Jump to content

anotis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anotis

  1. για 2.3 , δεν ξέρω για του geno , αλλα άν σου είναι εύκολο τη στέλνεις?
  2. μήπως υπάρχει το original recovery.img για να το περασω γιατι έχασα το back up μου?
  3. Tzivas για βοήθα λίγο αφου έχεις κάνει downgrade , μήπως έβγαλες το CWM και έβαλες το original img για να τα περάσεις γιατί πάω να βάλω το dload με το πρώτο update.app και βγάζει pink screen
  4. Ευχαριστώ παιδιά ! Θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα το περιβόητο downgrade και θα πώ εντυπώσεις!!!
  5. Έχω την miuiv4 geno και θέλω να περάσω την Horse Absolute, θέλει downgrade ? ή κατευθείαν από CWM με wipes και format μπορώ?
  6. Παιδιά μία ερώτηση από genov4 σε kalo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1553705 μπορώ να πάω? αξίζει?
  7. πάω να βάλω την geno v4 και δε μου εμφανιζει το zip στο CWM , γιατί?
  8. πώς το είδε το αρχείο? γιατι κ μένα δε το βλέπει.
  9. Για root το ήθελα αλλά εντάξει το βρήκα. Να ρωτήσω κάτι άλλο , με το wifi νομίζω οτι έχω πρόβλημα γιατι σε κάποια δίκτυα δε μπαίνει ενώ άλλα κινητά είναι οκ! Μήπως τώρα που είμαι root μπορει να γίνει τπτ?
  10. οκ έγινε το update thanks!!! Κάποιο άλλο link από το #131 για το boot.img?
  11. Παιδιά μια βοήθεια, επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα με το wifi θέλω να ξανακάνω εγκατάστασή τη 2.3.5 μήπως μπορεί να μου πει κάποιος εάν γίνεται κ πως;
  12. Σωστά αυτά που λες συμφωνώ! Αλλά κ πάλι εξακολουθώ να πιστεύω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τί σε free που έμπαινα με τη 2.2.2. τώρα δε μπορώ, και άσε που σε ad-hoc ουτε κάν βλέπει το δίκτυο ενώ αλλη συσκευη το βλέπει, δε μπορώ να το καταλάβω αυτό ρε παιδί μου, και σε δίκτυα με wpa όλα καλά θα τρελλαθούμε!
  13. Κατι παρόμοιο έχω κ γώ , ενώ τις έχω τις επαφές χωρίς το +30 μπροστά στα μνμ μου έρχονται με το +30 και δεν τις αναγνωρίζει βγάζοντας μόνο νούμερο. Ισως κάποιος να μπορεί να μας πει τι γίνεται!
  14. Με το wifi στη 2.3.5 δε μπορώ να μπω σε free δίκτυα . Τα βλέπει κανονικά κανει και σύνδεση αλλά δε κατεβάζει δεδομένα ενώ σε όλα οσα εχουν κωδικό ,όλα δουλεύουν άψογα! Μήπως το έχει αντιμετωπίση κανένας ακόμη αυτό το θέμα?
  15. Με το chinamarkret τι γίνεται πώς μπορούμε να βάλουμε της 2.2?
  16. Ευχαριστώ! Έκανα τη 2η αναβάθμιση με step3 και εχει κολληση κανα 10 λεπτο και ανοιγοκλεινει περνοντας το ξανα και ξανα . Δε μου φαίνεται φυσιολογικό πάντως καμια βοήθεια.
  17. Γειά σας παιδιά λίγη βοήθεια.... σαν νέος χρήστης της συσκευής είδα το συγκεκριμένο θέμα γιατί θέλω να κάνω αναβάθμιση σε 2.3.5 απλά να ρωτήσω για το step2 step3 ,οτι κατέβασα την αναβάθμιση από την επίσημη σελίδα και έχει μόνο το step1 τι γίνεται?
×
×
  • Create New...