Jump to content

bocgeorge

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bocgeorge

  1. Καλησπέρα. Αγόρασα αππο Banggood με μέθοδο αποστολής "Banggood priority shipping", 2/5/2023. Στο tracking έχει κολήσει στις 6/5/2023 με "International shipment release - import". Στο site Parcels φαινεται να ερχετια με Yanwen Και Dpd Greece. Καμμιά ιδέα που έχει κολήσει?
  2. Καλημέρα. Να ρωτήσω κι εγώ 2 πράγματα? 1. Αγοράζουμε την english version από gearbest? Σωστά? 2. Θέλω να πάρω και bluetooth headsets για μουσική. Τι έκδοση bluetooth κοιτάω? 4.0 ή μεγαλύτερη? Μπορεί το ρoλόι να είναι ταυτόγχρονα συνδεδεμένο και με το τηλέφωνο και με τα headsets? Ευχαριστώ.
  3. Yπάρχουν απλά δεν ξέρω το πόσο αξιόπιστες είναι οι μετρήσεις τους. Π.χ: https://www.amazon.com/Pressure-Wristband-Pedometer-Bracelet-Bluetooth/dp/B01NCB60IZ
  4. Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο wearable που να μετράει και την πίεση του αίματος? Εκτός των παλμών της καρδιάς?
  5. Αυτές είναι. Απο το 13333 έρχεται απάντηση να καλέσω στο 13838. @gkalen Φλάσαρα τη rom. Στα πρώτα δύο reboot το μήνυμα έβγαινε ξανά. Όλα όμως δείχνουν φυσιολογικά, τα εικονίδια επέστρεψαν, το Internet δουλεύει. Στα επόμενα reboot το μήνυμα εξαφανίστηκε :wacko:
  6. Στις ρυθμίσεις υπάρχει το apn της Cosmote. Το διέγραψα και το ξαναέβαλα με τις ρυθμίσεις που βρήκα στο site τους. Ήταν ίδιες. Τίποτα πάλι. Οι κλήσεις δουλέυουν κανονικά.
  7. Πέρσυ σε CM7.2 του gkalen
  8. Καλημέρα. Κατά αρχήν, συγνώμη αν δεν είναι το σωστό μέρος για αυτό το post. Την Παρασκεύη άλλαξα πάροχο από wind σε cosmote. Οταν έβαλα την κάρτα sim, μετά την εισαγωγή PIN, εμφανίζεται ένα μήνυμα "Εισαγωγή αριθμού PIN ξεκλειδώματος δικτύου SIM". Έχει μια επιλογή "Παράβλεψη" αλλά όταν την επιλέγεις, εμφανίζει στην πάνω μπάρα "Εν εξελίξει -COSMOTE", δεν υπάρχει το είδος του δικτύου (Η,Ε, κτλ) και δεν δουλέυει το Internet. ΕΠίσης η ώρα δεν ενημερώνεται και η ημερομηνία είναι 1980... Ξέρετε τι κωδικός είναι αυτός? ΑΠό την COsmote με παρέπεμψαν στην Huawei.[/i]
  9. Καλησπέρα. Ξέρουμε που μπορώ να στείλω ενα TyTN II για επισκευή? Ποιος ειναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Αθήνα? Ευχαριστώ.
  10. Μαλλον πρεπει να βαλεις ofcicial, και αν στο κανει παλι, πας για service. ---> Η διαδικασια με τα steps? Ισως εχει προβλημα το ηχειο. --> Ρωταω για να μαθανω: πως σχετιζεται το ηχειο με το οτι δεν βγαζω γραμμη? Να τσεκαρεις αν εχεις imei --> Το εχω.
  11. Καλησπέρα. Εδω και αρκετο καιρο, εχω ενα θεμα με τις κλησεις που δεχομαι και κανω απο το κινητο: αλλες φορες φαινεται να μην ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο, αλλες φορες παιζει απο 2G σε 3G με αποτελεσμα να χανω κλησεις. Ειχα ξεκινησει με την Kalo, μετα εβαλα την MIUI 2.3.7 (οχι του gkalen) οπου διορθωθηκε καπως το προβλημα και τις τελευταιες μερες ειμαι με τη CM 7.2 του gkalen. Με τη CM ειδα βελτιωση στο σημα (2-3 μπαρες απο 1) αλλα σημερα δεν μπορω να βγαλω γραμμη. Ενω δεχομαι τηλεφωνα, μιλαω κανονικα, οταν παιρνω εγω τηλεφωνο η γραμμη πεφτει. Καμμια ιδεα ? :worry:
  12. Καλημέρα. Εχω την 572, εκανα root το κινητο και σημερα εβαλα το CWM Recovery. Δεν θα επρεπε αν βλεπω καποιο εικονιδιο για το CWM?
  13. ειναι η ιδεα μου ή φαινεται να ζεσταινεται η μπαταρια περισσοτερο?
  14. ΟΚ, ευχαριστω. Ξεκικναμε τις δοκιμες..:) Akalos, στο 3ο βημα χρειαζεται μονο το Update.app να υπαρχει στη SD? Η 572 , προς το παρον, δουλευει μια χαρα. Εβαλα τα προγραμματα που ειχα πριν, ολα ρολοι. Το ζεσταμα ηταν μαλλον κατι της στγμης. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  15. Μπορω να "παιξω" με αυτες? Δηλδη να βαλω την 572 και αν δεν με βολευει να βαλω την 512?
  16. Εχεις περασει και το step 3?
  17. Καλημερα σε ολους. Θελω να περασω την 2.3.5 αλλα δεν ξερω ποια απο ολες: βλεπω 512, 540, 565 ..... Δεν με ενδιαφερει να παω σε root, θελω να βαλω μια επισημη χωρις να εχω θεματα με την ομαλη λειτουργια του τηλεφωνου. Ποια μου προτεινετε να περασω?
×
×
  • Create New...