Jump to content

Epikoyros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Epikoyros

  • Ημ. Γέννησης 10/10/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Epikoyros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς το δικό μου ούτε με εισαγωγή παραλήπτη βγάζει τον μετρητή εναπομεινάντων χαρακτήρων, είτε βάλω τον παραλήπτη από την αρχή είτε τον προσθέσω στο τέλος. Μήπως παίζει ρόλο το πληκτρολόγιο (χρησιμοποιώ το Swypw) ή η έκδοση του λογισμικού ?
  2. Καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ και τα δυο μέλη για την απάντηση. Όσον αφορά τα κεφαλαία, έχεις δίκιο. Και το παλιό samsung galaxy που είχα, έκανε τα ίδια :) Για τα sms όμως, όταν συντάσσω το μνμ. , αριστερά δίπλα στο συννεφάκι της σύνταξης, έχει μόνο το σύμβολο + με το οποίο προσθέτει smiley, εικόνες κτλ. Επίσης η επιλογή ''βελτιστοποίηση 7bit'' στις σύνθετες ρυθμίσεις των μηνυμάτων, την έχω ήδη ενεργοποιημένη αλλά μετρητή δεν ... βλέπω :) Θα μου πεις ''τη να τα κάνεις τα sms αφού όλοι στέλνουν με vider'' ? Ελα μου ντε, που έχω στο πακέτο μου κάποια δωρεάν sms κάθε μήνα και δεν έχουν όλοι smartphone ...
  3. Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Ευτυχής κάτοχος ενός Ascend Mate 7 2g Ram εδώ και λίγες ημέρες. Καθώς στέλνω sms, μου μετατρέπει το κείμενο σε κεφαλαία γράμματα όταν κάνω αποστολή ενώ το έχω πληκτρολογήσει με μικρά. Επίσης δεν μου εμφανίζει πόσοι χαρακτήρες απομένουν για να μην ξεπεράσω τους 160 και χρεωθώ και 2ο sms. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια λύση για τα παραπάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Νομίζω οτι αυτές οι μεμβράνες είναι μια καλή επιλογή.... και έτσι τις παρήγγειλα και εγω. :) Βλέπω οτι έρχονται απο USA. Σε πόσο καιρό τις παρέλαβες ;
  5. Απ΄ότι ξέρω, η θήκη έρχεται μαζί με ενα screen protector το οποίο περιλαμβάνεται στην συσυκευασία. Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου απο την χρήση του ; (Αν το έχεις χρησιμοποιήσει ...) Επίσης, όπως αναφέρει και ενας φίλος λίγο πιο πάνω, θα θέλαμε απο μέλη που χρησιμοποιουν την συσκευη εδω και καιρό, να μας συστήσουν μια , δυο καλές επιλογές απο screen protector που δεν παραμορφώνουν την εικόνα ή τα χρώματα, δίνουν καλή αίσθηση αφής και ειναι διακριτικά χωρίς να προσθέτουν "όγκο" στην οθόνη.
  6. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Γράφω πρώτη φορά στο forum μιας και εδω και λίγες ημέρες είμαι κάτοχος ενός Galaxy S II. Διάβασα με προσοχή τα όσα γράψαν τα προηγούμενα μέλη σχετικά με αγορά 2ης μπαταρίας και θήκης για το συγκεκριμενο κινητό. Τελικά κατέληξα στην αγορά γνήσιας μπαταρίας για σιγουριά απο εδώ : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005MPZOGS/ref=oss_product και τις παρακάτω θήκης SGP Samsung Galaxy S2 Case Neo Hybrid Series Dante Red απο εδώ: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005C3QDY2/ref=oss_product Τα παρήγγειλα σήμερα και μόλις τα παραλάβω θα ποστάρω εντυπώσεις. Μια ερώτηση : υπάρχει γνήσιος φορτιστης της samsung για να φορτίζω την 2η μπαταρία ή κάποιος άλλος που τον έχετε χρησιμοποιήσει και είστε ευχαριστημένοι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...