Jump to content

spyros1971

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spyros1971

  1. Σήμερα το αγόρασα από την wind, 399€. Το προηγούμενο που είχα αλλά χάθηκε στη θάλασσα ήταν το X5. Τώρα το έχω για να φορτίσει η μπαταρία του. Σαν πρώτη εντύπωση που έχω, μπορώ να σας πω ότι σίγουρα δεν δείχνει κάτι φθηνό, κάτι από... καλάθι. Η HUAWEI μάλλον άρχισε να ξεφεύγει από το απλό-φθηνό-"κινέζικο" :up: Μέσω wi-fi οι ταχύτητες download είναι εξαιρετικές σε σχέση με το Χ5. Εύχομαι να είναι όλα καλά και να μην βγάλει κάποιο πρόβλημα.. αυτά για την ώρα.
  2. Υπάρχει δυνατότητα να καλιμπράρουμε την οθόνη? αν ναι, πως? Από που?
  3. Είμαι ok! Ευχαριστώ. Πρέπει να κάνω κάτι με την Kernel; Έχω την έκδοση 2.6.35.7
  4. Γιανα τελειώσω και να μην σας ζαλίζω άλλο με την δική μου αναβάθμιση, να κάνω ΜΙΑ τελευταία ερώτηση. Πριν την αναβάθμιση, είχα κάνει backup την IMEI. Τι πρέπει να κάνω γιανα δω αν χάθηκε και αν πρέπει να την επαναφέρω? Πως το βλέπω?
  5. Λοιπόν, έκανα ότι λέει για root, στο θέμα για το ideos x5pro. Στο πρώτο post του θέματος αναφέρει πως να κάνεις root. Έκανα μία ευχή, πήρα μία βαθιά ανάσα και το έκανα. Όλα είναι OK!!!! Έγινε άμεσα το rooting και προχώρησα στην επαναφορά ΟΛΩΝ!!! Δουλεύουν ΟΛΑ χωρίς κανένα πρόβλημα!!!
  6. ωχ! και με τι μπορώ???
  7. Τώρα απάντηση και λύση από εμένα, δεν πιστεύω να περιμένεις...:p Πιστεύω όμως ότι αν συνδεθεί το τηλ με usb στο pc και πατήσει voloum + - και το κουμπί ενεργοποίησης, θα ξεκινήσει ξανά την αναβάθμιση. Από αυτά που έχω διαβάσει εδώ, μάλλον αυτό πρέπει να κάνει... Υ.Γ. Μην σε πάρω στο λαιμό μου... εδώ δεν ήξερα που να δώσω την εντολή που μου έγραφες...:lol:
  8. Καλημέρα σε όλους! Τελικά κατάφερα να βάλω την 2.3.5 χωρίς κάποιο πρόβλημα και πάντα σύμφωνα με την βοήθεια όλων σας :up: Επανέφερα τις επαφές και τώρα προσπαθώ να επαναφέρω τις εφαρμογές που είχα κάνει backup. Προφανώς πρέπει να κάνω ξανά root. Το πρόβλημα είναι ότι το z4root δεν μου τρέχει.. Το έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει πολλές φορές και όταν το τρέχω, 7 στις 10 μου λέει, πριν καν αρχίσει τη διαδικασία root, ότι υπάρχει πρόβλημα και να ξαναδοκιμάσω. Τις υπόλοιπες 3 στις 10 φορές, αρχίζει η γνωστή διαδικασία. Αρχικά μου γράφει κάτι κάτω στην οθόνη και αμέσως μετά γράφει " Aquiring root shell ". Όλα φυσιολογικά μέχρι εδώ. Μετά όμως αντί να κάνει reboot, με βγάζει στην οθόνη του menu και δεν κάνει τίποτα!!! Έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στις εφαρμογές (άγνωστες πηγές και εντοπισμός σφαλμάτων) αλλά τίποτα... Η έκδοση του z4root που χρησιμοποιώ είναι η 1.3.0 . Με αυτή είχα κάνει root το ideos x5 πριν την αναβάθμιση. Φταίει η αναβάθμιση ή κάτι άλλο? Υπάρχει άλλος τρόπος για να κάνω root? Ευχαριστώ!
  9. έκανα root έκανα backup thn IMEI και τώρα κάνω backup όλες τις εφαρμογές.
  10. Καλά, άμα τα καταφέρω θα ανέβω πολύ στην εκτίμησή μου...:lol::dance:
  11. Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις!! Προσπαθώ να κάνω μόνιμο root με το z4root εδώ και 10 λεπτά! Είναι λογικό να μην έχει καταφέρει να ολοκληρωθεί το rooting ακόμα? A, το αρχείο εγκατάστασης για το z4root το έβαλα στην sd. Πειράζει?
  12. Μα τι λες τώρα; Εξάλλου αυτό είναι το νόημα των foroums. Ανοιχτές ερωτήσεις που συμμετέχουν όλοι. Δεν κάνει κάποιος βάρδια γιανα είναι υποχρεωμένος να απαντήσει. Ευτυχώς με βοήθησε πολύ ο Sheik και βρήκαμε τελικά ποια οθόνη έχω...:rolleyes: Τώρα λέω να κάνω το μεγάλο βήμα... Κατέβασα το Z4root γιατί αλλιώς δεν με αφήνει να κάνω backup την ΙΜΕΙ. Αρχικά έκανα προσορινό root αλλά και πάλι το 5IromToolBox μου έλεγε οτι δεν είμαι root. Τώρα τρέχω το z4root αλλά για μόνιμο rootαρισμα (αργεί πολύ να ολοκληρωθεί...) και μετά το backup της IMEI θα κάνω την αναβάθμιση. Τις επαφές πως τις σώζω? Τι εφαρμογές? Είδες σε ζάλισα κι εσένα με ερωτήσεις... Υ.Γ. Πραγματικά, δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις. Και μόνο που postares το τελευταίο, δείχνει το ποιόν σου :clap: Να είσαι καλά.
  13. :clap::clap::clap::clap: Επιτέλους!!!! Η οθόνη είναι Synaptics RMI4 άρα δεν υπάρχει πρόβλημα, σωστά? Κατεβάζω to 5IromToolBox για backup της ΙΜΕΙ. Αυτό κάνει backup και τις επαφές? Αν όχι, χρειάζεται να κάνω backup στις επαφές? Πως? Κατεβάζω και από εδω: http://www.huaweidevice.com/worldwid...oftid=NDQzNTg= και μετά τι? Περνάω όλους τους φακέλους στην sd?
  14. Καλά, δεν θα το πιστέψεις... πατάω το 'touch screen version query" και μου βγάζει "query error" !!!!!! Δεν γίνεται... έχω φάει μούτζα!! Πατάω και από την τσαντίλα μου το "start upgrading" και μου λέει "Version too early.Upgrade failed" δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω... Να ξεκινήσω την αναβάθμιση ή να το πάω για service? Να σου πω την αλήθεια, άρχισα να ψάχνομαι με το κινητό γιατί η οθόνη δεν μπορεί να πατηθεί στις άκρες. όχι μόνο στις γωνίες αλλά και σε ορισμένα σημεία στα πλαϊνά. Ρωτώντας (όχι ειδικούς...) μου είπαν οτι ίσως θέλει αναβάθμιση λογισμικού. Σου φαίνεται λογικό; Δεν μου το έκανε πάντα αυτό... Αρχικά έψαξα να δω εάν μπορώ να κάνω calibration στην οθόνη αλλά δεν βρήκα τίποτα... Έτσι είπα να κάνω ή μάλλον να προσπαθήσω να κάνω αναβάθμιση λογισμικού. Διάβαζα ότι θα γίνει πιο γρηγορο στο internet και γενικά οτι θα βελτιωθεί σε πολλά... Να το κάνω ή θα τα κάνω μούσκεμα? Είναι απλό ή θα με παιδέψει (μαζί κι εσένα :lol:) όπως το Elixir2?
  15. θα κάνω τώρα την ερώτηση βόμβα...... όλο αυτό που μου έγραψες ΠΟΥ να το γράψω??? Υ.Γ. είπαμε είμαι άσχετος αλλά δεν το βάζω κάτω....
  16. Σε ευχαριστώ πολύ για την υπομονή , τον χρόνο και τη διάθεσή σου.. :thanks:
  17. το εγκατέστησα ξανά αλλά τίποτα... μόνο το TouchPal μου βγάζει και χωρίς βελάκια... Υπάρχει άλλη εφαρμογή γιανα δω τελικά τι οθόνη έχω?
  18. πάνω από το Input method γράφει "περισσότερες πληροφορίες" αλλά σαν τίτλο του παραθύρου, δεν είναι ενεργό, και δεν έχει βελάκια... Ναι το Ε2 έχω βάλει.. δηλ αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.elixir&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvb Να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω ξανά?
  19. Εδώ είναι το πρόβλημα... δεν υπάρχει βελάκι σε αυτό το παράθυρο. Βελάκι υπάρχει όταν μου εμφανίζονται οι τρεις επιλογες που ανέφερα πριν. Όταν επιλέξω την (α) ανοίγει παράθυρο που γράφει Input method: TouchPal και έχει μόνο ένα κουμπί OK που μπορώ να πατήσω. Τίποτε άλλο... :(
  20. Πατάω "πληροφορίες" (i) Στο menu που μου εμφανίζει, κάτω κάτω έχει τις "συσκευές εισόδου". Πατάω επάνω και μου βγάζει παραθυράκι με τρεις επιλογές: α)περισσότερες πληροφορίες β)ρυθμίσεις μεθόδου εισαγωγής και γ) select input method Επιλέγοντας το (α) μου γράφει Input method: TouchPal χωρίς να με αφήνει να κάνω κάτι άλλο Επιλέγοντας το (β) με μεταφέρει στις ρυθμίσεις γλώσσας και πληκτρολογίου.. Επιλέγοντας το (γ) μου δίνει μόνο την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα στο πληκτρολόγιο Android και στο TouchPal. Τι δεν κάνω σωστά? Μήπως υπάρχει και κάποια άλλη εφαρμογή που θα μπορούσα να τρέξω γιανα δω επιτέλους τι οθόνη έχω? Ευχαριστώ και πραγματικά απολογούμαι που έχω κολλήσει σε κάτι τόσο απλό...:O
  21. Μόνο το TouchPal....:wacko:
  22. Τελικά στο ideos x5 δεν μπορούμε να κάνουμε βαθμονόμηση (calibration) της οθόνης?
  23. Θα με τρελάνει... πατάω στις συσκευές εισόδου (υποθέτω είναι το ίδιο με το input devices), πατάω στις περισσότερες πληροφορίες και μου βγάζει μόνο αυτό: input method: TouchPal Δεν μπορώ να καταλάβω το λάθος μου...:cry:
×
×
  • Create New...