Jump to content

gentise

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gentise

  1. εκτός από την αγορά της οθόνης είδα ότι χρειάζεται και ταινία διπλής οψης.Μπορώ να βάλω οποιαδήποτε ταινία διπλής ή υπαρχεί συγκεκριμένη για το mi4 ; Αν κατάλαβα καλά πιστεύεις ότι δεν αξίζει να δώσω τα παραπάνω λεφτά για να αγοράσω οθόνη και πλαίσιο έτοιμα απο dragon-tt
  2. δύο πράγματα με προβληματίζουν: 1.το συγκεκριμένο μαγαζί δεν δεχεται πληρωμές μέσω paypal.Είναι αξιόπιστο? 2.Ακόμα και αν δεν είναι original έχει μία ικανοποιητική ποιότητα? Δυστυχώς το δεύτερο μπορεί να απαντηθεί μόνο από κάποιον που έχει κάνει αγορά από το συγκεκριμένο μαγαζί.
  3. Ευτυχής κάτοχος του MI4 LTE μέχρι και χθες. Δυστυχώς το κινητό είχε μία πτώση και ράγισε η οθόνη.Επειδή μου αρέσει πολύ το κινητό θα ήθελα να το κρατήσω ακόμα.Επειδή έχω παρακολουθήσει το νήμα εξαρχής έχω παρατηρήσει ότι είχες το ίδιο πρόβλημα και ήδη έχει αλλάξει οθόνη.Θα ήθελα την γνώμη σου για την παρακατώ: http://dragon-tt.com/xx.aspx?id=4047 Είμαι διατεθειμένος να τα δώσω αυτά τα λεφτά, το θέμα είναι ισχύει αυτό που λέει από κάτω ότι είναι original? Προτιμώ να αγοράσω την οθόνη μαζί με το πλαίσιο σαν ποιο εύκολη λύση. Κάθε άποψη καλοδεχούμενη.
  4. Από εδώ: http://minus.com/m0bBG1ScJ/1g Παντως μέχρι τώρα η συγκεκριμενη rom είναι αψογη!! Γρήγορη σταθερή και πολύ καλή διαχείρηση της ram!
  5. Κατέβασα το αρχείο update-Codename-7-03_Aroma.zip και το "updater-script".Το πρωτο αρχείο περιέχει τον κερνελ και τη rom. To δευτερο αρχείο δεν ξέρω ούτε τη χρησιμότητα του ούτε πως να το εγκαταστήσω.
  6. Εκανα την εγκατάσταση του kernel και της rom με επιτυχία. Μηπως μπορεις να μου πεις πως ακριβως κανω την εγκατάσταση του script μεσω του cwm?
  7. Παιδιά ειμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενος Neo V και θα ήθελα μία διευκρίνηση. Θέλω να περάσω την rom codename_7 αλλά έχω την εξής απορία:Όταν την κατεβάζω έχει δύο αρχεία την rom και ένα αρχείο update. O κερνελ ειναι μέσα στο zip αρχείο της ρομ. Κάνω extract τον kernel από το zip αρχειο της rom και τον περνάω me fastboot. Τη ρομ την περνάω μεσω cwm αλλά ο kernel είναι μέσα στο zip αρχείο. Πειράζει? Το άλλο το αρχείο(update) τι το κάνω? Ο kernel υποστηρίζει overclock? Αυτη τι στιγμή τρέχω GB stock με κερνελ του night-elf v9.0
  8. Καλημέρα. Καταρχήν συγχαρητήρια για τον οδηγό. Αφού ακολουθήσουμε τα βήματα 1-9 μπορούμε να κανουμε flash καποιον custom kernel ή πρέπει να ειναι unlock o bootloader?
×
×
  • Create New...