Jump to content

Georgepren

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Georgepren

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Georgepren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Παιδιά έχει να προτίνει κάποιος κάτι;
  2. Δεν έχω βρει στο Google αποτελέσματα για κατάστημα εδώ στην Ελλάδα. Είμαι στην Αθήνα και πολύ ευχαρίστως να περνούσα και ο ίδιος προσωπικά στο κατάστημα, αλλά φοβάμαι να το στείλω έτσι...
  3. Καλησπέρα σε όλους, Πριν από 2 βδομάδες παρέλλαβα το Xiaomi Mi4 από το Minideal. Από την 3-4 μέρα παρατήρησα ένα πρόβλημα που είχαν τα capacitive buttons με κορύφωση πως εδώ και μερικές μέρες δεν πατιούνται καθόλου. Το κινητό είναι απροσπέλαστο και είναι σχεδόν άχρηστο. Μίλησα στο Skype με μία Kathy από το minideal και μου έδωσε την παρακάτω διεύθυνση: MINIDEAL P. O BOX 41011 12210 EGALEO GREECE* email: minidealnet@yahoo.com και μου είπε να το στείλω στο repair center στην Ελλάδα. Ζήτησα να μου δώσει ένα όνομα φυσικού προσώπου, ένα τηλέφωνο κάτι που να μπορώ να μιλήσω με άνρθωπο και μου είπε πως είναι αδύνατο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το στείλω στο Αιγάλεω έτσι.. Έτσι η άλλη επιλογή είναι να το στείλω πίσω στην Κίνα... Βέβαια έψαξα στο Google maps την διεύθυνση που μου έδωσε και είδα πως μάλλον υπάρχει.. αλλά δεν έχει street view για να τσεκάρω τι είναι εκεί. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Έχει τύχει σε κανέναν να παραλάβει ελλατωματικό προιόν από το minideal; Πως το άλλαξε; Έχω κάνει την παραγγελεία μέσω paypal. Μπορώ να πάρω άμεσσα τα χρήματα μου πίσω, να τους στείλω την συσκευή κ να τελειώνουμε; Μια βοήθεια guys!
  4. Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα και εγώ το Redmi Note. Γνωρίζει κανείς πως διαγράφω τις εφαρμογές του κινητού; Δυστυχώς από το μενού δεν με αφήνει. Επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πως μπορώ να απεγκαταστήσω τo facebook app που είχε μέσα το κινητό για να βάλω το επίσημο από το Play Store, μιας και η εφαρμογή του Play Store είναι η πιο καινούργια. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  5. Καλησπέρα σε όλους και όλες, Τον τελευταίο καιρό άρχισα να ψάχνω για κινέζικο κινητό και έχω καταλήξει στο Hiaomi RedNote και το Asus Zenphone 5 με τον 1.6. Από το επόμενο μου κινητό ζητάω τα εξής, οθόνη έως 5 ίντσες (Ιδανικό θα ήταν 4,7), άνετο wen browsing, μεγάλη μπαταρία, γρήγορο μενού(πχ να μην κάνει ένα λεπτό για να μπει στις κλήσεις), 2gb ram, και όσο το δυνατόν καλύτερη φωτογραφική μηχανή. Επίσης σε λεφτά δεν θέλω να ξεφύγω παραπάνω γιατί το θεωρώ σπατάλη. Έχετε να μου προτείνετε κανένα κινητό από το minideal (ή κάποιο άλλο site που να εμπιστεύεστε;) Περιμένω τις προτάσεις σας! Επίσης αν κάποιος από σας έχει το κινητό που μου προτείνει ή τα παραπάνω που αναφέρω ας μου πει την εμπειρία του! Υ.Γ. Έχω διαβάσει τα threads για το Zenpohne 5 και το RedNote αλλά κανείς δεν αναφέρει για την κάμερα κάτι αναλυτικά..
  6. Καλησπέρα, έχω το sony ericsson live walkman αγορασμένο από την vodafone τον Δεκέμβριο. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ επειδή είμαι φαντάρος, για αρκετούς μήνες το κινητό καθόνταν στο κουτί του. Του έκανα στις αρχές Ιουλίου αναβάθμιση σε ICS και μπορώ να πω πως ώρες ώρες βαράει κάτι κολλήματα απαράδεκτα. Το αποκορύφωμα ήταν το σημερινό όπου έστειλα ένα sms το έβαλα στην τσέπη μου και όταν το ξαναέβγαλα μετά από πολύ ώρα μου έβγαλε μια ειδοποίηση ότι το τάδε adroid κάτι έχει πρόβλημα και μου έβγαλε ένα default θέμα και τα εικονίδια ήταν μπάχαλο. Σημειώστε πως δεν μπορώ να αλλάξω την θέση στα περισσότερα εικονίδια πλέον... ένα δεύτερο πρόβλημα είναι πως η μπαταρία πέφτει στα καλά καθούμενα... Ενώ το έχω φορτισμένο, θα φάει ένα κόλλημα και θα μου δείξει πως έμεινα με 15%. το χειρότερο των προβλημάτων είναι πως αρκετές φορές τρεμοπαίζει η οθόνη.. Τι να κάνω; Πλέον η υπομονή μου έχει εξαντληθεί γιατί η τιμή του ήταν πάνω από αυτό που άντεχουν τα οικονομικά μου και δεν βλέπω να έχουν πιάσει τα χρήματα μου τόπο. Αν το πάω πίσω στην Voda θα μου το αλλάξει; Τι να κάνω;
  7. Καλησπέρα, Είμαι νέος στο android και έχω ενθουσιαστεί. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι κάτοχος του Sony Ericsson Live with Walkman και θα ήθελα να σχεδιάσω ένα screensaver. Σε τι διάσταση πρέπει να δουλέψω; Επίσης θα ήθελα τα screensaver που σχεδιάσω να τα μοιραστώ με άλλους. Η διάσταση αλλάζει ανάλογα με το κινητό ή όλα τα Android έχουν την ίδια διάσταση σε screensaver ανεξαρτήτως του μεγέθους της οθόνης; Sorry αν φαίνονται κάπως άγαρμπες οι ερωτήσεις μου, αλλά είμαι νέος και δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...