Jump to content

peasant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About peasant

  • Ημ. Γέννησης 17/01/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

peasant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ωραία, ό,τι πρέπει είναι το κινητό, μένει να γίνει και ένα θαύμα για να το κερδίσω :P καλή τύχη σε όλους!
  2. ok κατάλαβα thanks μένω πολύ κοντά στην καμάρα αλλά ίσως να περιμένω ένα δύο μήνες ακόμα να έχω καινούριο υπολογιστή και σύνδεση internet Τελικά το έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα ηλεκτροστατικου θορύβου στο video του mini pro αλλά το κατάλαβα μόνο. ακούγοντας τον ήχο του video με τα ακουστικά Δεν θα το γλυτώσουμε το service απ'ότι φαίνεται... Άσχετο, βρήκα μια θήκη για το pro που μου φαίνεται πολύ καλή σε αγγλικό κατάστημα αλλά δεν το έψαξα περισσότερο: όλα δείχνουν ότι έχει κάποια προβληματάκια το pro μου, που αν δεν λυθούν με τα updates δεν ξέρω αν θα το κρατήσω το κατά τ'άλλα τέλειο πραγματακι :-S http://www.londonmagicstore.co.uk/hybrid+Cases/Hybrid+Mesh+Back+Cases/Sony+Ericsson/Mini+Pro.htm
  3. kyprianou και africa_twin ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας οπότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνω το update επειδή όμως δεν έχω υπολογιστή αυτό το διάστημα θα προσπαθήσω μέσω κινητου με το ίντερνετ που έχω από vodaphone, έχει την ένδειξη H παρόλο που έχω και την επιλογή για 3G και βρίσκομαι Θεσ/νίκη. Από wi-fi εντοπίζει 2 ξεκλείδωτα router στη γειτονιά: ένα ontelecoms που συνδέεται ανάλογα με τα φεγγάρια και ένα thomson που συνδέθηκε λίγες φορές στην αρχή και τώρα τίποτα. Το περίεργο με το wi-fi είναι ότι μπορεί να έχει σ'ένα σημείο ισχύ 2 γραμμές και 1cm πιο δίπλα 1 γραμμή ή καμία. Να περιμένω να έχω αυτό το πρόβλημα και όταν θα έχω δική μου σύνδεση internet? Και μία ακόμα λεπτομέρεια: αν υποθέσουμε ότι ολοκληρωθεί κανονικά η ενημέρωση λογισμικού μέσω κινητού, θα υστερεί σε κάτι σε σχέση με αυτή που γίνεται μέσω Η/Υ?
  4. γεια χαρά παιδιά Διαβάζω αυτό το νήμα τις τελευταίες μέρες και μου έχετε μεταδώσει τον ενθουσιασμό σας για το mini pro που έχω εδώ και ένα μήνα, αν και είμαι μακριά από τον υπολογιστή μου και δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα Μετά από 2 αποτυχημένες απόπειρες να γράψω ένα μεγάλο μήνυμα με πρώτα στοιχεία-εντυπώσεις - απορίες ( πάλι καλά για σας :-) ) ας ρωτήσω κάτι βασικό; Με vodaphone που έχω η ειδοποίηση ότι υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού ήρθε μόλις χθες. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει απευθείας από το κινητό ή μόνο μέσω υπολογιστή? Προφανώς είναι το 1ο smartphone που έχω χρησιμοποιήσει ever :-/ η γνώμη σας μου είναι απαραίτητη, από τη στιγμή που δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή αυτό το διάστημα έχει νόημα να περιμένω να εγκαταστήσω μια και καλή το ice cream? Επίσης κάποια στιγμή που το είχα ξεχάσει σε κατάσταση σιγασης, κάνω μια κλήση μιλάω για 15 δευτερόλεπτα κανονικά και μετά αρχίζει ένας θόρυβος σαν ανεμοθυελα και μπουρμπουλήθρες ταυτόχρονα, ξέρω γελοίο... Αναγκάστηκα να διακόψω την κλήση και απ'ότι είδα μετά όταν είναι στη σιγαση ο αέρας που κινείται όταν μιλάω ακούγεται ενισχυμενος, είναι φυσιολογικό αυτό? Η μπαταρία είναι 11W33 και η συσκευή 37 Στο video δεν έχω το πρόβλημα θορύβου που έχει αναφερθεί ότι έχουν τα pro P.s. Το παω για φόρτιση κλειστό σύμφωνα με συμβουλή του thread και επιστρέφω... ;)
×
×
  • Create New...