Jump to content

coolj82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by coolj82

  1. Λοιπόν καλησπέρα και από εμένα, Ήρθε ο τελυταίος λογαριασμός (φυσικά cosmote) 1600 ευρώ παρακαλώ (χρέωση 411ΜΒ). Στην αρχή το πήρα ως αστείο γιατί θεώρησα ότι έχουν κάνει λάθος, αλλά σήμερα πήρα την απάντηση από την επιστολή αμφισβήτησης η οποία λέει ότι δεν έχουν κάνει λάθος. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Πως το χειρίστικε το θέμα κάποιος/α σε αντίστοιχη περίπτωση? πλήρωσε ή όχι? και αν ναι πόσα σε σχέση με το αρχικό ποσό? γιατί εγώ δεν είμαι διατεθημένος να πετάξω 1600 ευρώ στα σκουπίδια. 2) Έκανα αίτηση για φορητότητα σε vodafone και μου την ακύρωσαν από τη cosmote. Πως μπορώ να μάθω εαν έχει το δικαίωμα η cosmote να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς ούτε το ποσό διαγράφεται και τα στοιχεία μου τα έχουν. Δηλαδή θέλω να πω ότι άσχετα σε ποια εταιρία θα πάω η οικονομική εκκρεμότητα μου στη cosmote θα παραμείνει. Υπάρχει καμια συμβουλευτική υπηρεσία να τηλεφωνίσω? Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα ότι κάποιος τους έκανε εξώδικο για την ίδια περίπτωση και τελικά του επέτρεψαν τη φορητότητα. 3) Στην απάντηση που μου έστειλαν, μου γράφουν επι λέξη τα εξής: " Επιπλέον, έχετε στη διαθεσή σας τον δωρεάν όγκο δεδομένων των 60ΜΒ, από το οικονομικό σας πρόγραμμα, τα οποία χρησιμοποιείται, λαμβάνοντας υπόψι ότι το apn internet και το apn blackberry είναι δύο διαφορετικοί τρόποι πρόσβασης στο internet της συσκευής σας, με αντίστοιχες χρεώσεις το καθένα." Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό? τι διαφορετικές χρεώσεις δηλαδή εννοούν? Το έχω το κινητό 2 χρόνια στη cosmote και ποτέ δεν είχα θέμα. 4) Πως γίνεται ρε παιδιά να με χρέωσαν 411 MB επειδή μπήκα 2-3 φορές παραπάνω gacebook και σε site ειδήσεων? (+ μία φορά άνοιξα πλογό για απόσταση 2 km δηλάδη 10 λεπτά περίπου) Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή. ευχαριστώ
  2. παιδιά μόλις άκουγα bbc, αυτό που είπαν είναι το εξής: Σήμερα το πρόβλημα εξαπλώθηκε και στη βόρεια αμερική που μέχρι τώρα είχε μείνει ανεπηρεάστη και επίσης τόνισαν ότι δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση από τη blackberry για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.
  3. Σε ότι αφορά την αγγλία, για ένα χρόνο που είμουν εκεί χρησιμοποιούσα pay and go (καρτοκινητό) της Ο2 συγκεκριμένα το πρόγραμμα free international calls (αν θυμάμαι καλά). Αυτό που θυμάμαι είναι οι δωρεάν χρεώσεις από Ο2 σε Ο2 και ότι ανα μήνα σύνολο χάλαγα 15 με 20 λίρες. Το πιο σημαντικό είναι ότι με κάθε ανανέωση >15 λίρες σου δίνουν 100 λεπτά δωρεάν ομιλίας για χώρες του εξωτερικού (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας). Επίσης για χρήστες blackberry με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ο2 απλά δηλώνεται τα στοιχεία σας και ενεργοποιείται την υπηρεσία bold (αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται) με την οποία σου αφαιρούνται αυτόματα 5 λίρες χρόνου ομιλίας/μήνα και ενεργοποιούνται όλες οι υπηρεσίες blackberry και internet (μέσα σε 24 ώρες). Δε θυμάμαι πόσο όγκο δεδομένων σου δίνουν, απλά να πω ότι προσωπικά ποτέ δε τον ξεπέρασα (κυρίως bbm χρησιμοποιούσα).
  4. jopilot, πόσο ακριβώς χρεωνόσουν? να σου πω ότι έχω σκοπό να χρησιμοποιώ μόνο bbm,email κυρίως (και email να διαβιάζω μόνο). Την έβαλα για φτηνά αυτή την υπηρεσία γιατί δεν έχω ιδέα με τις χρεώσεις τι παίζει. Και κάτι άλλο: πρέπει να ξανακάνω σετθπ τους email λογαριασμούς μου? Γιατί έχω ήδη κάνει setup καθώς το κινητό αυτό το χρησιμοποιούσα αρκετούς μήνες στην αγγλία μέσω Ο2.
  5. stefania, η χρήση uv ακτινοβολίας είναι τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην απολύμανση του νερού και σε πολλές χώρες έχει αντικαταστήσει τη χλωρίωση. Πιο συγκεκριμένα, η υπεριώδης ακτινοβολία ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να καταστρέφει τα κύτταρα παθογόνων μικροοργανισμών με αποτέλεσμα την απενεργοποίηση όλων των παθογόνων. Συνεπώς η τεχνολογία αυτή συνεισφέρει στην απολύμανση του νερού (καταστροφή μικροοργανισμών) η οποία συνήθως είναι το τελευταίο στάδιο της επεξεργασίας. Ο τρόπος που γίνεται αυτό είναι απλός , φαντάσου το νερό να περνάει από δεξαμενές στις οποίες έχουν εγκατασταθεί λάμπες που εκπέμπουν σε υπεριώδες μήκος κύματος αφού πρώτα έχει παραμείνει εκεί για ορισμένο χρονικό διάστημα. Για οικιακή χρήση τέτοιων λαμπών προσωπικά δεν έχω ξανακούσει. Πάντως διαβάζοντας τα προηγούμενα έχω να πω το εξής: η ποιότητα του νερού στη βρύση μας εξαρτάται από περιοχή σε περιοχή και από εποχή. Υπάρχουν πολλά διαφορετικού τύποθ φίλτρα φτηνά και ακριβά. Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι μια χημική/μικροβιολογική ανάλυση και να επιλέξει στη συνέχεια το καλύερο φίλτρο. π.χ. Εαν σε μια περιοχή το πρόβλημα είναι αιωρούμενα στερεά στο νερό (π.χ. άμμος) υπάρχουν φτηνά φίλτρα και δε χρειάζονται έξοδα του τυπου 800 ευρο για φίλτρο ενεργοποιημένου άνθρακα.
  6. ρε παιδια να σας ρωτίσω κάτι. Σήμερα έκανα αίτηση για το πρόγραμμα pay and go cosmote blackberry. Μετά από λίγες ώρες πήρα τηλεφωνο στη cosmote να τους ρωτήσω πότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στο κινητό μου. Η κοπέλα μου είπε ότι ήδη ενεργοποιήθηκε , κάτι που στο κινητό μου δε φαίνεται. (service status --> BIS: not connected). Εγώ της είπα ότι κάτι τλετοι δεν ισχύει και τότε μου απάντησε ότι έχουν από χθες κάποιο τεχνικό πρόβλημα στη cosmote. Γνωρίζω για το πρόβλημα της RIM sto H.B. από χθες, μήπως ενοούσε αυτό? Η μήπως κατα σύμπτωση εμφανίστηκε και πρόβλημα στη cosmote? Γνωρίζει κανείς?
  7. Σε ευχαριστώ φίλε, ενεργοποίησα το pay and go που είναι χωρίς πάγιο. Βέβαια διαβάζοντας το forum συνειδητοποίσα ότι είναι πολλά πράγματα που δε γνωρίζψ ειδικά σε ότι αφορά τις χρεώσεις και σκέφτηκα μήπως έκανα βλακεία (αν και έχω σκοπό να χρησιμοποιώ κυρίως bbm, whatsup, email). Θα δούμε τώρα ελπίζω να μη μου ρθει κανα κουστούμι μεγαλύτερο από 10 ευρό.
  8. Καλησπέρα από νέο μέλος, Είμαι κάτοχος του pearl 9105 εδώ και αρκετούς μήνες. Τη συσκευή την αγόρασα από Αγγλία και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τα applications. Εδώ λίγες μέρες βρίσκομαι Ελλάδα και δε δουλεύει κανένα application. Δε δουλεύει το bbm, δε δουλεύει το whatsup δε δουλεύει κανένα application από αυτά που έχω (παρόλο που πολλά με βάση τη blackberry υποστηρίζονται και στην Ελλάδα). Να σημειώσω ότι ο browser λειτουργεί κανονικά. Επί της ουσίας: στη cosmote μου είπαν ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα cosmote, να ενεργοποιήσω κάποια υπηρεσία και στη συνέχεια θα χρεώνομαι με βάση τα kilobytes (κάτι σαν pay and go). Ψάχνοντας το forum απ' ότι κατάλαβα αυτή η υπηρεσία είναι το BIS? Μπορεί κάποιος ειδικός να με κατατοπίσει με απλή γλώσσα (γιατί πολλά απ αυτά που γράφονται εδώ δε τα καταλβαίνω)? Αυτές είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνω, μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα cosmote? Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω σε ό,τι αφορά το software? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...