Jump to content

left_ace

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.194
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

5 Followers

About left_ace

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 12

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xiaomi 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

left_ace's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. left_ace

    Xiaomi 14

    Κι εγώ δεν έχω κάποιο θέμα. Που βλέπεις πότε κατασκευάστηκε;
  2. left_ace

    Xiaomi 14

    Έχουν θέμα τελικά ορισμένες συσκευές στις πρώτες παρτίδες και στο απλό 14άρι και στο Ultra. Τραγικό αν βάλει κάποιος το ποσό που δίνει για να το αγοράσει. Τελικά η αγορά day one έχει ρίσκο, το λέω και για μένα που ρίσκαρα στο 14.
  3. left_ace

    Xiaomi 14

    Το iphone είναι εξαιρετικό ειδικά στο θέμα της αυτονομίας αλλά έχει διαφορετικό λειτουργικό. Το Oneplus12, ο λόγος που δεν το επέλεξα είναι το μέγεθος, η οθόνη που αντανακλά και η τιμή. Όσο για το Ultra, εξαιρετικό camera phone, πανάκριβο, μεγάλο αλλά ίσως κάποιος σκεφτεί πως τα δώρα που δίνουν, μπορείς να τα πουλήσεις και να μειώσεις το κόστος αγοράς της συσκευής. Κι εγώ που πήρα το Xiaomi 14, πούλησα το ρολόι. Είναι ανάλογα τι ζητάς από τη συσκευή.
  4. Το ios είναι το πιο φιλικό και καλαίσθητο λειτουργικό. Πόσο πιο όμορφο να γίνει;
  5. left_ace

    Xiaomi 14

    Έχω σκοπό να κάνω κανονικό review. Stay tuned. Όσο για το θόλωμα του φακού, δε μου έχει συμβεί και εύχομαι να μην αλλάξει κάτι.
  6. left_ace

    Xiaomi 14

    Προσωπικά είμαι της λογικής 'κράτα το μέχρι να πεθάνει'. Εμένα για παράδειγμα θα με κούραζε το μέγεθος. Το 14άρι θεωρείται compact συσκευή, ευέλικτη με κορυφαίο grip. Στις λίγες μέρες που το έχω στην κατοχή μου, έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ την χρήση του που δε με τραβάνε οι συσκευές με μεγάλες οθόνες. Θέλω ευκολία στην καθημερινότητα. Πιάνω το Redmi 12 της κόρης μου και μου φαίνεται μεγάλο. Όσο για την μπαταρία, συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση ο τρόπος διαχείρισής της. Δε γνωρίζω αν ευθύνεται το 'νέο' OS ή η αρχιτεκτονική του soc. Ίσως το πάντρεμα τον δύο φέρνει ικανοποιητικά αποτέλεσμα.
  7. Για τους νέους, έτσι για να μαθαίνουν... Google Graveyard - Killed by Google
  8. left_ace

    Xiaomi 14

    Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά....
  9. left_ace

    Xiaomi 14

    Καλά κάνεις. Οι απόψεις είναι υποκειμενικές, μπορεί να είμαι ευχαριστημένος αλλά να το πάρεις και να έχεις διαφορετική άποψη. Γενικά τα reviews στο YouTube έχουν πέσει μέσα σε πολλά για τη συγκεκριμένη συσκευή.
  10. left_ace

    Xiaomi 14

    Κοίτα, έπαιζα αρκετά χρόνια με gcam στο Mi9, ότι και να αγόραζα θα ήταν upgrade. Στη περίπτωση του Xiaomi 14, δε πιστεύεις ότι η Xiaomi έκανε τόσο καλή δουλειά. Εκεί που λες...'πως το κάνει αυτό;;;' είναι στις νυχτερινές. Προσωπικά μ ενδιαφέρει το oneshot (μέρα, νύχτα) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επιπλέον, η οθόνη με κέρδισε. Λαμπερή με πολύ καλή ανάλυση...φαίνονται όλα κάτω από τον ήλιο.
  11. left_ace

    Xiaomi 14

    Μέχρι στιγμής δεν έχω τέτοιο θέμα με τον φακό.....και εύχομαι να μην αποκτήσω. Περίμενα χειρότερη τη μπαταρία μιας και τις πρώτες μέρες, ειδικά όταν είχα ανοιχτά τα δεδομένα ρουφούσε αρκετά αλλά μετά σταθεροποιήθηκε. Το φόρτισα μέχρι το 90% το πρωί όπως βλέπεις στο screenshot.
  12. left_ace

    Xiaomi 14

    Στις δέκα μέρες που το έχω, μου κάνει εντύπωση η πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας.
  13. left_ace

    Xiaomi 14

    Στο στυλ ειδοποιήσεων, υπάρχει η επιλογή κλασσικό και Android (καμία σχέση) και στο κέντρο ελέγχου βγάζει επιλογή για την οθόνη κλειδώματος, πάλι καμία σχέση. Δε ξέρω τι έκανε η Xiaomi στο τελευταίο update. Το ίδιο και στο Redmi 12 της κόρης μου.
×
×
  • Create New...