σε σχεση με αλλους.
  8. Πραγματικη ναυαρχιδα σε ολα της. Λιγο η μπαταρια υστερει αλλα ειναι τοσο εντυπωσιακο σε ολα τ'αλλα που πραγματικα τα λογια περιττευουν. Κι ας κατσουν καποιοι αλλοι να ζητανε 1500αρια για κατι σαπακια με exynos και 45w φορτιση.
  9. Αναμεσα στο mi11 ultra και το 11 Τ pro ομως υπαρχει και το mi11 που εχει κορυφαια καμερα και βιντεο στα περιπου 600 ευρω πλεον (παραεισαγωγης προφανως αλλα και το ultra χωρις ελληνικη εγγυηση θα ειναι). Ριξε κι εκει μια ματια, υστερει λιγο σε σχεση με το ultra στις καμερες (οπως και σχεδον ολος ο ανταγωνισμος) αλλα και παλι κανει φοβερη δουλεια, μακραν καλυτερη απο 11Τ series.
  10. Tις βλεπω παντου στις επισημες αλυσιδες πωλησης. Πχ: https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/245168-smartphone-samsung-gal-a53-128gb-whi-5g Αν μιλαμε για best price και τετοια, οταν με 240 ευρω παιρνει καποιος το mi11 lite 5g που μονο σε καμερα υστερει, ενω εχει μακραν ανωτερο cpu, ε ειναι αστειο να μιλαμε για 400 ευρω για το Α53. Το ιδιο και το Α52 που'ναι και καλυτερο και με τα μισα σχεδον λεφτα, μια χαρα επιλογη κι αυτον Ναι καλες οι αναβαθμισεις αλλα με τετοιο cpu σε 3 χρονια το Α53 θα laggαρει πιο πολυ κι απο το galaxy s6 σημερα, οποτε συσκευη να βγαλει 3ετια το Α53 σιγουρα δεν ειναι. Παντως το να παει καποιος απ'τον sd855 του 9Τ pro στον exynos της πλακας που φοραει το Α53 και να σκασει και 400 ευρω εξτρα φτανει στα ορια της καταστροφικης συμπεριφορας. Και γενικα το να προτιμησει το Α53 απ'το Α52s και μαλιστα με 100-150 ευρω διαφορα κιολας.
  11. 500 ευρω σχεδον το Α53 με επεξεργαστη χειροτερο του mi9 T pro, μιας και ειμαστε στο τοπικ του. Εγω συνολικα το βλεπω σαν υποβαθμιση το να παει καποιος εκει, ιδιως με τοσα χρηματα εκτος κι αν τον νοιαζει μονο η καμερα που ειναι αξιολογη αρκετα. Σε ολα τ'αλλα ειναι πολυ κατωτερο των προσδοκιων για τα χρηματα που κοστιζει αυτη τη στιγμη, με πρωτο και καλυτερο το cpu.
  12. Aντι η Samsung να κοιταει μονο το πως να υπερκοστολογει και πως να αφαιρει, οπως το ινδαλμα της απο το Κουπερτινο, ας ασχοληθει και λιγο με την αξιοπιστια της γιατι χρονο με το χρονο παει κατα διαολου.
  13. Tηλεφωναρα οντως αλλα με τοσο γελοια μπαταρια που ηθελες 2 μπαταριες για να εχει την αυτονομια μιας νορμαλ συσκευης. Και με επεξεργαστη που υπερφορτωνοταν για πλακα. Εμενα παντως λειτουργει ακομα ευτυχως. Παντως το mi9 t pro ταχυτατο επεξεργαστη εχει, amoled οθονη, αξιοπρεπη καμερα και γενικα απο τωρινες συσκευες των 150-200 ευρω δεν υστερει σε τιποτα, βασικα καλυτερο ειναι. Οποτε δεν βλεπω γιατι να το δωσει καποιος κατω απο 120-130 ευρω, αν ειναι σε καλη κατασταση.
  14. Οντως παιζει και να μη βαλουν και να συνεχιστει αυτο το πανηγυρι του να σηκωνεις και να φερνεις το κινητο κοντα στο προσωπο σου για να το ανοιξεις. Απλα απ'τη στιγμη που μονος σου λες οτι η apple ουτε αυτο δεν εχει σκοπο να κανει, για να γλιτωσει 5-10 δολλαρια απ'το κοστος παραγωγης, καμερα κατω απ'την οθονη θα βαλει? Πιο πιθανο ειναι να αφαιρεσει κι αυτη που εχει παρα να τη βαλει κατω απ'την οθονη. Αφου εσυ ετσι κι αλλιως και χωρις καμερα iphone θ'αγοραζες, και εκατομμυρια σαν εσενα, σιγα μη δωσει η apple εστω οσα δινει ο ανταγωνισμος στα 150 ευρω. Προεχει το να βγαλει μερικα δις ακομα κι αυτα δε βγαινουν αμα δινεις πραγματα εξτρα αλλα μονο αν πετσοκοβεις.
  15. Στην καλυτερη να δουμε inscreen fingerprint sensor στο iphone 15, δηλαδη καμια 4-5ετια μετα το android. Αν υποθεσουμε οτι οι underscreen καμερες γινουν mainstream στο android σε κανα χρονο, ε αν τις δουλε στο iphone 20 καλα θα ειναι.
  16. Aν δεν παιζεις παιχνιδια σιγουρα θα στο βγαζει. Εγω εχω πανω απο 7 ωρες με φωτεινοτητα γυρω στο 75-80%, εννοειται στα 120hz με 2κ αναλυση.
  17. Αν συνηθισεις το miui και δεν πεσεις σε bugs (εγω ευτυχως δεν εχω κατι ιδιαιτερο) τοτε δε νομιζω να μην ικανοποιηθεις. Απ'τα s21 (πλην ultra) σχεδον παντου ανωτερο ειναι το mi11.
  18. Γενικα δεν ακουω και κανα ιδιαιτερο θετικο με το 13 μεχρι στιγμης παντως, γι'αυτο και δεν εχω αναβαθμισει ουτε βρισκω κανα λογο να το κανω προς το παρον. Ειμαι της λογικης του οτι δουλευει σωστα δεν το πειραζεις.
  19. E που να τη δεις, αφου στις ΗΠΑ κανα 200αρι δολλαρια τα δινουν τα iphones οι παροχοι με προγραμματα παρε κοσμε και γι'αυτο ξεπουλουν. Στο Ελλαντα παλι ο καθε πικραμενος τα βαζει 36 δοσεις, τα κραταει 5 χρονια να κανει αποσβεση και τα φορτιζει με εναν ασυρματο φορτιστη 5 watt που εχει εδω και καμια τριετια και καμαρωνει για τα κερδη της apple. Το ιδιο και για τη samsung εδω και κανα δυο χρονια. Αυτα που στο εξωτερικο τα δινουν σχεδον τσαμπα με προγραμματα (εξ'ου και οι πωλησεις) ο ελληνεζος που δεν εχει να φαει φεσωνεται μεχρι τα μπουνια για να τα αποκτησει και καμαρωνει κιολας με την ολη φαση. Εδω κολλαει το μηλο στο σμαρτ 15ετιας που εχει κι αισθανεται ακομα περισσοτερο μεγαλειο.
  20. Δυνητικα ο καθενας ειναι υποψηφιος αγοραστης μιας τετοιας συσκευης, ιδιως οσοι δεν αγοραζουν βασικες συσκευες για να κανουν απλα τη δουλεια τους. Με αυτη τη λογικη τοτε να μη σχολιαζει κανεις εδω περα παρα μονο για ειδησεις συσκευων των οποιων ειναι κατοχος ή που σιγουρα προκειται να αγορασει. Και προφανως κι εχει νοημα το να επικρινουμε τους exynos οταν αυτοι ειναι αισθητα κατωτεροι απ'τους αντιστοιχους sd αλλα η εταιρεια κοστολογει το ιδιο τις συσκευες της ασχετα αν βαζει τον sd ή τον υποδεεστερο exynos σ'αυτες. Αν η 911 turbo στις ΗΠΑ ειχε 200.000 δολλαρια κι εβγαινε με κινητηρα 600 αλογων ενω στην Ευρωπη ειχε αντιστοιχα χρηματα κι ερχοταν με κινητηρα 500 αλογων, τι θα ελεγες, οτι αφου το κανει χρονια τωρα ολα καλα? Αλλα μαλλον θα ελεγες οτι δεν πρεπει ν'ασχολουμαστε αφου δεν θα την αγορασουμε. Ε τοτε δεν θα μπαιναμε και σε φορουμς ή θα μπαιναμε μονο σε φορουμς εταιρειων των οποιων ειμαστε κατοχοι. Κατι που προφανως δεν ειναι επιχειρημα αφου ο καθενας μπορει να μπαινει οπου θελει και να εκφερει αποψη για ο,τι γουσταρει, αρκει να ειναι εμπεριστατωμενη.
  21. Σου απαντησε ο φιλος. Ετσι ακριβως ειναι. Αν καποιοι νομιζουν οτι τα τρις που εχει σαν χρηματιστηριακη αξια και τα δισεκατομμυρια κεφαλαια που εχει μια εταιρεια που μεχρι τις αρχες του 2000 πηγαινε για φουντο δεν δειχνουν ξεκαθαρα ποσο ακραια κερδοσκοπει εις βαρος των fanboys της τοτε απλα εχουν ζητημα αντιληψης. Ναι και στο ζητημα τoυ cpu (κι οχι μεμονωμενα της gpu που αναφερεις, λες κι εχουμε να κανουμε με pc που ολα τα μερη διαχωριζονται μεταξυ τους) ειπα ξεκαθαρα ποσο δουλεμα ριχνει η εταιρεια αυτη που ζηταει 1500αρια για ναυαρχιδα που δεν εχει καν κορυφαιο τσιπ στην Ευρωπη, σε αντιθεση με τις ΗΠΑ που (θελοντας και μη) δινει τουλαχιστον τον κορυφαιο sd στα λεφτα αυτα. Εκει σταθηκα κι εγω.
  22. Aντε θα συμφωνησω σ'αυτα οου εγραψες, ετσι για την αλλαγη. Απλα το γαιτανακι της ακραιας υπερκοστολογησης η μηλοεταιρεια το ξεκινησε κι εσπευσε να το ακολουθησει και η samsung και σε συνδυασμο με την καταναλωτικη συνειδηση της συμφορας του μεσου καταναλωτη, η κατασταση αυτη αντι να κοπει μαχαιρι ενισχυθηκε κιολας και στην πορεια γλυκαθηκαν και οι υπολοιποι με αποτελεσμα να εχουμε συσκευες με καμια ουσιαστικη διαφορα πλεον απο γενια σε γενια με ακραιες τιμολογησεις.
  23. Προφανως. Αφου εχει γεμισει ο τοπος στο ελλαντα αφραγκους με pro max και s ultras που καθε χρονο ειναι και πιο υπερκοστολογημενα και ουτε καν αξιοπιστια δεν εχουν καλα καλα. Και καμαρωνουν κιολας ενω τους δουλευουν ψιλο γαζι οι εταιρειες (με αποκορυφωμα τις δυο συγκεκριμενες). Καλη ωρα.
×
×
  • Create New...