Jump to content

Siegfried13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Siegfried13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Siegfried13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αμα δεν σε θέλει..............:mad:
  2. Αν σου πω πως την έπαθε σε σημείο που δεν πιάνει ούτε αυτή η θήκη?Στο ακουστικό δίπλα!:lol:
  3. Δηλαδή πάει σίγουρα μαζί με το κρύσταλλο?Έτσι όπως το έβλεπα νόμιζα πως είναι ξεχωριστά μέρη..Ε και το θέμα είναι και ποιος θα μου το φτιάξει!!
  4. Παιδιά ξέρετε αν στο Desire μπορεί να αντικατασταθεί το καφεχάλκινο αλουμινένιο πλαίσο γύρω γύρω απ'την οθόνη?Σε περίπτωση που έχει γρατζουνιστεί,χτυπηθεί κτλ. Αν ναί,αυτό γίνεται στο service της ΗTC?και πόσο κοστίζει περίπου?
  5. Φίλε ευχαριστώ πολύ..για αρχή άλλαξα channel και περιμένω:)Για ρομ και ράδιο μην μου λες είμαι εντελώς άσχετος!:)
  6. Παιδιά πρόβλημα,Βοήθεια!!!Εχω το Desire εδώ και τρείς μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος..Όμως τις τελευταίες 2 μέρες έχει παρουσιαστεί πρόβλημα.. Συγκεκριμένα μου κάνει αλλεπάληλες αποσυνδέσεις από το wi-fi του σπιτιού μου..Έκανα reset το ρούτερ μου,τίποτα!Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό πάλι τίποτα,το πρόβλημα επιμένει.Επιπροσθέτως μόλις βγω στο μπαλκόνι που απέχει ενάμιση μέτρο από το ρούτερ,δεν εντοπίζει καν το δίκτυο μου..Εχει ιδέα κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  7. Σ'ευχαριστώ πολύ!!απλώς επειδή αρχική μου βγάζει ελσίνκι λέω κάποια λακαμία θα έχω κάνει!!
  8. Καλησπέρα παιδιά και χαιρετώ την παρέα σας.Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός htc desire αλλά είμαι και εντελώς ντουβάρι.Στο μενού της κεντρικής οθόνης δεν μου εμφανίζει τρέχουσα τοποθεσία και καιρό ενώ είμαι συνδεδεμένος στο οικιακό wi-fi.Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος?
×
×
  • Create New...