Jump to content

alitakoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alitakoss

  1. Ευχαριστώ πολύ! Τους έστειλα email ελπίζω να απαντήσουν! Το "MIR" πάντως εγώ δεν μπόρεασ να το δω! Μάλλον χρειάζομαι οφθαλμίατρο! :) Ευχαριστώ και πάλι!
  2. Γνωρίζει κανείς τη μαμά εταιρεία αυτής της θήκης; όχι μεταπωλητή! Την κατασκευάστρια εταιρεία ψάχνω! Ευχαριστώ!
  3. Λοιπόν πέτυχα τον συνδιασμό που με ξετρελένει : Screen protector http://www.mobilefun.co.uk/sgp-samsung-galaxy-s2-glas-series-screen-protector-white-p31519.htm Θήκη http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-2-I9100-TAURUS-Aluminum-Case-Cover-GR-/370559569523?pt=PDA_Accessories&hash=item5647124e73&fb_source=message Κάλυμμα μπαταρίας http://www.ebay.co.uk/itm/Full-Green-Brushed-Metal-Battery-Cover-Samsung-i9100-Galaxy-S-II-2-/280782981333?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item415ff848d5&fb_source=message#shId Το μόνο που μένει είναι να ψάξω τις καλύτερες τιμές!
  4. Δεν είναι αυτό τελικά! Αυτό που λέω εγώ κάλυπτε πλήρως το κενο που αφηνουν οι θηκες (καμερα και φλας μαζι)
  5. Ευχαριστώ! Τα πιο πολλά βέβαια είναι μεταλλικα! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα λέτε με αυτό; http://www.expansys.com.gr/samsung-mhl-micro-usb-micro-hdmi-adapter-for-galaxy-s-ii-217883/ εδώ γράφει "32GB 3G + Wi-Fi Android Tablet"! Άυτό δεν είναι το καλώδιο προσαρμογής σε HDMI για την τηλεόραση που φαινεται εδώ; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51461&fb_source=message Όλα αυτά που γράφει τι σχέση έχουν; Όποιος μπορεί ας δώσει μια εξήγηση... Ο φίλος μιλάει για 32άρα κι εσύ για 16άρα! Μη συγκρίνετε ανόμια πράγματα μόνο για να πείτε την εμπειρία σας! Την πήρα κι εγώ και την επέστρεψα την άλλη μέρα! Δεν είναι κομμένη στα μέτρα του κινητού μας κανει φουσκάλες και γεμίζει δαχτυλιές παρ' όλο που ειναι antifinger! Είχα δει κάπου ένα screen protector που είχε και μια μικρή ζελατίνη για προστασία της κάμερας και δε μπορώ να το ξαναβρω! Τοχει δει κανείς να μου περάσει το link? Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την πολλαπλή παράθεση όταν θες να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  6. καποιος να μου πει που μπορώ να βρω το πλαστικο καλυμμα της μπαταρίας σε ανοιχτο πράσινο; (green yellow που λεν κι οι βαρβαροι...)
  7. Αυτό έκανα στο Galaxy S Plus που είχα με spray για οθονες (ουτε καν υγρο 100%) το οποιο σκουπισα αμεσως και παπαλα το S Plus! Το πλαστικό καπάκι της μπαταρίας κυκλοφορεί πουθενά σε χρώματα; (yellow green ας πούμε) Πήρα αυτήν http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/accessories/loipa/puro-antifinger-f-galaxy-s2-1tem-prostateytiko-othonis-kiniton/prod1480200pp/ αλλά είναι μικρότερη απ' την οθόνη (αφηνει κενο στις ακρες και θα γεμιζει σκονη) και δεν ειναι καθολου antifinger γεμισε δαχτυλιές! Επίσης άφησε φουσκάλες! Έτσι την επέστρεψα και πήρα ένα USB Stick 8Gb :) Που το βλέπουμε αυτό; Έτσι ακριβώς είναι η original! Μόλις το τσέκαρα! Απλά πρέπει να βγάλεις την μπαταρία και να δεις την κρυμμένη πλευρά! Αυτός ο φορτιστής φορτίζει το ένα από τα 2 ή πρέπει να έχεις και τα 2 επάνω; Δηλαδή αν βάλεις μόνο την μπαταρία ή μόνο το κινητό θα φορτίσει; Για ποιο κάλυμμα μιλάτε; Έχει αυτό http://www.mobilefun.co.uk/sgp-samsung-galaxy-s2-glas-series-screen-protector-white-p31519.htm πίσω κάλυμμα ή κάπου έχω μπερδευτεί; Το θέμα είναι αν το πίσω καπάκι βγαίνει για να αλλάξεις τη μπαταρία χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσεις τόσες βίδες!
  8. Φίλε εχω ερωτήσεις! Αν μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις! Ή όποιος άλλος μπορεί παρακαλώ πολύ! Το συγκεκριμένο screen protector εδώ κάνει τεστ αντοχής ! Έδώ για την τοποθέτηση χρησιμοποιεί υγρό! Δεν είναι επικίνδυνο για την οθόνη του κινητού η οποία απ' όσο ξέρω είναι τρομερά ευαίσθητη στην υγρασία; Και εδώ δε χρησιμοποιεί υγρό αλλά μετά την προσαρμογή του αφαιρεί προστατευτική μεμβράνη και είναι ολοφάνερο ότι το προϊόν εδώ έχει δαχτυλιές! Ποιο από τα 2 είναι τελικά το σωστό; Με το υγρό ή όχι; Τέλος αν αποφασίσω και το πάρω σε συνδυασμό με αυτό http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-2-I9100-TAURUS-Aluminum-Case-Apricot-/350479129690?pt=PDA_Accessories&hash=item519a2f1c5a&fb_source=message θα έχω πρόβλημα στο συνδιασμο και τη σωστή εφαρμοφή των 2 προϊόντων; Και κάτι τελευταίο : Η θήκη που ποστάρω εδώ http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-2-I9100-TAURUS-Aluminum-Case-Apricot-/350479129690?pt=PDA_Accessories&hash=item519a2f1c5a&fb_source=message δεν έχει κάλυμμα για την πίσω όψη του κινητού! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πίσω κάλυμμα που να συνδιάζεται με την εν λόγω θήκη σε χρώμα; Ευχαριστώ πολύ!
  9. Ρε παιδιά πείτε μας τι προσφέρει που δεν το έχουν τα ακουστικά της συσκευασίας; Γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος! Προσωπικά το θεωρώ άχρηστο για το κινητό μας!
  10. αυτή φαίνεται καλή! από τι υλικό είναι; υπάρχει κανένα βιντεάκι να τη δω;
  11. Μα μεταφορά δεδομένων κανει και το καλωδιο της συσκευασίας με το Kies... Κάτι δεν πιάνω μάλλον...
  12. Παίδες έχω μια απορία :Αφου στη συσκευασία υπάρχει καλώδιο USB για χρήση με τον υπολογιστή (και φόρτιση) για ποιο λόγο να πάρει κανείς αυτό; http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/accessories/loipa/samsung-et-r205u-kalodia-metaforas-dedomenon-kinitis-usb/prod1470016pp/ Χαζή ερώτηση φαίνεται αλλά την έκανα :)
  13. Γνωρίζει κανείς αν αυτή η θήκη μπαίνει στη ζώνη; http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/accessories/thikes/celly-ultraxl01-thiki-kinitoy-mayro/prod2120058pp/
  14. Από τι υλικό είναι; Κολλάει πάνω στην οθόνη ή απλά την καλύπτει; Πως είναι η αίσθηση αγγίγματος της οθόνης; Επηρεάζει τη λειτουργικότητα της; Κάθε απάντηση δεκτή κι ευχαριστώ :) $266.99????????????? xda ακούω και xda δε βλέπω! βάλτε κανένα Link ρε παιδια και για μας τους άσχετους! τι ειναι xda? δεν είμαστε όλοι μυημένοι λέμε...
  15. Βάλτε ρε παιδιά ένα link να δούμε κι εμείς τι είναι αυτό το MHL.... δεν είμαστε όλοι μυημένοι... ευχαριστώ!
  16. εσωτερική μπαταρία... επαναφορτιζόμενη; φορτιστής σπιτιού, φορτιστής αυτοκινήτου... είναι χρήσιμος ο εξωτερικός φορτιστής τελικά; ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :)
×
×
  • Create New...