Jump to content

costasnp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About costasnp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

costasnp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ την κατέβασα και την δοκιμάζω. Μέχρι τώρα βρήκα 2 θεματάκια. Πρώτο και λιγότερο σημαντικό το ξυπνητήρι, το σεταρεις οκ, αλλά όταν ξεκινήσει χτυπάει για ένα δευτερόλεπτο και σταματάει. Αλλα από το play store λειτουργούν κανονικά. Δεύτερο έχει θέμα με τη sdcard. Δυο 128gb (toshiba & Transcend) που εχω τις αναγνωρίζει μεν αλλά λέει ότι είναι corrupted και ότι χρειάζονται φορμάτ. Όταν το κάνεις το φορμάτ αμέσως σου ξαναλέει το ίδιο. Με μια 8gb και μια 16gb δεν έχω κανένα θέμα. Θα συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ γιατί μου αρέσει, να δω ομως και τη μπαταρία και τα λοιπά
  2. Είναι γνωστό πρόβλημα το οποίο λυνόταν μόνο με ροοτ και διαγραφή ενός αρχείου.
  3. Επειδή και τα δύο έχουν την ιδια τιμή, περιπου 325 θα ήθελα περισσότερο γνώμες για το one plus, καθώς δεν το έχω δει από κοντά (ποιότητα κατασκευής, κάμερα κτλ).
  4. Μακάρι όντως να μη γινει τίποτα. Οι γραμμές που αναφέρω ήταν οριζόντιες και διάφορα χρώματα και μόνο στις νυχτερινές λήψεις ( και σε βίντεο). Τώρα έχω δύο μέρες με την καινούργια ρομ και δεν υπάρχει ίχνος γραμμής, πράγμα που πιθανότατα σημαίνει ότι ήταν ζήτημα του software και όχι κατασκευαστικό του κινητού, όπως και με την ποιότητα της επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση, θα επανέρθω για να πω αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μην φαίνεται για την ώρα. Πάντως αν υπάρχουν προβλήματα, θα συνιστούσα ανεπιφυλακτα την αλλαγή της ρομ, διαδικασία η οποία αποδείχτηκε πολύ εύκολη ακολουθώντας τις οδηγίες, αν και δεν το είχα ξανακάνει.
  5. Μετά από περίπου 4 μήνες συμβίωσης με το kingzone κ1 turbo έχω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με την αγορά που έκανα (πρώτη φορά από Κίνα). Μέχρι τώρα είχα δυο θέματα με το κινητό: 1) Οι φωτογραφίες το βράδυ έβγαιναν με γραμμές, πράγμα που δε με ένοιαζε ιδιαίτερα και 2) Μου έκαναν παράπονα για θορύβους κατά την ομιλία ειδικά όταν ήταν με σήμα 2g. Το ευτύχυμα με το τελευταίο ήταν ότι το κ1 έχει άριστο σήμα 3g με το οποίο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα κατά την επικοινωνία. Το 3g σήμα του είναι εφάμιλο με το 2G σήμα του LG OPTIMUS 4X που είχα πριν. Όλα τα παραπάνω λύθηκαν (ειδικά η ποιότητα της επικοινωνίας άριστη σε 3g και εξαιρετική σε 2g), όταν αποφάσισα για πρώτη φορά να αλλάξω rom σε κινητό μου. Έβαλα την donate έκδοση του smartdigi (Kingzone L full 9865) σε custom installation μόνο με τον google launcher και το κινητό έγινε όπως θα έπρεπε να βγαίνει από τη μαμά του και ακόμα καλύτερο. Γι΄αυτό φίλε smartdigi σε ευχαριστώ για τη δουλειά σου. :respect::respect::respect:
  6. Πάντως και με μένα, σε 2g δεν ακούγομαι καλά, με σκέτο 3g ακούγομαι άριστα. Αυτό όμως που μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι το σήμα σε 3G είναι πραγματικά άριστο. Το προηγούμενο τηλ. μου, το LG 4X δεν είχε ούτε το μισό σήμα σε 3g σε σχέση με το k1.
  7. Αυτα με τα vfp κτλ νομιζω τα βγαζει μια προηγουμενη εκδοση του viper που υπαρχει στο store και δεν αναπτυσεται πλέον. Αυτη που υπαρχει στο xda κανει αυτόματη αναγνώριση και δεν σε ρωτάει για αυτά, τα κατεβάζει αυτόματα μόνη της. Επίσης έχω πρόβλημα με το otg δεν μου αναγνωριζει κανένα ντφσ στικ και σκληρό (δεν έχω δοκιμάσει fat). Αν υπάρχει κάτι να κάνω .....
  8. Για να λεγονται και τα καλά για τα κινεζομάγαζα, και ελπίζoντας να κυλίσουν έτσι ομαλά τα πράγματα, έχω να πω ότι έκανα την παραγγελία στο vickmall χθες (αφού ρώτησα για τη διαθεσιμότητα στο τσατ) στις 12 το μεσημέρι, στις 4 το απόγευμα μου έστειλαν τρακιν νάμπερ και στις 10 το βράδυ φωτογραφία με το πακέτο της αποστολής, ζητώντας μου και συγγνώμη που άργησαν να μου το στείλουν. :wacko::wacko::wacko:
  9. Και για να λεγονται και τα καλά για τα κινεζομάγαζα και ελπίζoντας να κυλίσουν έτσι ομαλά τα πράγματα, έχω να πω ότι έκανα την παραγγελία στο vickmall (αφού ρώτησα για τη διαθεσιμότητα στο τσατ) στις 12 το μεσημέρι, στις 4 το απόγευμα μου έστειλαν τρακιν νάμπερ και στις 10 το βράδυ φωτογραφία με το πακέτο της αποστολής, ζητώντας μου και συγγνώμη που άργησαν να μου το στείλουν. :wacko::wacko::wacko:
  10. Διαβάζοντας τον τελευταίο μήνα εκατοντάδες σελίδες του myphone, προκειμένου να αποφασίσω για το επόμενο κινητό μου, κατέληξα στο kingzone και το αγόρασα σήμερα από το vickmall. Αυτό που έχω εγώ να πω, είναι ότι ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του. Αυτή η διαφωνία σε σχέση με το μι3 είναι για μένα άστοχη, καθώς το καθένα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά ( το κ1 5,5 ιντσες, αποσπώμενη μπαταρία, card extend, ενω το μι3 5 ιντσες ενσωματωμένη μπαταρία και όχι card extend), από την άλλη πάλι το μι3 έχει πολύ καλύτερη μπαταρία και τρελή υποστηριξη με τις rom του mui.gr . Ετσι προσωπικά εγώ που δεν έχω συνέχεια ανοιχτό το 3g και το bluetooth, δεν αλλάζω ποτέ rom και θέλω να μπαίνω στο internet και να βλέπω καμιά σειρά, όταν δεν έχω πρόχειρο το pc και το tablet μου έιναι πιο σημαντική η μισή ιντσα παραπάνω απο την μπαταρία. Επίσης διαφωνώ και με την άποψη που έχουν κάποιοι ότι πρέπει να συγκρίνουμε specs και όχι τιμές γιατί αν ήταν έτσι οι περισσότεροι θα έπαιρναν lg3 600 ευρώ και όχι κινητό από την κινα.
  11. [Καλησπέρα σε όλους . Μήπως ξέρετε πως μπορούμε να σβήσουμε μερικές ''οθόνες'' . από το κεντρικό μενού ? Όσο και να έχω ψάξει δεν μπορώ να το βρώ .] Βαλε ένα δάχτυλο στην πανω γωνία, ένα στην κάτω και σύρτα προς το κέντρο της οθόνης. Επειτα θα σου βγάλει επιλογές αφαίρεσης και πρόσθεσης σελιδων. Περα των παραπανω, να πω και εγώ, οτι εδω και δυο μερες, είμαι μετα το 2, ευτυχής κάτοχος και του wave 3. Η πρώτη επαφή, μου άφησε αριστες εντυπώσεις. (ποιοτητα κατασκευης, οθόνη κτλ). Το μόνο αρνητικο είναι ότι η μπαταρία του αντέχει 2 - 3 ημερες, ενώ αν ήθελε να λεγεται πραγματικό smartphone θα έπρεπε να κρατάει το πολύ 24 ώρες. :lol::lol::lol: Επισης να μην ξεχάσω να πω ότι ο video player παιζει σχεδόν τα πάντα οπότε σου στερεί τη χαρά να κατεβάζεις codecs και players για να δεις πιο σου παίζει τα περισσότερα και με τις λιγότερες δυνατόν διαφημισεις, εκτός αν φυσικά πληρώσεις.:lol::lol::lol: Μετά από λίγο χιούμορ, και μιλώντας σοβαρά, θα ήθελα να αποδώσω τα εύσημα, στα παιδιά από το γνωστό μαγαζί της Αρτας, καθώς μόλις πριν λιγες μέρες διάβαζα εδώ για τη σημασία ο κωδικός να είναι phe και όχι eur ή dbt, και το τηλ ήρθε με phe έτοιμο, με αποτέλεσμα το kies να μου λέει από την αρχή ότι έχω το πιο πρόσφατο firmware :D:D.
×
×
  • Create New...