Jump to content

anger38

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anger38

  1. ναι ειχε καρτα μνημης η συσκευασια, αλλα εγω το εγω παρει απο γερμανια αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο.
  2. charlie_pace4 ευχαριστω πηρα back up. παντως για τα λεφτα του το sola καλο ειναι βεβαια εχει θεματακια, μπαταρια αδυναμη και το gps του ειναι αδυναμο, το εχω σιγκρυνει με το iphone και με το galaxy y που ειναι και φθηνιαρικο και ενω και τα δυο πιανουν σημα αμεσως και μεσα στο σπιτι κοντα σε μπαλκονοπορτα το sola τπτ, τα ζωα μου αργα. θελω να πω οτι το sola ειναι του γιου μου απλα επειδη σκευτομαι να παρω ενα κινεζικο 4,7'' για εμενα για δευτερο και ποιο πολυ για gps ασχολουμε με το sola να μπω λιγο στο πνευμα του android γιατι ειμαι χρηστης ios και μπορω να πω οτι το ios νομιζω υπερεχει του android.:shifty:
  3. ωραια και πως κανω back up ολη τη rom οπως ειναι μαζι με το root και το cwm ωστε να μπορω να την επαναφερω?
  4. ναι οκ. γιαυτο ρωτησα αλλα τη κανουν αυτα δηλαδη? και πως μπορω να ξναβαλω μετα την μαμα rom?? το ιδιο γινεται με ολα τα τηλεφωνα? λεω να περασω πρωτα σε ενα galaxy y που ειναι και φθηνο ωστε αμα κανω καμια μαλ@@ια να μη χαλασω το sola.:lol:
  5. για να φλασαρεις custom rom πρεπει να κανεις wipe κατι? μεσα απο το recovery menu, ωστε να μπορεις να το επαναφερεις? ειμαι ετοιμος να περασω αλλα αυτο μονο δεν γνωριζω.:O
  6. αυτο εχω βαλει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020893 απλα πρεπει να εχει ανοιχτο το τηλεφωνο γιατι σου ζηταει δικαιωματα root και πρεπει να δωσεις, την πρωτη φορα δεν μου το περασε ουτε εμενα αλλα μετα το ξανα προσπαθησα και τοτε το προσεξα.:) καποιο προγραμμα εντοπισμου αλλα χωρις data 3g wifi μονο gps υπαρχει?
  7. ics η νεοτερη μπορουμε να βαλουμε σε αυτο το τηλεφωνο? εχει δοκιμασει κανενας? λεω να περασω οτι νεοτερο υπαρχει αλλα δεν εχω βρει κατι καλο και φυσικα να εχει ελληνικα πανω απο ολα.
  8. χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους εκανα root στην 54 και εγκατεστησα και το cwm, ειναι απαραιτητο να κανω backup τη rom για μελοντικη χρηση η οχι? και αν ναι με ποια επιλογη ? και κατι ακομα γιατι δεν μπορω να αλλαξω θεση στα apps οπως στο iphone πχ. η μπαταρια παντως πεφτει γρηγορα, και στην 10, και στην 54, και δεν βλεπω σημαντικη βελτιωση με το calibration. hard resset πως κανουμε? ποια ειναι η διαδικασια καθαρης εγκαταστασης?
  9. παιδια χρονια πολλα καταρχην, σκευτομαι να παρω αυτο το τηλ. για προχειρο και για gps ποιο πολυ, ομως μενω γερμανια, και το http://www.cellphonemic.com δεν μου βγαζει επιλογη για γερμανια? τη μπορω να κανω? και με τη τροπο με DHL εδω γερμανια δεν νομιζω να εχω προβλημα? επησεις εχω ελληνικο paypal αλλα η αποστολη να γινει στην διευθυνση που μενω τωρα στην γερμανια, πως θα το κανω γιατι το paypal δεν με αφηνει να αλλαξω στοιχεια.
  10. το περασα ειδη πολυ καλο, αν και πολυ μικρα τα εικονιδια, και δεν μεγαλωνει αν θες να προσθεσεις και αλλα, αλλα οκ. επανεγκατασταση με πια σειρα format μεσα απο το τηλ. και μετα update? και πως θα ξερω οτι δεν θα περαστει η 54.??
  11. update εκανα με seus γιατι με το pc compation δεν μου το εκανε. τωρα πως εχει γινει δεν ξερω γιατι απο το πολυ διαβασμα που ειχα ριξει ειχα τρελαθει. δηλαδη να το αφησω οπως ειναι? η μπορω να του περασω καθαρη την 4.0.4 με την 6.1.1.Β.1.10 για να μην χαθει το root, η αν χαθει να το ξανα περασω που ειναι ευκολο. στην μπαρα υπενθιμησεων πως μπορω να βαλω διακοπτες για wifi 3g gps κλπ. κατι παρομοιο με το sbsettings στο iphone, καθως και τον sumsumg. αν καταφερω και το φερω στα μετρα μου, θα το παρω εγω και θα του σπρωξω το iphone.
  12. αγορασα στον γιο μου το xperia sola μαζι με δυο smart tags, εχει απανω android 4.0.4 και 6.1.1.Β.1.10 αριθμο εκδοσης το εχω κανει root και μου εχει βγαλει οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση? μπορω να την κανω χωρις να χαθει το root? και δευτερον οτι ενω στην αρχη η μπαταρια ηταν super με την 2.3.7 οταν ενανα update στην 4.0.4 βλεπω οτι πεφτει ευκολα, χανει 10% στην διαρκεια της νυχτας. μηπως θα επρεπε να περασω την 4.0.4 οχι με update απο πανω αλλα με restore? οπως κανω και στο iphone4s μου.:X:X
×
×
  • Create New...