Jump to content

bitorrent

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bitorrent

  1. Όποια custom rom CM και να δοκίμασα έχω ένα πρόβλημα , το ηχείο παίζει πολύ μπάσα σε σημείο που αν το βάλω τέρμα να είναι έτοιμο να σπάσει. Έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα ή μόνο εγώ ;
  2. Απλά να την έχω ήθελα. ;) . Jelly Bean η 4.1 δεν είναι ; Μια που δοκίμασα θεωριτικά είναι 4.1 αλλά πρακτικά είναι 2.3.7 .Δεν πάυει όμως να είναι πολύ καλή, δεν είχε κανένα περιττό πρόγραμμα , το Partition για τις εφαρμογές ήταν 200 mb, ήταν φυσικά και ρουταρισμένη
  3. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την Ελληνική Official Rom του κινητού της Cosmote ; Ο αριθμός έκδοσής της είναι U8650V100R001C343B836SP02.
  4. Θα το δοκιμάσω , έχω άλλο ένα router οπότε θα βάλω και εκείνο, ευχαριστώ πολύ για την πληροφόριση.
  5. Είναι πολύ καλό , το κηνιτό είναι πολυ πιο γρήγορο με πολλά θετικά. Το προβλημα που έχω είναι ότι δεν συνδέεται στο wi-fi , εκει που πάει να κάνει συνδεση αποσύνδεεται.
  6. Οπως αναφέρεται στην Huawei μεσα είναι αυτη "HUAWEI_U8650_Android_2.3_V100R001C151B863SP02_India_Trench" . Mε το 3G και το HSPD δεν έχω πρόβλημα λειτουργεί κανονικά. Την επανεγκατάστησα τρείς φορες για παν ενδεχόμενο αλλα πάντα το ίδιο. Αντε ωραία να του αλλαξουμε τα φώτα ;) .
  7. Καλησπέρα, πρόσφατα αναβάθμησα το κινητό στην Official rom 2.3.5 και έχω πρόβλημα με το Wi-Fi. Εκεί πού είμαι συνδεδεμένος και το χρησημοποιώ αποσυνδέεται μόνο του και μετα ξανασυνδέεται , αυτό το κάνει κάθε 4-5 λεπτά. Υπάρχει καμία λύσει στο πρόβλημα ; Ευχαριστώ προκαταβολικά :D . Την Rom αυτήν απο πού την βρήκες ; . Για δώσε πληροφορίες ... :) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
×
×
  • Create New...