Jump to content

Hajis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Hajis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Hajis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα , στο samsung galaxy s duos πως κάνουμε overclock να το πάω στα 1.3Ghz ;
  2. Σε ευχαριστώ πολύ
  3. Καλημέρα , υπάρχει τρόπος το βραχιόλι να με ειδοποιεί με δόνηση στα μηνύματα ; Ρωτάω γιατί μόνο στις κλήσεις γίνεται κάτι τέτοιο .
  4. Hajis

    Doogee DG800

    Παιδιά καλησπέρα , ήρθε προχτές από κίνα το μικρό κτήνος που λέγεται DG800 , αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζεται αν υπάρχει καμιά aftermarket μπαταρία με περισσότερα mAh.
  5. Καλημέρα παιδιά , θέλω να αγοράσω το HTC one X από την wind για τον λόγο ότι έχω καλή επιδότηση και να προσθέσω λίγα ακόμα χρήματα. Το πρόβλημα μου είναι ότι ακόμα η wind δεν το έχει φέρει , ξέρει κανείς αν θα το φέρει ή αν μπορώ να τους πω να μου το φέρουν για τον λόγο ότι η wind είδη συνεργάζεται με την HTC , η HTC έχει φέρει το HTC one x στην Ελλάδα επίσημα και ακόμα όταν πας στο search της wind και πατήσεις HTC βγάζει ένα αποτέλεσμα "HTC one x" αλλά όταν το πατάς βγάζει σφάλμα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα παιδιά , είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ. Το πρόβλημά μου είναι ότι αγόρασα και μου ήρθε το http://www.dealextreme.com/p/simmax-gsm-16-number-in-1-sim-card-with-usb-card-reader-writer-and-cloning-software-12447 αλλά το usb-reader sim δεν μπορεί να αναγνωριστεί από τα windows 7 Pro 64bit που έχω και δεν βρίσκω πουθενά drivers . Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω ;
×
×
  • Create New...