Jump to content

Michalisx5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Michalisx5

  1. Λοιπον εγω έχω τα μαμισια και στο τελος τα ακουστικα εχουν τον δακτυλιο!!! Αρα τι συμπερασμα βγαζουμε?
  2. Οχι !!! Υποθεση εκανα!!! Αν και αυτη τη στιγμη ειμαι τοσο νευριασμονος με αυτο το κινητο που μπορει και να το κανω!!!
  3. Εκτος και αν ξισεις εκεινο το σημειο για να μπορει να μπει αυτο που μενει απ εξω :D :P
  4. Παιδια εχω φαει τρελη ξενερα!!! Σημερα μου ηρθαν τα skullcandy ακουστικα με μικροφωνο που τοσο πολυ περιμενα και μολις τα συνδεω στο κινητο ο ηχος ειναι βαθεις και καθολου καλος!!! Τα δοκιμαζω στο pc μου ο ηχος κρυσταλος ,το ιδιο και στο mp3player!!! Μηπως μπορειτε να μου δωσετε τις λαμπες σας? Γινεται να καταφερω να ακουσω κανονικα σε αυτο το ****κινητο που πηγα και αγορασα?
  5. Εισαι σκλυρος Διονυση!!!! Αλλα και παλι ευαχριστω :D
  6. Λοιπον!!Εφτασα μεχρι το σημειο που πας να βρεις το Android composite ADB αλλα δεν βρισκω τετοια κατηγορια!!! Επισης σε αυτα τα ποστ δεν εχεις δωσε καποιο λινκ!! :D Η δεν το βλεπω εγω?
  7. Ναι αυτο θελω να κανω γιατι θελω να ασχολιθω με το eclipse!!!:p:D @gkalen!!! Ναι για το πσ θελω!!! Αλλα οταν συνδεω το κινητο δεν βλεπω αυτο που μου γραφεις!! Επισης διαβασα εναν οδηγο ποου λεει οτι για να κανεις update πρεπει να πας στην διαχειριση συσκευων στην κατηγορια others, αλλα για να βρω εγω αυτην την κατηγορια πρεπει να μπω σε pink screen.....Γι αυτο εχω μπερδευτει!!!!
  8. Οχι βασικα αυτο που θελω να κανω ειναι update στους οδηγους και απο οτι θυμαμαι το update αυτο το κανεις μεσω pink screen!!! Αλλα απο οτι φενεται κανω λάθος!!! Μηπως θα μπορουσες να μου πεις τον τροπο?
  9. Παιδια μηπως μπορειτε να βοηθησετε με τον ποστ που εκανα στην προηγουμενη σελιδα?
  10. Καλησπερα παιδιά!!! ΜΙα απλη ερωτηση θέλω να κάνω!!! Προσπαθώ να κάνω update τους drivers μεσω pink screen αλλα δεν βρισκω πουθενα τους οδηγους!!!! Πως θα το καταφερω!!! Εχω φαει το κεφάλι μου να θυμηθώ!!!!! Ειμαι σε 4.2
  11. χαχαχαχαχαχα Με ποσο πιο μεγαλα γραμματα θα γραψεις στο χδα οτι χρειαζεται η official πρωτα :P :P Μπορειτε να μου δωσετε το CWM γιατι δεν μπορω να το βρω? Αν η τελευταια εκδοση δεν ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη δωστε την προηγουμενη .
  12. Παιδια αν βαλω το παγωτο και μετα απλα περασω το CWM το οποιο δεν βρισκω και πρεπει να μου το δωσετε χωρις να το ρουταρω ειναι οκ??? Γτ λεω αν βαλω καποια ρομ απο χδα θα ρουταριστει απο μονο του σωστα? -
  13. Ναι!! Δεν το εθεσα σωστα!!! Απλα εννουσα την miui που την εχει κανει edit ο king!!!!
  14. Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!!! Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η τελευταια εκδοση της ελληνικης miui και αν γνωριζεται να μου δωσετε το link!!! Επιπλεον θα ηθελα να μαθω αν ειναι τελευταια εκδοση ειναι καλυτερη σε σχεση με την πρωτη την οποια χρησιμοποιω!!
  15. Καλημερα παιδια!!! Χθες στο xda κανανε upload μια παραλαγη του miui την οποια χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη και ειναι πολυ καλη. Παω να βρω το topic αλλα τπτ μηπως ξερεται τι εγινε?
  16. Παιδια θελω ενα μικρο help.Αγορασα σημερα μια microsd 4 gb απο e-shop....Λοιπον την εβαλα στο κινητο αλλα μολις την βαζω μου λεει.. USB storage blank or has unsupported files... Παταω επανω του..μου λεει αν θελω να φορμαρω την sd...παταω ok αλλα μετα κολλαει εκει και μετα απο λιγο μου κανει restart και μενει γ παντα στο εικονιδιο του miui(μεχρι να βγαλο μπαταρια..)..Τι να κανω??????
  17. Μεσα απο τον root explorer..Θα πας system/media και επικολληση εκει περα...Κανεις restart και ετοιμος!!!
  18. Οκ Παιδια ευχαριστω!!!!
  19. Παιδια ηθελανα να ρωτησω... Χρησημοποιω το wifi explorer και θα ηθελα να περα το backup μιασ rom.. Δεν μπορω να περασω ομως τον φακελο clockworkmode γτ δεν ειναι ζιπαρισμενος....Τι να κανω? να το ζιπαρω και να το κανω unzip κατι που θα φαει πολυ χρονο η να φτιαξω ενα φακελο με το ονομα BackupCWM και να περασω τα αρχεια εκει???? Επισεις ειχαται ποτε προβλημα με την εξωτερικη καρτα..οταν κλεινεται το κινητο μετα που το ανοιγεται να μην σας βλεπει την καρτα και να πρεπει να την ξαναβαλετε???
  20. Παιδια εβαλα του MIUIv4 αλλα δεν ξερω πως να αλλαξω γλωσσα..Μηπως μπορειτε να βοηθησεται ? Αφηστε το βρηκα... Ομως γτ δεν βλεπω καποιο κουμπι γ να μπω στο μενου??
  21. Καλημερα παιδια!!! Για πειτε μου ετσι την αποψη σας...Την επωμενη εκδοση του android την επονομαζομενη Jelly Bean πιστευετε οτι θα μπορει να την παρει το X5 pro?
  22. Παιδια κατι ακυρο αλλα πιστευω θα βοηθησει... Λοιπον 8αρα καρτα γ το κινητο μας..Απλα κοιταχτε τιμη....!!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569222&sid=1
  23. Παιδα μια ερωτηση που ισως σας φανει χαζη ομως εγω δεν την ξερω :D . Αν παω σε aurora μπορω να χαναγυρισω κανοντας update στου ακαλου ας πουμε??
  24. Προσωπικη μου αποψη οτι ο ηχος ειναι κρυσταλος μετα απο αυτο. Τωρα κοιτα μηπως κατεβαζεις τα τραγουδεια σου σε χαμηλη ποιοτητα με αποτελεσμα στο σιγηνο να ακουγονται ελαχιστα... ;)
×
×
  • Create New...