Jump to content

Maniacz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Maniacz

  1. Maniacz

    OnePlus 11

    Καλημέρα σε όλους Και εγώ κάτοχος OnePlus 11, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο θέμα. Πριν 3 μήνες στη έκδοση 13.0, το κινητό μου έβγαλε artifacts στην οθόνη, έκανε freeze και στην συνέχεια restart. Έκανε boot και μετά από 20-30 δευτερόλεπτα έκανε πάλι restart. Διορθώθηκε μόνο του μετά από 5 restarts. Στην συνέχεια κατά καιρούς μου έκανε 1 restart την εβδομάδα μέχρι που σταμάτησε 2 εβδομάδες πριν. Επίτηδες είχα μείνει στην 13.0 και έχω απενεργοποιήσει όλα τα αυτόματα updates εφαρμογών από το play store. Την προηγούμενη εβδομάδα ξαφνικά έπαθε πάλι το ίδιο και με αρκετή δυσκολία λόγω των restarts κατάφερα να πάω στην έκδοση 14. Έκανε 2 φορές ακόμα αλλά διορθώθηκε πάλι από μόνο του. Τέλος από χτες πάλι ξεκίνησε τα restarts και σκέφτομαι να προχωρήσω σε factory reset. Υπάρχει τρόπος να μπω σε safe mode για να δω αν είναι hardware θέμα; Έχω την διαίσθηση ότι είναι κάποια εφαρμογή του κινητού η οποία έγινε μόνη της update αλλά δεν μπορώ να το επαληθεύσω. EDIT: Το κινητό είναι σταθερό μετά από factory reset και χωρίς επαναφορά των παλιών εφαρμογών Ευχαριστώ πολύ
  2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Άρα κάποιο bug της ρομ είναι απλώς. Αφού δεν έχει πρόβλημα το κινητό όλα οκ. :) EDIT: Τώρα είδα και την προηγούμενη απάντηση. Ευχαριστώ nothing.
  3. Καλησπέρα. Αμέσως μετά την αγορά του κινητού έβαλα την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059753 ακολουθώντας τις οδηγίες. Πρόσφατα παρατήρησα ότι το επίπεδο μπαταρίας ανεβοκατεβαίνει μόνο του τυχαίες στιγμές. Μερικές φορές λέει 10% και ξαφνικά πάει στο 30%. Ή π.χ. πηγαίνει 33%-34%-35%-34%-33% κ.ο.κ.. Έβαλα πάλι το update μήπως δεν είχε γίνει καλά αλλά και πάλι τα ίδια. Αν κάνω restart το τηλέφωνο φτιάχνει, αλλά την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια. Να κάνω factory reset? Τι μου προτείνεται? Δεν το έχω δοκιμάσει με την stock ROM αν παρουσιάζει το πρόβλημα αλλά υποψιάζομαι ότι είναι λόγω λογισμικού απλώς. Έχω δοκιμάσει και battery stats reset αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
  4. Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι να έχουμε. Πριν μερικές μέρες έγινα και εγώ κάτοχος του blade. Βέβαια πρόσφατα παρατήρησα ένα θέμα στην οθόνη. Όταν το πάνω μέρος της οθόνης δεν φωτίζεται και στο κέντρο έχω μία εικόνα (συνήθω λευκή) εμφανίζονται στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης κάποια pixels με ελαφρώς λευκό φωτισμό. Σαν να έχει ένα λαμπάκι 3 εκατοστά δεξιά του logo ZTE και να φωτίζει την γύρω περιοχή. Σε περίπτωση που δεν είναι μαύρο το πάνω σημείο δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν μπορώ να δω κάποιο πρόβλημα στο φωτισμό. Δηλαδή θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι προβληματικά pixels ή εμφανίζεται σε όλους αυτό. Πιστεύω το δεύτερο αλλά θα ήθελα να σιγουρευτώ. Επίσης έχω την stock wind 2.2. Όταν ανοίξω την συλλογή φωτογραφιών ή δω μία φωτογραφία από τον file manager και στην συνέχεια πατήσω το πλήκτρο back εμφανίζεται σφάλμα "Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Συλλογή (διαδικασία com.cooliris.media). Προσπαθήστε ξανά". Και ακόμα ένα ίδιο για την διαδικασία android.process.media. Συγνώμη αν σας κούρασα και ελπίζω να εξήγησα καλά το πρώτο πρόβλημα. EDIT: Τελικά και σε τελείως μαύρη ή λευκή εικόνα πάλι εμφανίζεται αυτός ο περίεργος φωτισμός. Είναι λίγο πιο φωτεινό το σημείο εκεί. Μάλλον είναι προβληματική η οθόνη :(. Δοκίμασα και το screen test μήπως ξεκολλήσουν τα pixels αλλά τίποτα.
×
×
  • Create New...