Jump to content

xristina81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xristina81

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

xristina81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φανταστικά.... άρα το βγάζω απο το μυαλό μου κ τελειώνει το θέμα εδω. Πάντως παιδιά, εδώ έχουν βγεί κινητα που σε λίγο θα σου φτιάχνουν και τον καφέ...τις δραστηριότητες του Bluetooth δεν μπορούν να καταγράψουνε??? anyway, αυτά εχει η τεχνολογία... λύνει πολλά προβλήματα κ δημιουργεί άλλα τόσα...ας προσεχα! καλό βράδυ σε όλους σας και πάλι ευχαριστω πολύ.
  2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση "manolog3". H όλη αίσθηση είναι λιγο περίεργη, με καταλαβαίνεις...Θα μου πείς, πλέον η "πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα" είναι διαδεδομένο παιχνίδι, αλλά όπως και να'χει, προβληματίζομαι για το που μπορούν να καταλήξουν αυτές οι φωτογραφίες (αν τελικά μεταφέρθηκαν). Σκέφτηκα οτι ίσως αν πήγαινα σε καποιο κατάστημα κινητης τηλεφωνίας π.χ. θα με παρέπεμπαν σε ειδικούς που θα μπορούσαν να το διαπιστώσουν.
  3. Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέα στο φόρουμ και ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε. Θα ήθελα να μάθω, εαν υπάρχει τρόπος να εξακριβώσω ποια προσωπικα μου δεδομένα εχουν μεταφερθεί απο το κινητό μου σε άλλο κινητο μέσω Bluetooth. Η ιστορία έχει ως εξής: Ξέχασα το κινητό μου σε ένα εστιατόριο και ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του, μου το φύλαξε και τώρα πια είναι και πάλι στην κατοχή μου. Εκείνο που παρατήρησα είναι οτι η εφαρμογή Bluetooth ήταν ενεργοποιημένη (εγώ την χρησιμοποιώ εξαιρετικά σπάνια). Εκείνο που θα τον ενδιέφερε, εικάζω, είναι οι φωτογραφίες μου... που για κακή του τύχη, είναι όλες "χωρις ιδιαίτερο ενδιαφέρον". ¨οπως και να΄χει, έχω ενοχληθεί και θέλω να διαπιστώσω τι ακριβώς "εκλεψε" και πως μπορώ να κινηθω. Σας ευχαριστώ. Χριστινα.
×
×
  • Create New...