Jump to content

petya

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petya

  • Ημ. Γέννησης 13/06/1962

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

petya's Achievements

  1. Καλός ο έλεγχος της καλωδίωσης, αλλά ακόμα καλύτερη η ύπαρξη υποδομών FTTH. Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Άργησαν.
  2. Blackberry Passport. Με καλύπτει απόλυτα. Χαίρομαι να το χρησιμοποιώ.
  3. Wallpapers for Passport: The Ultimate Collection http://www.blackberrybase.net/showthread.php?t=122932
  4. Μια χαρά είναι η κάμερα, αλλά μη τη συγκρίνεις με LUMIA 930. Το Passport είναι συνολικά το κάτι άλλο ως συσκευή και εμπειρία χρήσης. Από το Δεκέμβριο που το χρησιμοποιώ.
  5. Χρόνια πολλά σε όλους! Ποια είναι η τελευταία ενημέρωση που σας ήρθε ΟΤΑ; Βάζω συνέχεια leaks κι έχω χάσει λίγο τη μπάλα.
  6. Σου ήρθε η LMY47D ή η LMY47I;
  7. Καλό σήμα, αυτονομία, έξυπνο λειτουργικό, ποιότητα κατασκευής. Γι' αυτό Blackberry Passport.
  8. Πέρασαν από τα χέρια μου διάφορες συσκευές android και ios, ώσπου τον περασμένο Δεκέμβριο αγόρασα από το expansys το Passport. Τα συμπεράσματά μου μέχρι σήμερα: 1) Λειτουργικό σύστημα: έξυπνο, γρήγορο, ασφαλές, πλήρες. 2) Αυτονομία συσκευής: εκπληκτική. 3) Σήμα: σε χώρους που με άλλες συσκευές δε με άκουγαν, έχω 4G. 4) Ποιότητα κατασκευής: εξαιρετική. 5) Μέγεθος: ιδανική οθόνη για office, browsing αλλά και κάποια παιχνίδια. Έξοχο πληκτρολόγιο. 6) Εφαρμογές: δεν εγκατέστησα καν το Snap. Από τον browser της συσκευής μπαίνω στο apps.evozi.com και μετατρέπω σε apk το link της εφαρμογής που έχω αντιγράψει από το google play store. No muss, no fuss. Πιστεύω πως είναι μια συσκευή για χρήστες που τα έχουν δει όλα και τα έχουν ζήσει όλα. Για δυνατές συγκινήσεις.
  9. Καλύτερο smartphone: Blackberry Passport Καλύτερο tablet: Ipad Air 2
  10. Ούτε και σε μένα ήρθε. Nexus 5.
  11. Ναι, γενικά. Μου είπαν ότι κατανοούν τη δυσαρέσκειά μου, αλλά εργάζονται για τη βέλτιστη εμπειρία ICS. Μπούρδες. Οι modders έχουν κάνει θαυμάσια δουλειά εδώ και μήνες. Έχε χάρη που τρώω κόλλημα με τις μανίσιες ROM. Πάντως για JB δε με βλέπω. Τι θα γίνει με το flash;
  12. Από τη Motorola Greece μου είπαν Αύγουστο η επίσημη αναβάθμιση σε ICS.
×
×
  • Create New...