Jump to content

klainmain_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About klainmain_gr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

klainmain_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια το φοιτητικο πακετο της wind ισχυει ακομα? αν ναι εχει κανεις το κινητο καποιου αντιπροσωπου που μοιραζουν αυτα τα πακετα? Μηπως τον περισευει καμια sim καποιον να μου την δωσει? Ειμαι απο νησι και οπως καταλαβενετε ειναι δυσκολο να παω Θεσσαλονικη μονο και μονο γι αυτο και να γυρισω πισω θα χρειαστω 8 ωρες πιγαινε-ελα το λιγοτερο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. καλησπερα σε ολο το παρεακι ηθελα να ρωτησω τωρα με τη νεα αναβαθμηση android μπορω να επιχειρισω να το περασω το λογισμικο που εχει το ελληνικο πληκτρολογιο ή ισχυει μονο για το android 2.3.4? ζητω συγνωμη προκαταβολικα γιατι ειμαι τελειως ασχετος και δεν θελω να κανω καμια ζημια στο κινητο.
  3. σε ευχαριστω πολυ anarxiki! ο αριθμος των ερωτησεων που θα πεσουν στην πιστοποθηση ειναι ο ιδιος σε καθε μαθημα ι διαφορετικος? εγω ενδιαφερομαι να μαθω συγκεκρυμενα για την ειδικοτητα του τεχνικου φαρμακων.
  4. καλισπερα και απο μενα θα ιθελα να ρωτισω κατι σχετικα με την πιστοποιηση γιατι στο ιεκ δεν ξερουν, εαν παρεις την βεβαιωση απο το ιεκ οτι τελειωσες απο τη σχολη δεν μετραει και θελει οπωσδιποτε να παρεις πιστοποιηση? ο λογος που το ρωταω αυτο ειναι γιατι θα ιθελα να φυγω εξωτερικο κατευθειαν μολις τελειωσω με το ιεκ ευχαριστω εκ των προτερων και καλα χριστουγεννα σε ολους.
×
×
  • Create New...