Jump to content

van76gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by van76gr

  1. Παιδιά μία βοήθεια σας παρακαλώ. Προσπαθώ να ξεκλειδώσω το C220 με το Transfer Hack και ενώ αντικαθιστώ τα αρχεία που αναφέρει στο flash (εννοείται ότι τα αρχικά τα έχω κρατήσει back up) την ώρα που πατάω sortir στο Transfer Hack και κάνει επανεκίνηση μου βγάζει ένα μήνυμα Failed to open file mio/320_240/loading.bmp exiting aplicattion. Έχει κανείς υπόψη του τι μπορεί να κάνω λάθος???? Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες που αναφέρει το mioheaven... Please help me to unlock thw damed device :mad::mad::mad:
  2. Καλημέρα και απο εμένα. Το κινητό είναι αρκετά καλό άλλα θα ήθελα να μου πεί κάποιος εάν γνωρίζει πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το GPRS ώστε να μην είναι συνεχώς σε λειτουργία. Επίσης πώς μπορώ να επιλέξω στις επαφές να εμφανίζονται μόνο αυτές που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο μετά απο τον συγχρονισμό με το Outlook και όχι αυτές που είναι αποθηκευμένες στην SIM. Ψάχνω να τα βρώ όλα αυτά άλλα δυστυχώς δεν μπορώ
  3. Τώρα αυτό που βρήκα εδώ περιέχει χάρτες Ελλάδας ή όχι? Προσπαθώ να καταλάβω άλλα δεν μπορώ. Η τιμή βέβαια είναι πάρα πολύ δελεαστική. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει? :confused:
  4. Και πώς θα βρώ αυτόν τον φάκελο αγαπητέ μου???
  5. Πώς μπορώ να κάνω ένα MP3 ήχο κλήσης????? Ψάχνω , ψάχνω άλλα τίποτε!!!!
  6. Καλημέρα και απο εμένα. Εγώ πήρα το κινητό (6681) ώς δώρο στον εαυτό μου για την γιορτή μου πρίν 5 ημέρες. Σε σχέση με το Qtec 8080 που είχα είναι η μέρα με την νύχτα. Ούτε κολήματα, ούτε μπαταρία που κρατάει με το ζόρι 20 ώρες, ούτε την μία μέρα να παίζει ο MP3 player και την άλλη να μην παίζει, όλα καλά. Στιβαρή κατασκευή, πολύ καλή οθόνη, εργονομικό πληκτρολόγιο, πολύ καλή φωτογραφική μηχανή για τα δεδομένα του κινητού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, και το αγόρασα απο τον Γερμανο 249 Ευρώ. Τώρα μένει να δοκιμάσω να εγκαταστήσω εφαρμογές κ.τ.λ. να δώ τι μπορεί να κάνει.
  7. Σωστά αναφέρει. Ρώτησε να μάθεις εάν μπορείς να πάρεις το 8020.
  8. Να περιγράψω καταρχήν τι ακριβώς κάνω. Με κλειστό το κινητό πατάω το κουμπί ενεργοποίησης της κάμερας και κατόπιν το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής. Μετά μου βγάζει ένα μύνημα που λέει "Press any key to enter bootloader". Σε εκείνο το σημείο πατάω το joystick και μπαίνει στην οθόνη με τα 3 χρώματα και μετά το απόλυτο τίποτα!!!
  9. Προσπαθώ να κάνω απο χθές hard reset και δεν μπορώ με κανέναν τρόπο!!! Πατάω τα δύο πλαϊνά κουμπιά εμφανίζει την οθόνη με τα τρία χρώματα και μετά δεν ανταποκρίνεται καθόλου!!! Δοκίμασα να έχω πατημένο και το joystick ταυτόχρονα, πάλι τίποτα. Δοκίμασα να αφήσω και να ξαναπατήσω το joystick αφού εμφανίσει την οθόνη με τα τρία χρώματα και πάλι τίποτα!!! Τί κάνω λάθος και δεν μπορώ να κάνω Hard reset????
  10. Ναι και δούλευε μια χαρά έως τώρα. Τελείως ξαφνικά άρχισε να κάνει όλα αυτά τα κουλά.
  11. Σήμερα και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι (π.χ. πτώση κ.τ.λ.) μου τηλεφώνησαν 2-3 φορές και δεν μπορούσε να με ακούσει κανείς. Αφού το δοκίμασα και εγώ διαπίστωσα οτι όντως συνέβαινε αυτό. Επίσης δεν ακούγονται οι ήχοι απο τα πλήκτρα καθώς πληκτρολογώ έναν αριθμό για να καλέσω. Έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται service και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου!!! Βέβαια το πρόβλημα με το μικρόφωνο δείχνει να έφτιαξε μετά απο κάμποσες επανεκινήσεις. Το θέμα είναι όμως ότι το Σάββατο όπως και σήμερα δεν παίζει ήχο στα Mp3 απο την κάρτα μνήμης. Αρχίζουν και με στεναχωρούν πολύ αυτά τα συμπτώματα.... Να ακούσω τις γνώμες σας?
  12. Όπως και εσύ επίσης καλό είναι να επικοινωνήσεις με την ACE Hellas στο τηλέφωνο που έχει γράψει ο φίλος harryal για να μάθεις εάν υπάρχει και πού βρίσκεται το service της Qtek στην Θεσσαλονίκη.
  13. Εγώ πάντως όσο καιρό είχα εγκατεστημένο το xbar στο κινητό είχα αγανακτήσει!!! Μόλις το απεγκατέστησα βρήκα την ησυχία μου :)
  14. Έχεις κάποια προγράμματα εγκατεστημένα επάνω και αν ναι ποιά??
  15. van76gr

    Destinator SP

    Τελικά γνωρίζει κανείς σας εάν υπάρχει έστω και μία εταιρία που να έχει βγάλει λογισμικό GPS για Smartphone και να έχει κάλυψη τουλάχιστον των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας???
  16. Το εικονίδιο που σου εμφανίζει αφού ανοίξεις το κινητό σου δείχνει ότι έχει κάλυψη GPRS το δίκτυο σου και θα πρέπει εφόσον δεν επιθυμείς να σου καταναλώνει συνεχώς και ασκόπως μπαταρία να το απενεργοποιείς πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο Home και επιλέγοντας "Αποσύνδεση GPRS".
  17. Απλά σήμερα όπως χάζευα στο site της Microsoft βρήκα αυτό που θα δείτε στο παρακάτω link http://www.microsoft.com/windowsmobile/about/tours/sp/infraredbeaming.mspx και καθόμουν και έψαχνα στο κινητό μου μετά να βρώ την συγκεκριμένη επιλογή. Αλλα τελικά μάλλον έχεις δίκιο γιατί και την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό δεν είχα δεί τέτοια επιλογή.
  18. Σήμερα το πρωί αφού έπαιζα για ακόμη μια φορά με το κινητάκι μου το οποίο όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο μου αρέσει.... ανακάλυψα οτι πουθενά στο μενού δεν υπάρχει συντόμευση για ενεργοποίηση των υπερύθρων!!! Η αλήθεια είναι οτι πρίν κανα δύο μέρες "τακτοποίησα" το start menu αλλά χωρίς να σβήσω τίποτε. Μήπως έχει κανείς την ευγενή καλοσύνη να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του???
  19. Μπά!!! Όπως φαίνεται έφταιγαν όλα αυτά που είπα και παραπάνω. Σήμερα που έχω κλείσει όλες τις εφαρμογές καθώς και το GPRS απο το πρωί και έχω μιλήσει συνολικά κανα 10λεπτο η μπαταρία έχει πέσει στο 85% μόνο!!!! :blink: Άρα νομίζω πως δεν υφίσταται λόγος αποστολής της συσκευής στο service, αφού φαίνεται πως ήταν δικό μου το σφάλμα. Πάντως σε σχέση με τα series 60 της Nokia είναι πολύ γρηγορότερο σε απόκριση του μενού, έχει πάρα πολλές ευκολίες (αναβάθμιση μέσω Internet, κ.τ.λ) και είναι πολύ στιβαρή κατασκευή. Ήμουν ανάμεσα στο Nokia 6600 & Nokia 3230, μέχρι την στιγμή που είδα απο κοντά το Qtek σε σχέση πάντα και με την τιμή του 193,00 €, την στιγμή που για το 6600 έπρεπε να επενδύσω γύρω στα 300 € και για το 3230 350,00 €. Βέβαια δεν έχω καταλάβει την πλήρη λειτουργία της συσκευής ακόμη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ και ιδιαιτέρως.
  20. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Τά έψαξα όλα αυτά που είπατε και ανακάλυψα ότι είχα περίπου στα 10 προγράμματα ανοιχτά καθώς και το GPRS συνεχώς ανοιχτό!!!! Σήμερα θα το δοκιμάσω αν και νομίζω πως θα φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα η αυτονομία πλέον. Όσον αφορά την μπαταρία φίλε harryal άν είναι να χαλάει σε λιγότερο απο μία εβδομάδα χρήση, τότε θα έπρεπε να χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο για την επιλογή που κάναμε :rolleyes:
×
×
  • Create New...