Jump to content

MikeHuawei

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MikeHuawei

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

MikeHuawei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο ρουτερ δεν εχω αλλαξει τιποτα και οσοι φιλοι μου εχουν συνδεθει στο δικτυο μ με τα κκινητα μους συνδεονται με τον ''κωδικο'' που γραφει απο κατω το ρουτερ εκει που λει wap.Οχι δεν με βαζει να επιλεξω.Τον κωδικο τον γραφω σωστα γιατι εβαλα να φαινεται αυτο π γραφω και το τσεκαρα καμποσες φορες.Αλλα τιποτα!
  2. Τα διαεγραψα.Τιποτα απλα μου γραφει το ιδιο βαζω το wap, γραφει: Συνδεση,ελεγχος ταυτοτητας,αποσυνδεση,δικτυο κλειδωμενο (η κατι τετοιο) με wap,wap2,psk <-τα βγαζει με την σειρα π εγραψα.
  3. Συγνωμη παιδες αν εκανα λαθοςς το thread η αν εχει γινει παρομοιο απλα εχω θεμα με το κινητο μ!Και θελω βοηθεια οποτε οποιος εεχει την ευγενη καλοσυνη ας βοηθησει. Λοιπον: Kαταρχας, να σaς δωσω καποια στοιχεια για το κινητο ειναι αυτοhttp://techblog.gr/mobile/huawei-sonic-u8860-test-4077/ Λοιπον τι παιζει: Οταν το πηρα στα χερια μου αμεσως (φορτισμενο το πηρα) χωθηκα στο τσαμπα δικτυο του δημου ηρακλειου, μετα πηγα για καφε κα χωθηκα στο δικτυο της καφετεριας το οποιο ηταν της connex (ειχε wap αλλα μου το εδωσε ο ιδιοκτητης) με το εξης ρουτερ http://www.google.gr/imgres?q=huawei...:0&tx=42&ty=22 Ολα καλα ετρεξα κανονικα το ιντερνετ και ολα ωραια. Οτανν πηγα σπιτι χωθηκα σε ενα δικτυο το οποιο ονοομαζεται lyncsis η καπως ετσι του δημου ειναι τεσπα. Χωθηκα δηλαδη και σε δικτυα με wap αλλα και χωρις,οταν μετα προσπαθησα να χωθω στο δικο μου δικτυο εβαζα το wap key και παταγα συνδεση και μου εβγαζε στο κινητο συνδεση,ελεγχος ταυτοτητας,αποσυνδεση,δικτυο κλειδωμενο(η κατι τετοιο) με wap/wap2 Psk <- κατιι τετοιο! Το ιδιο εγινε και σημερα οταν προσπαθησα να μπω στο δικτυο της σχολης μου, μου δωσαν τα παιδια απο την γραμματεια τους κωδικους και μου εκανε το ιδιο π εκανε και στο σπιτι...Εχετε καμια ιδεα τι παιζει?Να ξερω αν εχει προβλημα το κινητο να το παω πισω με την εγγυηση.Thx προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...