Jump to content

pasqual265

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pasqual265

  • Ημ. Γέννησης 22/08/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

pasqual265's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα.Μόλις χθές έκανα root το πρώτο μου smartphone (S4 i9505) με CT-Root το KNOX πήγε 0χ1 αλλα αυτό δεν με χαλάει χρειάζεται να βάλω και recovery για να περάσω μια ROM? Αν ναί πιά RECOVERY και πιά ROM προτείνεται σαν έμπειροι?
  2. Εμένα μου έκανε μία σήμερα το πρωί.Φοράω 2.3.3 Version 4.
  3. Προσπαθώ να συνδέσω το κινητό μου με το PC μέσω του PC Companion 2.0 Είναι το επίσημο πρόγραμμα της SONY αλλα κάθε φορά που το συνδέω θέλει να κάνει εγκατάσταση του πατάω O.K. και μου λέει το εξής κουλό.Πρέπει να κλήσεις όλα τα παρακάτω προγράμματα για να γήνει η εκατάσταση και στην λίστα που μου βγάζει έχει το ίδιο το πρόγραμμα που προσπαθώ να βάλω και φυσικά με το που το κόβω τρώω τρελό άκυρο.Εχει κανείς άποψη?
  4. Κατέβασα το ASTRO αλλα έκανα φάκελο με άλλο όνομα έβαλα μέσα μερικές φωτογραφίες αλλα όταν πήγα και άνοιξα την συλογή τίποτα.Πάλι όλες μαζί μου τις είχε στον κοινό φάκελο.
  5. Η μεγαλήτερη απογοήτευση είναι που δεν μπορείς να αρχειοθετήσεις όπως θέλεις τις φωτογραφίες σου.Να κάνεις δηλαδή μέσα στον viewer φακέλους με τίτλους. . . Ελεος.Οτι βγάζεις το πετάει μέσα σε ένα φάκελο που λέγετε φωτογραφική μηχανή.Δηλαδή αν έχω μέσα καμμιά 200 φωτό τί πρέπει να κάνω?
  6. Πολύ χρήσιμοι οι οδυγοί.Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου να το "πειράξω" τόσο πολύ (καινούριο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω). Αυτό που μου λήπει μόνο είναι μία εφαρμογή για την σωστή αρχειοθέτηση των φωτογραφιών γιατί απ'ότι είδα το τηλέφωνο δεν έχει κάτι.Οσο για το task manager που έβαλα είδα οτι τρέχουν απο πίσω εφαρμογές που δεν τις χρησιμοποιώ καθόλου και με βόλεψε αυτό που κάνει.
  7. Καλησπέρα.Νέος κάτοχος και εγώ του εν λόγο smartphone.Μία απορία.Μέσα απο την συλογή με τις φωτογραφίες πώς μπορώ να κάνω φακέλους ωστε να τις έχω με την σειρά που θέλω και όχι όπως τις ρήχνει όλες μέσα στον φάκελο την φωτογραφικής μηχανής?Κατα τα άλλα το κινητό με έχει αφήσει άφωνο με όλα όσα κάνει.(πώς να μήν με αφήσει όταν απο το w900 βρέθηκα ξαφνικά με αυτό:p). Κατέβασα και το advance task killer για να "κόβω" τις εφαρμογές. Υπάρχει κάτι καλήτερο?
×
×
  • Create New...