Jump to content

iliaspao13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iliaspao13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

iliaspao13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πέρασα στην κάρτα μνήμης το dload kai 2.3.5 πατάω τα κουμπιά και μου βγάζει ροζ οθόνη,το συνδέω και στο pc βγάζει το logo της huawei και μετα πάλι ροζ οθόνη και μετά τίποτα. ok ευχαριστώ ,τελικά έγινε.Εγκατέστησα ξανά την 2.3.5 official,μάλλον δεν είχε μπαταρία για αυτό δεν ξεκινούσε το update και ξεκίνησε ενώ το συνέδεσα στον υπολογιστή.:) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. Ναι το κατάλαβα,αλλά δεν μπαίνει στο recovery, μετά το σήμα της huawei μου βγάζει μαύρη οθόνη,είχα την official 2.3.5 και μάλλον πάτησα restore tin oxygen 2.3.7 που είχα πριν.
  3. Με power kai volume + kai - με βγαζει στην μωβ οθόνη,με power kai volume + δεν κάνει τίποτα μου βγάζει το log της haiway και μετα τίποτα.:(
  4. Παιδιά βοήθεια...Έκανα restore μια ρομ και το κινητο δεν ανοίγει,βγαζει το log της huawei και μετα μαύρη οθόνη και άμα το συνδέσω στο ρεύμα ή στο pc κάνει επανακινήσεις μετά το log της huawei...
  5. Αυτό έφταιγε τελικά,τώρα δουλεύει κανονικά,ευχαριστώ
  6. Όχι δεν είχα κανει αναβάθμιση σε επίσημη 2.3,μαλλον αυτό θα έφταιγε,θα το δοκιμάσω,ευχαριστω!
  7. Έβαλα την Aurora ICS 4.03 1.8 και δεν συνδέεται σε δίκτυο και δεν βλέπει την μπαταρία,την βλέπει άδεια ενώ δεν είναι.
×
×
  • Create New...