Jump to content

xrisanthos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xrisanthos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

xrisanthos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα στη παρεα κατοχος και εγω του s4 εδω και 3 μερες απο birdphone γερμανική συσκευή. ..εχω μια ερώτηση οταν παταω τηλέφωνο και παω αρχείο καταγραφής μου εμφανίζει κλήσεις και μηνύματα εγω θέλω να μου εμφανίζει μονο τις κλήσεις παταω προβολη κατα και επιλεγω ολες οι κλήσεις αλλα οταν βγω και ξαναμπω μου τα εμφανίζει ολα υπάρχει τροπος να βγάζει μονο τις κλήσεις? ευχαριστώ.
  2. ευχαριστω πολυ φιλε μου δηλαδη θα παω εκει που ειναι ολες οι εφαρμογες θα βρω αυτη badge provider και θα κανω εκαθαριση δεδομενων και μετα επανεκινηση αν καταλαβα σωστα?
  3. καλησπερα παιδια και χρονια πολλα...εχω ενα θεμα με το s3 μου εδω και ενα μηνα εχει κολησει οτι εχω ενα μηνυμα ενω δεν εχω τιποτα τα εχω σβησει ολα τα μηνυματα παλι τιποτα...τι μπορω να κανω για να στρωσει?εχει την εκδοση 4.1.2 για να ξαναγυρισω στην 4.1.1 μηπως στρωσει πως το κανω αυτο?ευχαριστω...!!
  4. δεν ξερω ποιο ειχα :X δεν γινεται δηλαδη να εχω απλως το παλιο μαρκετ?
  5. καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα εχω το xperia neo εκανα την νεα αναβαθμιση και απο τοτε το μαρκετ μου αλλαξε και δεν μου αρεσει και ειδα στις εφαρμογες οτι εχει κατεβει μια που λεει 3.1.5 τη απεγκαθηστω ξαναμπαινει τι να κανω σε λιγο θα το σπασω απο τα νευρα μου...σορυ για το μεγαλο ποστ και αν ειμαι σε λαθος ενοτητα μεταφερτε το!
  6. οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!!!παντως εχω μια ερωτησει ακομα αν το απεγκαταστησω απλως θα εχω το παλιο μενου και ολες τις εφαρμογες η αυτο εχει καινουργες?που δεν θα τις εχει το παλιο ? μολις ανακαλυψα κατι βοηθεια παιδια σωστε με μετα την αναβαθμιση μου ερχονται μηνυματα τηλεφωνα κανονικα να στηλω μηνυμα δεν μπορω τι παιζει?
  7. καλησπερα στα παιδια ειμαι κατοχος ενος xperia neo σημερα βρηκε μια ενημερωση το τηλ και την εκανα μια χαρα ολα ομως εχω μια απορια αν ξερει καποιος αλαξε και το market σε 3.1.3 και δεν μου αρεσει ετσι οπως ειναι να το καταργησω η οχι ? αν το καταργησω εχω καποια μειων?ευχαριστω προκαταβολικα συγνωμη για το μεγαλο [ποστ
×
×
  • Create New...