Jump to content

alani_jm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alani_jm

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alani_jm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τιποτα,νεκρο τελειως.Μιλησα με εναν φιλο μου προγραμματιστη και μου ειπε οτι αφου δεν αποκρινετε πουθενα και κοινως δεν ανοιγει με τιποτα οτι πρεπει να εχει καψει πλακετα.Ισχυει κατι τετοιο?Τον κλαιμε τον μακαριτη?
  2. Παιδια ευχαριστω πολυ για τις προσπαθειες σας να με βοηθησετε αλλα τα εχω κανει ολα αυτα.ολο το βραδυ ηταν στην φορτιση.Θα δω μηπως και μπορεσω να βγαλω το πισω καλυμα και βγαλω την μπαταρια αλλιως μαλλον πεταμα.Δεν ανταποκρινετε πουθενα ουτε καν στην συνδεση με τον υπολογιστη Στο windows phone recovery tool μου γραφει ''the connected device cannot be recovered'' Μας βοηθαει καπου?Εμενα μου κανει με προβλημα στο λογισμικο του.Μαλλον που πηγε να φλασσαρει αλλη ρομ και απετυχε.Υπαρχει αλλος τροπος?
  3. Και τα 2 δοκιμασα.Οχι δεν κανει soft για κανεναν λογο.Ουτε με power +volume down+camera κανει τιποτα.Ειναι τελειως νεκρο
  4. Καλησπερα σας.Ειμαι κατοχος ενος lumia 930 και με τον δευτερο τροπο ειχα αλλαξει ρομ.ολα καλα μεχρι που διαπιστωσα οτι πριν απο λιγες βδομαδες δεν λειτουργουσα το φλας της φωτογραφικης με καμια κυβερνηση οποτε ειπα να το επαναφερω εργοστασιακα .Εκανα 3-4 αποτυχημενες προσπαθειες μεσω του recovery να γινει παλι οπως το αγορασα αλλα αποτυνχανε και κατεβασα να αλλαξο ρομ παλι με τον 2ο τροπο.Ενω μου εβγαλε ενα σημα σαν ανακυκλωση ηταν αλλα τετραγωνισμενο και την μπαρα κατω για να αρχισει να bootαρει απετυχε και αυτο.Εκανα soft reset και απο τοτε το κινητο δεν δουλεψε ποτε ξανα ουτε με soft ουτε με hard reset.Το κακο ειναι οτι δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης,το βγαζει στις συσκευες απο τον πινακα ελενχου σαν απροσδιοριστο και γραφει απο κατω QHSUSB__BULK .Τι κανω τωρα που δεν εχω απο χθες τηλεφωνο και ψαχνομαι?Δεν εχω αρχεια που να με ενδιαφερουν μεσα.Το κακο ειναι οτι δεν ανοιγει καν.
  5. Ευχαριστω για τις απαντησεις,οταν κανω το update που οντως δεν εχω να χασω κατι να κανω επαναφορα το προηγουμενο συστημα για να μου βαλει μεσα τις εφαρμογες που ειχε περασει πριν η να κανω εκκινηση σαν να ειναι καινουριο?
  6. Καλημερα,αγορασα το 535 για την κοπελα μου στις 19 του μηνα γιατι εγω εχω το 930 και με ειχε πρηξει και εχθες μου ανεφερε οτι κανει αλλα νταλον με το touch.Πανταει την απαντηση και πατιετε η αποριψη καθως το επιβεβαιωσα και εγω που την πηρα 2 φορες καθω μου ειπε οτι παταει αλλη εφαρμογη και ανοιγει αλλη.Με το update απο το recovery tool διορθωνετε η να το παω κατευθειαν arvato? (arvato=τρεξιμο,προβληματα και βληματα για εμενα) :p
  7. Κανονικα οποτε θα επρεπε να εχω παρει επισημη denim η εστω το προγραμμα να μου το ειχε κατεβασει και οχι να μου βγαζει την παλια εκδοση
  8. @niotheros Μαλιστα.Ξερουμε ποιας χωρας ειναι το κινητο μου και ποτε θα μπορω να παρω την denim?Επισης εχω εγκαταστησει την εφαρμογη lumia software recovery tool 5.0.6 η οποια ακομα μου βγαζει το firmware που εχω.Οταν βγει η αναβαθμιση για εμενα θα μου την δειξει διαθεσιμη η πρεπει να κανω κατι αλλο?
  9. Πηγα και εκει αλλα δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα,ουτε εκει ηξεραν.Πηρα και την microsoft και μου εστειλαν το recovery tool αλλα παλι τιποτα,μου βγαζει το firmware του cyan.Στην arvato μου ειπαν οτι το κινητο ειναι αγγλικο.Δεν ξερω αν ειναι οντως γι αυτο εβαλα και τα στοιχεια.Αγγλια δεν εχουν παρει denim?
  10. καλησπερα,εχω ενα lumia 930 black και ενω εχω κανει αναβαθμιση σε demin update δεν μπορω να χρησιμοποιησω την καμερα.Πηγα στην arvato οπου οι τεχνικοι δεν εχουν καμια ιδεα για την αναβαθμιση denim και μου '''αναβαθμισαν''' το λειτουργικο με την τελευταια εκδοση cyan.Μετα απο αυτο δεν εβγαινε καποια αναβαθμιση στο κινητο και εκανα soft reset.Τιποτα.Εκανα hard,παλι τιποτα και αποφασισα να βαλω το preview for developers οπου εκανε αναβαθμιση και ηρθαμε παλι στα ιδια πραγματα,δλδ στο να μην λειτουργει η καμερα και να μην εχω ολα τα προνομοια της denim αναβαθμισης.Εχει κανεις καμια ιδεα? http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/540/afMzOs.png http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/912/c7crFG.png http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/540/z7deR2.png http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/633/lS37q7.png
  11. Καλησπερα σας.Για το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχουμε βγαλει μεγαλυτερη εκδοση android?
  12. απο οτι διαβασα ειναι ασταθης ακομα η rom και κολλαει.. τα καλυτερα που εχω διαβασει ειναι για την pro celestial v2 αλλα και παλι δεν ξερω,θα περιμενω να απαντησει και καποιος αλλος απο το forum για να προχωρησω.σε ευχαριστω παντως. και ενα ακομα,μπαινω στην αναπαραγωγη μουσικης και διαλεγω ring για τις κλησεις,για τα μηνυματα πως διαλεγω? επισης να πω οτι μεσα στον φακελο media ειχε φακελο audio και εφτιαξα και εναν notifications οπως ειπαν σε ενα παιδι σε παραπανω post αλλα τζιφος τα μνμ.
  13. καλησπερα απο εμενα.εχω στην κατωχη μου ενα joy 845 και επειδη το νημα ειναι απλα τεραστιο (155 σελιδες) και διαβασα τις 60 περιπου και μετα απο ψαξιμο μηπως και υπαρχει οδηγος με οτι μπορει να παρει το κινητο (απο rom,theme,gps) και καποιες περιγραφες για να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα του τι δουλευει και απο που θα το προμηθευτουμε,δεν βρηκα κατι τετοιο ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η αν εχει σκοπο καποιος να φτιαξει διοτι με τοσες πληροφοριες στο κεφαλι μου και μη εχωντας πανω απο 50% σχεση με android (αχετος και απογοητευμενος απο mobile 6.5 pro και αθλια συσκευη htc touch diamond 2) θελω να ψαξω τι μπορω να κανω με το joy.συγνωμη αν σας κουρασα και αν ειμαι off topic ζητω απο τους mod να το μεταφερουν η να το σβησουν.
×
×
  • Create New...