Jump to content

ainomania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ainomania

  1. ρε παιδια ξερετε μηπως υπαρχει καποιος τροπος πλεον να βρω κανα certificate για να βαλω και εγω κανα παιχνιδι(ferrari gt κλπ)...προσπαθω καιρω τωτα αλλα δεν τα εχω καταφερει..σας παρακαλω οποιος ξερει καποιον τροπο ας βοηθισει ευχαριστω
  2. Καλημερα σε ολους θελω να ρωτησω αν μπορω και απο να βρω ενα certificate για το βιβαζ μου εχω κανει σε ενα σαιτ αιτηση αλλα ενω περασε η προθεσμια δεν μου εχει δωσει.μπορει καποιοσ να με βοηθησει?
  3. Καλημερα σε ολους θελω να ρωτησω αν μπορω και απο να βρω ενα certificate για το βιβαζ μου εχω κανει σε ενα σαιτ αιτηση αλλα ενω περασε η προθεσμια δεν μου εχει δωσει.
  4. Καλημερα σε ολη την παρεα μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ που μπορω να βρω καποιεσ εφαρμογες για το vivaz...αλλα να μην χρειαζονται sign.εχω φαει τον τοπο αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα.ευχαριστω
  5. καλημερα σε ολους βρηκα αυτο το κινητο σε ενα μαγαζι γυρω στα 180 ευρω και σκεφτομαι να το αγορασω.Πιστευετε οτι πλεον εχει παλιωσει και δεν αξιζει?? Και κατι αλλο η μταταρια κραταει πολλες μερες?Ξαναλεω οτι διαθετω μεχρι 200 ευρω και το βρηκα πολυ φθηνα.
  6. εχω το αινο classic και μου εδωσε ενας φιλος που εχει την αλλη συσκευσια του κινητου μια βαση και το headset που υπαρχει.....πως μπορω να συνδεσω το κιν με την βαση???δεν ξερω καθολου πως γινεται μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες?
  7. Να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει βλεπω διαφορα βιντεακια στο youtube με το aino στα ελληνικα και ενω το κινητο το εχουν αλλοι σε vodafone αλλοι σε cosmote εχουν ενα flash menu και λενε οτι ειναι το default που εχει το κινητο.....δηλαδη βαζουν το θεμα και οταν πανε στο meny τους ειναι διαφορετικα...εγω ομως αυτο δεν μπορω να το κανω ξερει κανεισ τι παιζει??κανω κατι λαθος??Λετε αμα κανω επαναφορα να πετυχω κατι???
  8. Οχι φιλε εμενα δεν ειχε την βαση τεσπα....Ναι ειναι κλειδομενο ειχε ευκολο να το ξεκλειδωσω????πιστευεις οτι αξηζει??αμα ειναι δυσκολο υπαρχει καποιο καταστημα η τιποτα τετοιο που να στο κανει??
  9. Καλησπέρα εχω και εγω το aino classic....μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτο και στον απλο aino??γιατι εχω εναν φιλο που εχει το κανονικο aino και εχει την δυνατοτητα επιλογης διαταξη κυριου μενου απο το θεμα...ενω εγω οχι....τελος το τηλεφωνο το ειχα παρει σε χρωμα μαυρο και πηγα και μου το αλλαξαν σε ασπρο αππο τοτε το slide κολλαει.....βεβαια με τον καιρω ολο και λιγοτερο αλλα δεν εχει φτασει σε κανονικη λειτουργια ακομα...λετε αμα παω στον γερμανο να μπορεσουν να μου το φτιαξουν??
×
×
  • Create New...