Jump to content

the_magician

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by the_magician

  1. O Κώστας ενθουσιάστηκε οπως θα δειτε στο βίντεό του αλλα εγώ θα πώ πως το κινητό ειναι Mid range ( με καλύ εμπειρία δεν αντιλέγω) αλλα σε εντελώς λάθος τιμή...οποτε θα βγάλω fail ξεκάθαρα! Ενα εστω και λίγο καλύτερο Nexus με 300 ευρώ παραπάνω? Γιατί ;!!!
  2. Λοιπον οχι ποτε δεν ειχα θεμα με το restart που λές. Απλα 2 φορές εχει κάνει μόνο του πατώντας απλά το κουμπί να το επαναφέρο απο κλείδωμα. Εχω καρτα μέσα δεν ειχα πρόβλημα Μόλις εβαλα και την τελευταία αναβάθμιση. μεχρι στιγμής όλα καλα. Βίντεο δεν εχω γράψει να΄δώ αν διορθώθηκε τίποτα. Θα επανελθω με ότι δώ. Καμια 10αρια εφαρμογές εχω βάλει και εγώ πάνω. Δεν λαγκάρει ισα ισα ειναι σφαιρα. Ειχε και εξαιρετική μπαταρία η οποια παραδόξος δεν ηταν τις πρώτες μερες ετσι. Απόγευμα μετα την δουλειά γυρναγα σπίτι με 40% και τωρα γυρνάω με 70 και πάνω! Μία μέρα μόνο ξεφορτίστηκε σε μια ωρα και εκαιγε όλο το κινητό διοτι δουλευε χωρίς λογο το GPS. Το εχω κλειστό και εγώ να μάθει... ρε τι τραβάμε... Επειδή παλιά είχα και ενα Galaxy S 2 που μου ειχε βγάλει τον καρκίνο με τα κουλά που έκανε ...μάλλον το android φταιει για το χάος! Ας ελπίσω η αναβάθμιση να βελτιώσει το focus της κάμερας!
  3. Φίλε εκανα ενα review με τον καημό μου. Εχει τραβηχτεί με το Τ. Ξαναλέω οτι είναι το δευτερο ( το πρώτο το επέστρεψα DOA) Η κρίση δική σου αλλα αυτη η εικόνα και το τρελό auto focus δεν είναι για 600 ευρώ τηλέφωνο. Θα ποστάρω και 2 φωτο να σας δείξω και το θέμα με τον χαμηλό φωτισμό που σας έλεγα. http://www.youtube.com/watch?v=ApyuBYOvx5o Φωτογραφίες http://img442.imageshack.us/img442/4052/dsc0071po.jpg http://img850.imageshack.us/img850/2019/newgamesdec2012002.jpg http://img19.imageshack.us/img19/3315/outvv.jpg http://img853.imageshack.us/img853/2554/dsc0076ty.jpg ΕDIT: Να πώ επίσης οτι αυτές στην Ταβέρνα την κολακευουν την κατάσταση. Που να δειτε αυτές που προσπαθούσα να βγάλω με πρόσωπα. Πολύ ποιο χάλι αλλα δεν μπορώ να τις ανεβάσω. Αυτές με τα πιάτα είναι κοντά και παλευόταν. Σε αυτήν έξω φυσικά θα δειτε οτι δεν εχει κανένα θέμα. Το auto focus δεν είναι θεμα της αναβαθμισης γιατί δεν την εχω κάνει. Φοβαμαι. Η αναβαθμιση εικάζω αλλα δεν ξέρω μπορει να εφταιγε για το φαινόμενο blurred photos του πρώτου που πήρα. Για τον φίλο που μου είπε οτι δεν είχε κανένα θέμα το S με blurred photos ας τσεκάρει εδω http://talk.sonymobile.com/thread/34345?start=0&tstart=0 Ενα απο τα θέματα που ούρλιαζαν πάρα πολλοι! Για το Τ δεν εχω βρει κατι μαλλον μόνο εγώ την έφαγα Να πώ επίσης οτι σε καμία περίπτωση δεν τρολάρω. Οποιος θέλει με πιστευει. να βοηθήσω προσπαθώ φίλους που σκέφτονται την αγορά του. οχι να τους αποθαρύνω...αλλα να εχουν εικόνα για το κινητό. Εγώ τώρα την έφαγα στο κομμάτι αυτό...αλλα οκ...make believe :) Ειναι πανέμορφο πάντως το ατιμο...
  4. Χαμηλό φως σε μια ταβέρνα εννοώ.όχι ιδιαίτερα σκοτεινή. Στο βίντεο επειδή κάνω vlogs ξενέρωμα είναι ενοχλητικό με στημένο το κινητό και εμένα απέναντι να κάνει αυτό το πράγμα.την αναβάθμιση την. Έκανες ? Χάνω πολλα που δεν την έχω βάλει; Ναι έβαλα κάρτα 16 GB SanDisk και δεν έχω κανένα πρόβλημα...
  5. Καλησπέρα παιδιά...δεν ξέρω αν το έχουν αναφέρει άλλοι αλλα η δική μου εμπειρία είναι η εξής Πήρα το T. Την δευτερη μέρα και αφού εκανα την αναβαθμιση 70 Α 3.195 η κάμερα της συσκευής θόλωσε. Ουτε φωτο ουτε τίποτα . Ολα θολά. Εψαξα στο internet βρήκα οτι αυτό ήταν ευρέως γνωστό θέμα με τα xperia S. για το Τ παραδόξος καμία αναφορά. Την άλλαξα ως DOA την συσκευή και πήρα άλλη. Χωρίς να ξέρω αν εφταιγε το firmware update εχω χεστεί και δεν εχω αναβαθμίσει ακόμα μηπως και εχω πάλι τα ίδια. Εδώ και 10 μέρες είμαι οκ. Παρόλαυτα σας το λέω απο εμπειρία η καμερα του Τ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ειναι το μεγαλύτερο σκουπιδι καμερα που εχω δει σε κάμερα smartphone. Επίπεδο φωτογραφίας 4 χρόνια πίσω. Εχω απογοητευτεί πλήρως. δεν ξέρω γιατί ακόμα δεν εχει ξεσηκωθεί όλο το Internet. Στο βίντεο επίσης πολλές φορές τρώει τρελά σκαλώματα και κανει συνεχει auto focus . Το χάνει! Και υποτίθεται οτι εκανα αναβάθμιση απο το iphone4 και βασικό κριτήριο ηταν η κάμερα Η οθόνη είναι καλή, το κινητό είναι το ομορφότερο τηλέφωνο που εχω κρατησει στα χερια μου ποτε΄αλλα οσοι θελετε να αξιοποιήσετε το βιντεο και την καμερα γενικά ΠΡΟΣΟΧΗ! Σημειωση στο support της ΣΟΝΥ δεν αναφέρουν τίποτα, για τους S τα προβλήματα εκαναν την πάπια... Ξερει κανείς τι έγινε , αν λύθηκε? Δεν εχω καταλάβει είναι hardware ή software πρόβλημα? Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία απο το Τ? Μου φαινετε την ιδια καμερα εβαλαν μεσα και παει το δούλεμα σύνεφο :mad:
  6. Nαι το imagine για αρχη θα δουλευει μονο σε symbian κινητα. Δεν παιζει ρολο αν εχεις καρτοκινητο η συνδεση , οπως επισης και αν εχεις πχ Vodafone.Moνο που σε αυτην την περιπτωση φυσικα δεν θα λειτουργουν οι υπηρεσιες του.Φοβερο ατου ειναι η ταχυτητα του αφου ειναι το ιδιο γρηγορο με το menu της συσκευη σου, ειναι παραμετροποιησιμο και πλεον εχεις ολες τις υπηρεσιες της ΤΙΜ στα ''ποδια σου''.Λογικα αργοτερα θα βγει και version του imagine για συσκευες χωρις symbian.Επισης η εγκατασταση του σε ενα καταστημα ΤΙΜ θα παιρνει 5 λεπτα και θα γινεται μεσω Bluetooth η με υπερυθρες. Καλο ειναι επισης οτι θα γινεται αυτοματο update του λογισμικου καθε 4 ωρες μεσω GPRS και ετσι η ανανεωση θα ειναι over the air, με αμεση προσβαση σε οποιαδηποτε καινουργια υπηρεσια της ΤΙΜ. Συντομα θα λειτουργει και το www.tim-imagine.gr :!:
  7. the_magician

    TIM Imagine

    Ερχεται, (δεν ειναι wap οπως το live) ως εκτουτου δεν χρεωνεσαι στην πλοηγηση!
×
×
  • Create New...