Jump to content

neutral

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.159
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by neutral

  1. neutral

    Poco F3

    Ξέρω πως δεν αφορά το κινητό, πιο πολύ την εφαρμογή αλλά θα ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει. Τις τελευταίες μέρες όταν μπαίνω στο messenger μου εμφανίζει αυτό. Χωρις να έχω κάνει τίποτα στις ρυθμίσεις. Έκανα απεγκατασταση αρκετές φορές όμως το πρόβλημα συνεχίζει. Μήπως έχει τύχει σε κάποιον;
  2. neutral

    Poco F3

    Και σε μένα την έβγαλε και επειδή άργησα να ασχοληθώ την έκανε μόνο του μετά από ώρες. Μαλλον έχει κολλήσει ο σέρβερ.
  3. Πάντως σε μενα ,τώρα μόλις τσεκαρα ,εμφανίζεται min 10€
  4. neutral

    Poco F3

    Σε άλλα νέα , Με την 12.5.8 λύθηκε αυτή η βλακεία που αντιμετώπιζα..
  5. Σε εμένα τελευταία φορά τότε :
  6. Εγώ πάντως βλέπω και το cd και ελάχιστη ανανέωση 8€.
  7. Όταν πρόκειται για ακύρωση του Qfee, να προτιμάτε γραπτή επικοινωνία γιατί όπως ανέφερα παλιότερα στο ποστ ,ενώ είχα ακυρώσει το qfee μου κράτησαν το 1.70 σε επόμενη ανανέωση και έπρεπε ξανά να επικοινωνήσω. Καλύτερα γραπτά για να αποδεικνύεται πιο εύκολα ο ισχυρισμός σας.
  8. Το υπόλοιπο σε ευρώ. Δεν είμαι κοντά για να διαβάσω τα σμσ που της πήγαν και να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα Έχει η μητέρα μου f2go με υπόλοιπο χρόνου ομιλίας , είχε να ανανεώσει πολλούς μήνες με κάρτα ( λέει ) και αγόραζε μόνο πακέτα. Σήμερα μου είπε πως μηδένισε το υπόλοιπο της καθως της ερχόταν μηνύματα της τελευταίες μέρες πως λήγει. Αν ανανεώσει επανέρχεται και το υπόλοιπο χρόνου ή το ξεχνάμε;
  10. Πιστεύετε μέχρι τις 25 θα ξανά δώσει cd ομιλία; Σας ρωτάω γιατί εσείς τα παρακολουθείτε στενά 😁
  11. Παιδιά ,πρόσθεσα στο υπόλοιπο μου 9€ και το τελικό ήταν 7.88€ ,άρα κράτησε 30 λεπτά και το 10% φόρο; Δεν τους εμπιστεύομαι πλέον και τσεκαρω το υπόλοιπο μετά από κάθε ανανέωση.
  12. neutral

    Poco F3

    Virtual memory εννοείς την επέκταση μνήμης;
  13. neutral

    Poco F3

    Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αλλαγή rom,είχα άλλα 3 xiaomi ως τώρα με όλα ήμουν ευχαριστημένη αυτό δυστυχώς με κρέμασε.. ευχαριστώ για τη βοήθεια σου όμως.
  14. neutral

    Poco F3

    Επαναφορά του έκανα γιατί σε μια φόρτιση κόλλησε και δεν μπορούσα να το ανοίξω ούτε να το βάλω σε safe mode ,τίποτα. Το αγόρασα τα περασμένα Χριστούγεννα , αυτά τα χαζοκολληματα τα άρχισε σχετικά γρήγορα. Και το καταλάβαινα γιατί το έβαζα να φορτίσει και μετά δεν ξεκλειδωνε με το δακτυλικό αλλά ήθελε pin
  15. neutral

    Poco F3

    Σήμερα το βρήκα κλειστό ενώ το είχα βάλει να φορτίσει ανοιχτό. Σε άλλες φορτίσεις ,μπορεί να το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και να μου κρασαρει η εφαρμογή που έχω ανοιχτή εκείνη την ώρα. Κι άλλη μια φορά έκανε restart ενώ το φορτιζα χωρίς να το χρησιμοποιώ ( Όλα αυτά που περιγράφω τα κάνει μετά τη επαναφορά εργοστασιακών και το φορτίζω πάντα με τον εργοστασιακό του )
  16. neutral

    Poco F3

    Καλησπερα παιδιά. Συνεχίζει να τραβάει ζόρια το κινητό ( ενώ του έχω κάνει επαναφορά ) όταν το φορτίζω. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Ή επικοινωνώ με το μαγαζί που το αγόρασα για σέρβις;
  17. neutral

    Poco F3

    Και η nillkin είναι της ίδιας φιλοσοφίας ( με χειλάκι , με bumper στις γωνίες ) αλλά έχει ένα έξτρα , το κάλυμμα της κάμερας. Πολύ χρήσιμο! https://www.skroutz.gr/s/28610173/Nillkin-CamShield-Back-Cover-Πλαστικό-Μαύρο-Poco-F3.html
  18. neutral

    Poco F3

    Σχεδόν σε κάθε φόρτιση μου έκανε αυτό που λες. γρήγορο reboot. ώσπου χθες κόλλησε και δεν μπόρεσα να του κάνω τίποτα πέρα από επαναφορά. πάρε back up και κάνε επαναφορά ΧΘΕΣ.
  19. Έχετε υπόψιν πως ενώ είχα απενεργοποιήσει το qfee ,μου κράτησαν το 1.70 από το υπόλοιπο μου στη τελευταία ανανέωση. Αν δεν είχα το νου μου στο υπόλοιπο δεν θα το καταλάβαινα. Φυσικά δεν θα τους το χάριζα , έστειλα μήνυμα στο messenger και ξανά η ίδια διαδικασία από την αρχή. Κι αυτή τη φορά έκαναν και μέρες να απαντήσουν στο αίτημα και να πιστωσουν τα χρήματα . Το νου σας γιατί άρχισαν τις πονηριές επειδή μάλλον πολύς κόσμος το απενεργοποίησε.
  20. Εδεησε να δώσει δεδομένα στο cd. Άντε ,τον άλλο μήνα πάλι τώρα 🤣
  21. Έχει ΛΥΣΑΞΕΙ με τα sms κάθε βδομάδα όμως. Edit και σε μένα επιτρέπει τα 6€ ανανέωσης. Τι κάνουν εκεί στην Q? Για ώρες είχε πάνω στη κάρτα τη προηγούμενη προσφορά και από κάτω το νέο cd.
  22. Αύριο το νέο cd. Πιστεύω θα είναι ομιλία πάλι.
  23. Στο ποστ της Q κάποιοι γράφουν πως το ενεργοποίησαν και είναι για 1 μήνα και κάποιοι πως είναι για 15 μέρες
  24. Ε όχι και κρεμαστηκαμε μόνοι μας. Τελευταία φορά που έδωσε σοβαρό πακέτο mb ήταν 1 Νοεμβρίου. Τα 400mb δεν φτάνουν ούτε για ζήτω, όταν τα τα θες για πλοήγηση ας πούμε.
×
×
  • Create New...