Jump to content

panostamp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panostamp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

panostamp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Περίπου πόσες μέρες κάνει να έρθει ?
  2. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε jpower73. Δεν ήθελα να κατηγορήσω την ρομ για το ότι δεν αναγνωρίζει τα δεδομένα μου απλά δεν ήξερα πως να κάνω το πρόγραμμα να τα βρει.(Εγώ δεν εξήγησα σωστά το τι ήθελα.) Άλλο πρόβλημα που διαπίστωσα σήμερα είναι ότι για κάποιο λόγο η μπαταρία του κινητού παραμορφώθηκε εντελώς με αποτέλεσμα το καπάκι να κλείνει με δυσκολία. Πιστεύετε είναι επικίνδυνο ?Επίσης από που μπορούμε να παραγγείλουμε μπαταρία χωρίς όμως να περιμένουμε πολύ καιρό να μας έρθει?
  3. Καλησπέρα , Χθες άλλαξα Rom στο κινητό και έβαλα την emui 3.0_kitkat 4.4. Πριν την αλλάξω είχα κάνει ήδη back up all apps and data me Titanium Backup! Πέρασα λοιπόν την ρομ την καινούρια έγιναν οι εφαρμογές μου download από μόνες τους όσες είχα πριν αλλά τα data των εφαρμογών δεν περάστηκαν. Ανοίγω λοιπόν το titanium backup στο restore και μου λέει πως δεν υπάρχουν apps και data για restore. Στην εξερεύνηση των αρχείων μου μέσα στο φάκελο Titanium backup βλέπω τα αρχεία που έχει κάνει backup αλλά απλά δεν τα αναγνωρίζει το πρόγραμμα φαντάζομαι. Καμιά ιδέα για το τι κάνω λάθος? Επίσης δεν έχουν περαστεί και οι επαφές . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Χίλια συγνώμη που έγινα κουραστικός. Όλα καλά το πέρασα χειροκίνητα και δούλεψε. Κάτι άλλο θα ήθελα να ρωτήσω. Έχω version 4.4.2. και σκέφτομαι να δοκιμάσω την AOSP_V4_KK_laek.17_with_v3_kernel Αυτή κάνει για μένα?Ρωτάω γιατί δεν λέει αν είναι για 4.4.2. στο needrom.com Συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει απαντηθεί ή είναι χαζή ερώτηση.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πέρασα στο κινητό μου την Micromax A310_Degrappiffied και δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω δικτύου του τηλεφώνου παρά μόνο με wifi. Μήπως κάποιος φίλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?
  6. Δυστυχώς το κινητό προορίζεται για την κοπέλα μου :( και είναι τελείως αρνητική στο θέμα της γλώσσας στα Αγγλικά. Άρα θα προτιμούσα μία ρομ που να περιέχει τα Ελληνικά. Αν δεν σας είναι δύσκολο όχι μόνο το όνομα αυτής αλλά και κάποιο λίνκ. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω ακόμα μία απορία. Δυστυχώς την κάρτα sd όταν την πήρα δεν την έκανα format σε fat32 θα έχω πρόβλημα? Αν θέλω να την μετατρέψω τώρα σε fat32 γίνεται? Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη για τις συνεχόμενες ερωτήσεις.
  7. Καλησπέρα , Θα γράψω αναλυτικά την εμπειρία μου μήπως και εγώ με την σειρά μου βοηθήσω κάποιον όπως βοηθήθηκα και εγώ από εσάς. Σήμερα λοιπόν μου ήρθε η κάρτα SD που παράγγειλα και έπιασα δουλειά για το rootάρισμα. Με επιτυχία λοιπόν έκανα root το κινητό μου με τις οδηγίες του φίλου μας mindtrapper από την σελίδα 276 αυτού του θέματός. Εν συνεχεία κατέβασα από την ιστοσελίδα που μου είπε ο φίλος kostas1 το πρώτο λίνκ το http://www.needrom.com/dow...covery-twrp-2/ μιας και υπάρχει αναλυτικό βίντεο με το συγκεκριμένο στην πρώτη σελίδα μας. Να διευκρινίσω πώς οδηγίες για την εγκατάσταση του recovery δίνουν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Έρχομαι λοιπόν στο επόμενο στάδιο που είναι η εγκατάσταση ρομ και εδώ θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια στην οποία θα λυθούν τα προβλήματα : α) της κακής κάμερας, β) αναπαραγωγής βίντεο , γ)καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας, δ)κλείδωμα του Gps. Επιπλέον θα ήθελα να μου πείτε αν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο που ίσως να μην έχω κάνει ακόμα και είναι απαραίτητο να γίνει . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγες μέρες είμαι και εγώ κάτοχος ενός Coolpad F1. Τελείως άσχετος θα ήθελα να πω σε σχέση με Android μιας εδώ και πολλά χρόνια είχα μόνο IPhone άρα συγχωρέστε την άγνοια μου. Μετά από αρκετό διάβασμα από εδώ μέσα το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι πολύ μπερδεμένος και σε αυτό δεν φταίτε εσείς αλλά ίσως το ότι δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα την λειτουργία του Android.:( Το κινητό το παρήγγειλα από minideal στις 12/9/14 και το παρέλαβα στις 7-10-14. Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε περίπτωση που γίνομαι κουραστικός η εάν επαναλαμβάνομαι για θέματα που έχουν ξαναειπωθεί . Τα θέματα που έχω με το συγκεκριμένο κινητό είναι: 1)Δυστυχώς το κινητό δεν είναι root (άρα εγώ πρέπει να το κάνω και δεν ξέρω το πως). 2) Πρέπει να περάσω επειγόντως μια καλύτερη ρομ στο κινητό γιατί αυτή που έχουν περάσει οι Κινέζοι είναι πολύ κακή (εδώ μπορώ να πω πως οι οδηγοί της πρώτης σελίδας είναι πολύ χρήσιμοι και έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο). Τα προβλήματα που έχω με την συγκεκριμένη ρομ είναι : α) Δεν βγάζει καθόλου καλές φωτογραφίες β) Δεν καταγράφει βίντεο. γ)Πρόβλημα με Gps δεν κλειδώνει τοποθεσία δ) Η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου 3)Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα SD και βρήκα αυτήν: http://www.e-shop.gr/adata-micro-sdhc-32gb-uhs-i-u1-with-adapter-class-10-p-PER.331097 και αυτήν: http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916 Θα ήθελα να ξέρω αν είναι συμβατές και οι δύο και αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια από τις δύο. 4) Αν ήθελα να εγκαταστήσω το Recovery twrp υπάρχει κάποιος οδηγός να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...