Jump to content

Gavros7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Gavros7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγκατεστησα το πρωι το Android 2.3.5 που ειναι ενσωματωμενο στη καινουρια InserCoin 2.3.5 και οτι και να πω θα ειναι λιγο.Ακομα πιο γρηγορο το κινητο,η μπαταρια φαινεται πολυ καλυτερη (θα δειξει στη διαρκεια της ημερας),και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι τα χρωματα.Πραγματικα λες και αλλαξα κινητο.
  2. Δεν πρεπει να πιανει αυτο στο Sensation γιατι κ σε μενα τα ιδια εκανε.
  3. Θα τη βρεις εδω : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1242522 αλλα απ'οτι προλαβα να διαβασω ισως να εχει ψιλοπροβληματα.,οποτε περιμενουμε.
  4. To 4.0.1.5 δεν φορτιζει το κινητο οταν ειναι απενεργοποιημενο.Προσεχε μη μεινεις απο μπαταρια γιατι την εβαψες.Πρεπει να βρεις αλλο κινητο να τη φορτισεις μετα.Γι'αυτο βαλε το 4.0.1.4 ή τη νεα εκδοση που κυκλοφορησε σημερα.
  5. Αν εχεις περασει το cwm 4.0.1.4 (το μπλε χρωμα) καλα εισαι.Αν εχεις το 4.0.1.5 (νομιζω πορτοκαλι χρωμα) βαλε το 4.0.1.4.
  6. Καλημερα.Εγω εχω την 2.2.6 και διαρκει απιστευτα η μπαταρια.Ομως και με την 2.2.3 ειχα πολυ καλη αυτονομια.Του εκανες κανα δυο φορτισεις που χρειαζεται?
  7. Εγω μολις αλλαξα το Lock Ring με αυτο εδω και ειναι κορυφαιο... %5Bimg%5Dhttp%3A//i56.tinypic.com/mif2qd.png[/img]
  8. Εδω λεει αναλυτικα πως θα κανεις root : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 Οσο για τη Rom,τις εχω δοκιμασει και τις δυο που αναφερεις και θα σου προτεινω την insertcoin.
  9. Εδω ειναι καποια bootanimations που εφτιαξα.Αν θελετε δοκιμαστε τα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1233264
  10. Στο XDA εχει λυσεις για τα παντα.Εγω αλλαξα Rom αμεσως γιατι η μπαταρια δεν την παλευε καθολου. Εδω ειναι ο τομεας του Sensation : http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1109
  11. Μεγαλο προβλημα αυτη η μπαταρια.Εγω που ειχα πριν iPhone 4 μου κακοφανηκε παρα παρα πολυ που το πουλησα και πηρα Sensation.Το μετανιωσα ηδη και περιμενω πως κ πως το iPhone 5 να βρω παλι την υγεια μου.Τωρα του εχω περασει την LeeDroid και εχει στρωσει,αλλα πριν...
  12. Κι εγω Vodafone εχω.Εχει το καλυτερο κεντρο εξυπηρετησης,αψογο ιντερνετ στο κινητο και απο σημα ειμαι ευχαριστημενος.Τωρα στο μελλον αν αλλαξει κατι θα δουμε...
  13. Εχει το Sense το οποιο ειναι πολυ βαρυ,γι'αυτο ψιλοκολλαει σε σχεση με το S2.Με μια αλλη Rom παει μπαλα.
×
×
  • Create New...