Jump to content

nikos_001

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos_001

  1. έχει περάσει κανείς την VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806 ( Stable version )? να μας δώσει μια πρώτη εικόνα? είναι όλα κομπλέ?
  2. κάποιο σκάλωμα έφαγε γιατί όταν το ξεκλείδωνα κανονικά πετούσε κι ένα ''tutorial'' απ' αυτά που έχει και επιλογή don't show again αλλά ποτέ δε προλάβαινα να δω τι έγραφε. έκανα κάποια restart το έβγαλα και μια φορά τη μπαταρία και έστρωσε. τώρα γιατί το έπαθε δε ξέρω. Όσον αφορά το sync εκεί κατέληξα, έβαλα ένα widget on/off απλά θα ήταν καλύτερο να είχε κάπου στις ρυθμίσεις μια επιλογή. Έκανα και τη διαδικασία με το font απ το βιντεάκι σου:up:, γιατί δε παλεύονταν τα notification του. Αν και σε μια-δυο εφαρμογές όταν έχει Ελληνικά κάποια γράμματα τα τρώει, αλλά δεν ασχολήθηκα πολύ ακόμα. Θα το στρώσω όμως.
  3. Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου, αλλά δε νομίζω. μόνο freeze έχω κάνει αλλά είναι όλες απλές εφαρμογές. H μόνη διαφορά με χτες που δούλευε και σήμερα δε δουλεύει είναι ότι το playstore έκανε κάποια update σε εφαρμογές. Το χα ξεχάσει στο αυτόματο :lol:
  4. Καλημέρα, Υπάρχει κάπου η επιλογή για sync τον λογαριασμών on/off? Στα samsung ας πούμε κατεβάζεις την μπάρα, πας δεξιά και έχει εκει μια επιλογή. Στο δικό μας βρήκα να το κάνω ένα ένα χειροκίνητα, αλλά κάπου φαντάζομαι θα έχει και την επιλογή όλα αυτόματα! Και επίσης, Παρατήρησα σήμερα ότι σταμάτησε το άνοιγμα της οθόνης με double tap. Όταν πάω στις ρυθμίσεις να το επιλέξω βγάζει μην unfortunatly, settings has stopped. το δεύτερο απλά ήθελα να μάθω αν το χει πάθει και κανας άλλος, αλλά το πρώτο αν γνωρίζει κάποιος ας με πει. Μπροστά μου θα είναι αλλά δε θα το βλέπω :O
  5. Όλα κομπλέ. Απ'τους δύο αυτούς τρόπους, το λέω και για μελλοντική χρήση ότι δούλεψε μόνο ο πρώτος τρόπος. Ο δεύτερος εμένα προσωπικά δεν έκανε δουλειά. Από κει και πέρα, αφού πέρασε η rom, απλά ακολούθησα τον οδηγό σου και όλα μπήκαν τέλεια. Το imei δεν με έβγαλε κάποιο θέμα. Παίρνω κανονικά τηλέφωνο. Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια :grin:
  6. Η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλε κάτι για το imei. έβαλε μια άλλη sd και την διαβάζει. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε βλέπει τη δική μου:mad:. τέλος πάντων. Προχωράει κανονικά προς το παρόν. Έβαλα και την official από need rom. Θα ενημερώσω όταν ολοκληρώσω. Sorry για το πρήξιμο:cry: αλλά βοήθησες πραγματικά.
  7. λοιπόν οκ όλα. έβαλα την rom που με είπες. Όταν είμαι στο twrp όταν πάω να κανω install δεν με αναγνωρίζει την sd. ακομα και εκεί που έχει μια επιλογή mount, δε μπορώ να την επιλέξω. η sd ειναι σε μορφή fat32. αν περάσω την rom στην εσωτερική μνήμη, δε μπορω να κανει απο κει install?? συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.
  8. τωρα το κινητο δεν ανοιγει καν. πήγα να κανω firmware update που πρότεινε ο kadilak. καμια ιδέα?
  9. όπως το πήρα. 2ημερών είναι:rolleyes: .
  10. από vickmall είναι το κινητό. θα δοκιμάσω τις δύο λύσεις που δίνεις με την πρωτη ευκαιρία και θα ενημερώσω.
  11. Σε ευχαριστώ. Δοκίμασα αυτό απ'το xda αλλά το ίδιο κάνει:mad:
  12. v2.0_1434 st στο xda μόλις είδα ένα post If SP Flash Tools Shows You PMT Error Just Download the Preloader.bin From (HERE) and Flash it along with the Recovery through Sp Tools Procedure is same You'll Just have to tick Preloader option and Load Preloader.bin also
  13. ανοίγει κανονικά!
  14. Στο smart phone flash tool τωρα αφου πατήσω download και συνδέσω, βγάζει ενα μηνυμα PMT changed for the ROM: it must be downloaded. Κάποια ιδέα?
  15. oxi den einai. euxaristw gia thn apanthsh
  16. βοήθεια... εκει που λέει ''Αν γίνει αυτό πατήστε OK να κλείσει το παράθυρο σφάλματος και αποσυνδέστε το τηλέφωνο από το USB. Τώρα πατήστε ξανά το Download με το πράσινο βέλος και σύνδέστε πάλι το τηλέφωνο. Τότε θα ξεκινήσει το φλασάρισμα (θα γίνει η κάτω μπάρα κόκκινη, μετά κίτρινη'' το κάνω αλλα΄πάλι δε κάνει κάτι, πως μπορω να προχωρήσω?
  17. για αυτούς που το πήραν από minideal, θα μπορούσαμε να έχουμε μια φωτό της σιλικονάτης θήκης που στέλνουν δώρο? να ξέρω αν είναι να πάρω κατευθείαν μια άλλη. βλέπω οι περισσότεροι αγοράζουν από vickmall και minideal. Ξέρει κανείς αν το κινητό φορά την ίδια rom ή κάθε μαγαζί βάζει το χεράκι του? Γιατί κατά τα άλλα δε βλέπω να έχουν καμιά διαφορά οι σελίδες:worry:. Και μια ερώτηση ακόμα, στο vickmall που έχει επιλογή: Original ROM(only has English), αυτή η έκδοση δεν έχει playstore? Ευχαριστώ. :thanks:
  18. :D. το ξανά έβαλε σήμερα, το έψαξα και το έκανα:O. ανάθεμα τα τσάμπα μην που χρεωνόμουν:rtfm: τόσο καιρό. ευχαριστώ. θα συνεχίσω με το GoSMS:!:
  19. όντως. το δοκίμασα κι εγώ. να'σαι καλά φίλε:up:. έστελνα απ'το go sms τόσο καιρό και δεν είχα καταλάβει ότι για 4 γραμμές με χρέωνε 3 μηνύματα. έλεος :chair:
  20. ανοίγεις το kies συνδέεις το κινητό σου με το usb και μόλις το αναγνωρίσει, κάνεις ότι σε λέει το πρόγραμμα από κει και μετά. δεν είναι δύσκολο:D.
  21. ρυθμίσεις -> απόρρητο -> επαναφορά... Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος να προτείνει (δοκιμασμένα για galaxy 3) ένα παίχτη βίντεο, ο οποίος να υποστηρίζει .srt. Κατέβασα κανά 2 απ το μάρκετ αλλά δε τρέχαν σωστά. Επίσης ξέρει κανείς είτε απ' τη συσκευή είτε μέσω εφαρμογής αν γίνεται να ορίζουμε π.χ. σε 30' να κλείνει η μουσική ή γενικά το κινητό:confused:??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  22. όντως έτσι είναι. ευχαριστώ:up:
  23. καλησπέρα:!: ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος με ή χωρίς εφαρμογή να βγάλω φωτογραφία την επιφάνεια όταν είναι ανοιχτό κάποιο παιχνίδι ή κάποια εφαρμογή. π.χ. το iphone πατάς δύο κουμπιά αν θυμάμαι και βγάζει φωτό την επιφάνεια εργασίας. ευχαριστώ προκαταβολικά :respect:
  24. καλησπέρα, είμαι φρέσκος κάτοχος του κινητού. έστειλα 2-3 μηνύματα και όταν μίλησα με είπαν ότι το μήνυμα ήταν όλο γεμάτο ? ! . και τα συναφή:down:, καθόλου κείμενο! ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό:help:? όταν τα έστειλα έγγραφα ελληνικά! και μια ακόμη ερώτηση. έχω κατεβάσει την εφαρμογή apn on/off. μπορεί κάποιος να με πει αν μόνο με αυτή είμαι καλυμμένος να μη χρεώνομαι άδικα:rtfm: γιατί ήδη απ ότι είδα της έφαγε τις πρώτες μονάδες:down: ευχαριστώ:!:
  25. καλησπέρα. έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά δε βρήκα μια ικανοποιητική απάντηση για τη διάρκεια της μπαταρίας. ας με πει παρακαλώ ένας απ' τους κατόχους του κινητού πόσο κρατάει η μπαταρία με πολύ χρήση wifi κ.τ.λ. αλλά και με λίγη χρήση. δηλ μπορεί να βγάλει 5 μέρες? και επίσης θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει αν ταιριάζει στο c5 η μπαταρία του 5230:!: ευχαριστώ :respect:
×
×
  • Create New...