Jump to content

theo58

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by theo58

  1. theo58

    Huawei P9 Lite

    Καλησπερα σας. Μια φιλη εκανε αναβαθμιση ΟΤΑ το P9 Lite χωρις δυστυχως να κανει backup πριν.... και περα απ οτι εχασε οτι αρχειο ειχε (εργασιες μουσικη) στην εσωτερικη μνημη, χαθηκαν και καποια πραγματα οπως αριθμομηχανη, το ρολοι με τα ξυπνητηρια, το πληκτρολογιο Huawei και κατι αλλα πραγματα. Εχει κανεις καμια ιδεα πως διορθενεται αυτο χωρις να γινει rollback σε android 6?
  2. Οταν σου ερθει, γραψε σε παρακαλω εντυπωσεις. :)
  3. Καλησπερα, εχει κανενας να προτεινει καμια καλη βαση για τ αμαξι? Lumia 1020 προφανως :p
  4. Καλημερα παιδες, μια ερωτηση. Αυτοι που το αγορασατε με το τελευταιο firmware (1308), μπορειτε να μας πειτε απο που το πηρατε? Ενδιαφερομαι για το μαυρο ματ. (θα θελα ισως το γκρι ματ αλλα δεν ξερω αν υπαρχει πουθενα Ελλαδα).
  5. Αρα πιθανον να εχει και η RLS9. Ευχαριστω...;) Τωρα μενει να μαθω και τι παιζει με τα Ελληνικα στις FLB Froyo και Μodaco R12. Αμα δεν σου κανει κοπος....:D
  6. Καλησπερα, ειμαι και γω ενας απ αυτους που περιμενουν το κινητο ευλαβικα τον τελευταιο μηνα. Δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα περασω custom rom αλλα θα θελα να ξερω τι παιζει μ αυτες και τα Ελληνικα. Προσωπικα, μονο ελληνικο πληκτρολογιο θελω για SMS αλλα δεν θα με πειραζε να εχει και το μενου. Ετσι, θελω να ξερω ποιες απ αυτες και αν εχουν Ελληνικα (μενου ή πληκτρολογιο). FLB Froyo rb9, Jellyfish RLS9 και Modaco R12 ενω απ οσο ξερω η Cyanogen 7.0 RC1 εχει Ελληνικα. Υ.Γ. Ειναι πολυ πιθανο να εχουν απαντηθει αλλα θεωρω οτι καλο θα ταν καποιος σ ενα ποστ να πει τι παιζει σ αυτες τις ROM με τα Ελληνικα. Αλλωστε απ οσο ξερω ειναι οι πιο δημοφιλεις.
×
×
  • Create New...