Jump to content

pepelitsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pepelitsa

  1. Ενημερώτικα για όσους δεν το γνωρίζουν, απο σήμερα διατίθεται και επίσημα απο την Nokia το 8.63 για το Ελληνικό C3-00 μέσω FOTA.
  2. Πολύ καλά τα λες απ΄οτι ξέρω συνήθως αυτη ειναι η διαδικασία, αλλα δεν βρήσκω firmware σε αρχειο για το c3-00 ιδίως με Ελλήνική υποστήριξη μονο κατι περίεργα unofficially firms που μου μυρίζουν ύποπτα. Η αλήθεια βέβαια είναι δεν ειναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα για τρελλενόμαστε...
  3. ...σχετικα με το ιντερνετ αυτα που περιγραφεις εκανα σύν τα βηματα που περιγράφονται στο λινκ της προηγούμενης σελίδας. Όσο αφορά το θεμα με την cosmote μίλησα με ενα παλικάρι σε γερμανικό φόρουμ και μου είπε χοντρικά οτι πρέπει να πάρω όλο το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου σε μορφή firmware να το επεξεργαστώ με προγραμμα που δέν θα βρώ εύκολα στην ''αγορά'' και μετα να του το ξαναπεράσω. Δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο ισχύουν ολα αυτα αλλα ειναι η τελευταία ενημέρωση που έχω σχετικά με το θέμα.
  4. Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Το εν λόγω τηλέφωνο το πήρα την περασμένη εβδομάδα από Cosmote μέσω Γερμανού, έψαχνα από καιρό τηλέφωνο με πληκτρολόγιο qwerty αλλά οι τιμές κυρίως για blackberry ηταν απαγορευτικές Οταν είδα το nokia και την την τιμή του επαθα πλάκα (εκτίμησα ότι θα εχει τίμη blackb.) πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, στιβαρό, προσεγμένο και πανέμορφο. Βέβαια τα εσωτερικά καλούδια που προσφέρει περιορίζονται στα πολύ βασικά. Τα πρώτα πράγματα που έκανα ηταν να περασω τις επαφές μου από outlook , με την βοήθεια του site να αλλάξω το product code σε 0593952 slategrey για να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση του firmware (7.20) και να απενεργοποιήσω το 3G για να μην με χρεώνει χρήση internet (κάτι που εκανε στην αρχη και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι με χρεώνει). Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα είναι σβήσω τα themes και τις φώτο τις cosmote, εκτιμώ ότι πολύ γρήγορα κάποιος από εδώ μέσα θα το ψάξει περεταίρω και θα δώσει λύση άμεσα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...