Jump to content

argiriscuderias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by argiriscuderias

  1. Custom UI γιατι το προτιμω και γιατι ανα πασα στιγμη φλασαρω και το κανω και stock android ενω ενα defaulf android αμα το βαρεθεις μενεις εκει θες δεν θες.Προτιμω της samsung γιατι το ειναι οικειο χρονια τωρα που το δουλευω και για ενα πολυ σημαντικο λογο οτι δεν εχει κουμπια μεσα στην οθονη,οχι τοσο σχετικο αλλα ειναι και αυτο ενα μερος του software!
  2. Ποτε μου δεν τα συμπαθησα.Απο την στιγμη που ενα LG G2 καινουργιο κανει 230 ευρω δεν βρισκω ενα λογο αγορας κινεζικου.
  3. Αντε παμε να δουμε την τυχη μας για ακομα μια φορα
  4. Δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τα ακριβα,απλα πεταμε τα λεφτα μας τοσο καιρο ενω μπορεις να εχεις ενα τουμπανο με 90 ευρω.
  5. αυτο ειναι το ευκολο σημειο.να το κανουμε root δηλαδη.recovery για να φλασαρουμε rom πως το περναμε ειναι το θεμα!ξερει κανενας?υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα?
  6. παιδια εχω βαλει μια ρομ εγγλεζικη και δεν μπορω να φλασαρω απο cmw.ξερετε που μπορω να βρω ελληνικη να φλασαρω με rsd?γιατι τα λινκ που εχετε ποσταρει εχουν κλεισει
  7. Παιδια καλησπερα.εχω ενα tissot t-touch το πηρα πριν 2 χρονια και το πηγα για αλλαγη μπαταριας.μου ειπανε 87 ευρω!στεκει αυτο η με κοροιδεψανε?τοσο κανει του αυτοκινητου μου η μπαταρια!το εστειλα πριν κανα 20ημερο στην tissot η οποια ειναι μια εταιρια δεν ειναι ακριβως tissot.gr αλλα ειναι ο μονος αντιπροσωπος.
×
×
  • Create New...