Jump to content

Cris_Pap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Cris_Pap

  • Ημ. Γέννησης 12/05/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Cris_Pap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι. και ψειρες και τα μεγαλα.και απο ολες της κινητες μαρκες.
  2. εχω προβλημα με τ παραπανω κινητο.βαζω τα ακουστικα στην τριπα και η ενταση δεν τοσο δυνατη οπως ηταν καποτε. τι λετε να φταιει?:(:confused: το εχω αγορασει απο μουλτιραμα 28-12-2011.λετε να μου τ αλλαξουν?:wacko: και αν γινετε να παρω τ ιδιο ξανα η να παρω αλλο?:X παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.:happy: ΥΓ.το αγορασα σαν προχειρο μιας και το καλοκαιρι θα παρω ανδροιδες!!!:)
  3. καλησπερα σας.ειμαι αναμεσα στο Xperia Mini st15i και το LG Optimus Me P350.ποιο να παρω??????:confused::worry:
  4. Θα το ηθελα πολυ αλλα δεν γινεται γιατι δεν διαθετω τοσα χρηματα.. μεχρι 150$ μπορω... και ειμαι αναμεσα στο Optimus ME,Xperia X8,Galaxy Mini και Galaxy 550!!! τωρα τελευταια μου αρεσει παρα πολυ και το ZTE RACER II. αλλα μεχρι το καλοκαιρι πιστευω θα βγει πολυ πραγμα ακομη....;):happy::O:worry:
  5. Cris_Pap

    LG Optimus Me (P350)

    Απο E-shop θα το παρω αν το παρω το LG. Huawei???:(:confused::worry::blink: δεν ξερω αλλα πιστευω οτι δεν πολυ ακουγεται... παντως αν παρω, οποιο και να παρω για παιχνιδια και APPS του το θελω.. μαθητης 1ης λυκειου.η μπαταρια του θα βγαζει το πολυ 1,5 μερα..
  6. Cris_Pap

    LG Optimus Me (P350)

    δηλαδη να παρω το LG??? παντως απο σχεδιαση μου αρεσει πιο πολυ απο οτι το X8.
  7. Για το Optimus ME τι λες? μου αρεσει περισσοτερο σε σχεδιαση απ οτι το X8.:confused: Μαθητης 1ης λυκειου ειμαι,και για τον σκοπο που το θελω το σμαρτφοουν ειναι μονο τα APPS του, το WIFI του και τα Παιχνιδια τ οποια θα κατεβασω απο διαφορες σελιδες που εχω βρει....:O
  8. ευχαριστω για την γνωμη σου. παντως το lg μου αρεσει πιο σαν σχεδιαση απ οτι το X8.:( μου ψιλοαρεσουν και το Galaxy mini και 550 παρεπιπτωντος..
  9. Cris_Pap

    LG Optimus Me (P350)

    καλησπερα σας.καινουριος στο φορουμ και υπ' οψιν νεας αγορας σμαρτφοουν θα θελα την βοηθεια σας.ειμαι αναμεσα στο LG Oprimus ME P350 κε το Xperia X8.ποιο να αγορασω???? ευχαριστω πολυ!!!:happy:
  10. καλησπερα σας.καινουριος στο φορουμ και υπ' οψιν νεας αγορας σμαρτφοουν θα θελα την βοηθεια σας.ειμαι αναμεσα στο LG Oprimus ME P350 κε το Xperia X8.ποιο να αγορασω???? ευχαριστω πολυ!!!:happy:
×
×
  • Create New...