Jump to content

xrhstos22222

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xrhstos22222

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

xrhstos22222's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χρονια πολλα σε όλου και καλη μας επιτυχια
  2. καλη επιτυχια κ καλες γιορτες σε ολους!!
  3. xrhstos22222

    iPhone 4

    Τελικα άλλαξα σιμ!το ξαναεκανε!ελπιζω να έφταιγε αυτο!!
  4. xrhstos22222

    iPhone 4

    θα δω!μεχρι στιγμης 2 ημερες δεν το εχει ξανακανει!το πολυ πολυ να αλλαξω σιμ!ευχαριστω παντως παιδια..
  5. xrhstos22222

    iPhone 4

    Το ειχα 4 χρονια κ δεν μου το είχε κανει ποτε.μηπως φταει η κάρτα σιμ?
  6. xrhstos22222

    iPhone 4

    Καλησπερα σε όλους!θα ήθελα να σας κανω μια ερώτηση!πηρα το iphone 6 και το παλιό μου iphone 4 το έδωσα στην κοπελα μου!εδω αξίζει να πω οτι της έκοψα κ μόνος μου με το ψαλίδι την sim(για να κερδίσω τα 5€) και ολα μια χαρα!Ξαφνικα απο τότε κάπου κάπου σβήνει το τηλεφωνο(ενα περίεργο σβήσιμο,οταν το καλείς καλεί κανονικά αλλα ειναι σβηστό μαύρη οθόνη δηλαδή κσι δεν ανταποκρίνεται στο home μπουτόν!για να ανοίξει κ παλι μονο με φορματ και οταν ανοίξει δεν ζητάει Εκ νέου πιν-απλα ανοίγει).εχει την last έκδοση ios!οταν το έφτιαχνα της κοπέλας μου,το ρύθμισα σαν νεο!τι να φταει???
  7. Καλησπερα σε όλους!θα ήθελα να σας κανω μια ερώτηση!πηρα το iphone 6 και το παλιό μου iphone 4 το έδωσα στην κοπελα μου!εδω αξίζει να πω οτι της έκοψα κ μόνος μου με το ψαλίδι την sim(για να κερδίσω τα 5€) και ολα μια χαρα!Ξαφνικα απο τότε κάπου κάπου σβήνει το τηλεφωνο(ενα περίεργο σβήσιμο,οταν το καλείς καλεί κανονικά αλλα ειναι σβηστό μαύρη οθόνη δηλαδή κσι δεν ανταποκρίνεται στο home μπουτόν!για να ανοίξει κ παλι μονο με φορματ και οταν ανοίξει δεν ζητάει Εκ νέου πιν-απλα ανοίγει).εχει την last έκδοση ios!οταν το έφτιαχνα της κοπέλας μου,το ρύθμισα σαν νεο!τι να φταει???
  8. Γεια σε όλους τους φίλους!εχω το απεριοριστα 55 και εχω έκπτωση στο πάγιο με λήξη συμβολαίου τον 2/2015!παρολα αυτα εκανα φορητοτητα στν voda με αποτέλεσμα να με πάρει η κοτε κ ν μου δώσει 500€ για iphone 6,3 πάγια δωρο με πάγιο 30€ και συμβόλαιο για 2 χρονια με πακέτο απερ 45!καλη προσφορα?
  9. xrhstos22222

    iPhone 4

    καλησπερα σας!!δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ αλλα μολις πηρα απο επιδοτηση της κοσμοτε το iphone 4 16gb black.επιθυμω το λευκο 16gb iphone 4.αν καποιος θελει ανταλαγη ας στειλει personal μηνυμα!το τηλ ειναι καινουργειο με ζελατινα σημερινη αποδειξη αγορας,ενδιαφερομαι για λευκο ιδιας καταστασεις μονο!ευχαριστω!
  10. Καλημέρα!!θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση!!είμαι στο προγραμμα cosmote απεριοριστα 55!! έχω Ίντερνετ στο κινητό μου(750MB ) το οποίο είναι το iPhone 4!!πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι συνδέοντας το κινητό μου με τον φορητό μου pc μπορω να έχω Ίντερνετ στην οθόνη του pc(χρησιμοποιώντας δηλ το κιν σαν ""router"")!Η ερώτηση είναι αν με αυτο τον τροπο έχω κάποια χρέωση extra ?Επίσης θα ήθελα να ήξερα αν τα δωρεν MB κατεβαίνουν με τον ίδιο-συνήθη τροπο που συμβαίνει και τώρα που σερφαρω απο το κινητο μου??ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...